KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Nisan 2026 Cumartesi
°C

Saadet partisi'nden ilginç teklif!

Fitre ve zekâtlarınızı havaalanı ve Gülbahar'ın bitirilmesi için kullanın.

Saadet partisi`nden ilginç teklif!
22 EYLÜL 2008 PAZARTESİ 22:27
0
1806
0
AA aa
Saadet Partisi İl Başkanı Atik Korkutata, Bingöl Milletvekillerini sert bir dille eleştirerek, Bingöl halkına da ilginç bir teklifte bulundu: “Fitre ve zekâtlarınızı havaalanı ve Gülbahar'ın bitirilmesi için kullanın”

Saadet Partisi İl Başkanı Atik Korkutata, yaptığı basın açıklamasında Bingöl'ün kalkınması için, daha önceden gündeme alınan ve bir türlü bitirilmeyen projelerle ilgili ilginç bir teklifte bulundu.

Korkuata, yaptığı açıklamada; “Devletimizin tarafından Bingöl'ümüzün kalkınması için, daha önceden gündeme alınan ve bir türlü bitirilmeyen projelerin; Bingöl'ün kalkınması ve gelişmesi için bir önce bitirilip hayata geçirilmeleri gerekir. Fakat öyle anlaşılıyor ki devlet bu yarım kalmış projeleri tümüyle gündeminden çıkarmıştır. Bingöl için hayati önem arz eden bu projelerin bitirilmesi ne yazık ki mevcut iktidar partisinin üç milletvekilinin de umurunda değildir. Çünkü bu güne kadar bu konuyla ilgili hiçbir girişim ve katkılarının olmaması da bunu göstermektedir” diye konuştu.

Bingöl Milletvekillerini sert bir dille eleştiren Korkuata, “Bir an önce tamamlanıp hayata geçmesi gereken projelerden; Göğüs Hastanesi %90, Havaalanı %60 ve Gülbahar Barajı %70 tamamlanmalarına rağmen bugün için eksik bırakılmışlardır.
Su, ulaşım ve sağlık konularında büyük sıkıntılar yaşayan Bingöl'ün bu projelerinin bitirilmemiş olması halkın mağduriyetine neden olacaktır ve üzüntüyle belirtelim ki yakın zamanda da herhangi bir ödenek de gelemeyecektir.
Hal böyle olunca bu projelerin bitirilmesi için partim adına halkımıza bir çağrım olacaktır. Şu mübarek ramazan ayında Fitre ve zekâtlarımızı tek elden toplayıp bu projeler için ödenek yaratalım. Yani Fitre ve zekâtlarımızı ilgisiz, sahipsiz ve ödeneksiz kalan Göğüs Hastanesi, Gülbahar Barajı ve Havaalanı için ilgili kurum ve kuruluşlara verelim. Aksi takdirde devletin bu projelere ödenek göndermesini beklersek, daha on yıllar boyu bekleyeceğiz.
Bingöl Halkı kendisine söz verip de sözlerini yerine getirmeyen, kendi haklarını savunmayan ve ilin müktesepleri, vazgeçilmeyecekleri bu devasa yatırımlara ama gözle bakan yetkilileri izana, merhamete ve adalete davet ediyoruz.  Saniyen tüm Bingöl halkımızın mübarek Ramazan ayını hürmetle tebrik eder ve onların fitre ve zekâtlarını bu projeler için ilgili kurum ve kuruluşlara vermeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.



YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.04.2026
02:59
Rektör Çelik:
Rektör Çelik: 'Diş Hekimliği Fakültemiz aynı zamanda üretim merkezi olacak'
IDEX Ağız ve Diş Sağlığı Fuarı'nı ziyaret ederek sektördeki son gelişmeleri yerinde inceleyen Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, Bingöl Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi'nin yalnızca ileri teknolojik donanıma sahip bir sağlık merkezi olmayacağını, aynı zamanda dental malzeme üretim süreçlerinin yürütüldüğü bir merkez haline geleceğini belirtti.
18.04.2026
01:57
Bingöl`de Kavşakta Kaza: 5 Kişi Yaralandı
Bingöl'de Kavşakta Kaza: 5 Kişi Yaralandı
Bingöl'de Şehit Mustafa Gündoğdu Kavşağı'nda iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Yaralılardan 2'si ambulansla hastaneye kaldırıldı.
18.04.2026
01:43
Fırıncılardan zam savunması:
Fırıncılardan zam savunması: 'Sadece Fiyat Değil, Gramaj da Arttı'
Bingöl'de ekmek fiyatlarına ilişkin tartışmalar sürerken fırıncılar, 25 TL'ye satılan ekmeğin 310 gram değil 350 gram olduğunu belirterek, kamuoyuna yansıyan bazı bilgilerin eksik olduğunu savundu.
17.04.2026
20:16
Bingöl`de Çiftçiye 102 Milyon TL`lik Yem Desteği
Bingöl'de Çiftçiye 102 Milyon TL'lik Yem Desteği
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2025 yılı tarımsal destek ödemeleri kapsamında 6 bin 41 çiftçiye toplam 102 milyon 615 bin TL'nin üzerinde destekleme ödemesinin hesaplara aktarıldığını duyurdu.
17.04.2026
19:51
Bayırlı Grup Yolunda Tehlike! Dev Kaya Bir Aydır Kaldırılmayı Bekliyor
Bayırlı Grup Yolunda Tehlike! Dev Kaya Bir Aydır Kaldırılmayı Bekliyor
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Bayırlı Köyü grup yoluna düşen dev kaya bir ayı aşkın süredir kaldırılmadı. Yağışlarla birlikte yola biriken taşlar ulaşımı zorlaştırırken, vatandaşlar yetkililere 'Acil müdahale' çağrısı yaptı.
17.04.2026
19:27
Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl çevrelerinde cumartesi sabah saatlerinden itibaren yerel olarak kuvvetli sağanak beklendiğini duyurdu. Ani sel, su baskını ve ulaşımda aksamalara karşı vatandaşların dikkatli olması istendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın