KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Aralık 2025 Pazartesi
°C

Saadet partisi'nden ilginç teklif!

Fitre ve zekâtlarınızı havaalanı ve Gülbahar'ın bitirilmesi için kullanın.

Saadet partisi`nden ilginç teklif!
22 EYLÜL 2008 PAZARTESİ 22:27
0
1759
0
AA aa
Saadet Partisi İl Başkanı Atik Korkutata, Bingöl Milletvekillerini sert bir dille eleştirerek, Bingöl halkına da ilginç bir teklifte bulundu: “Fitre ve zekâtlarınızı havaalanı ve Gülbahar'ın bitirilmesi için kullanın”

Saadet Partisi İl Başkanı Atik Korkutata, yaptığı basın açıklamasında Bingöl'ün kalkınması için, daha önceden gündeme alınan ve bir türlü bitirilmeyen projelerle ilgili ilginç bir teklifte bulundu.

Korkuata, yaptığı açıklamada; “Devletimizin tarafından Bingöl'ümüzün kalkınması için, daha önceden gündeme alınan ve bir türlü bitirilmeyen projelerin; Bingöl'ün kalkınması ve gelişmesi için bir önce bitirilip hayata geçirilmeleri gerekir. Fakat öyle anlaşılıyor ki devlet bu yarım kalmış projeleri tümüyle gündeminden çıkarmıştır. Bingöl için hayati önem arz eden bu projelerin bitirilmesi ne yazık ki mevcut iktidar partisinin üç milletvekilinin de umurunda değildir. Çünkü bu güne kadar bu konuyla ilgili hiçbir girişim ve katkılarının olmaması da bunu göstermektedir” diye konuştu.

Bingöl Milletvekillerini sert bir dille eleştiren Korkuata, “Bir an önce tamamlanıp hayata geçmesi gereken projelerden; Göğüs Hastanesi %90, Havaalanı %60 ve Gülbahar Barajı %70 tamamlanmalarına rağmen bugün için eksik bırakılmışlardır.
Su, ulaşım ve sağlık konularında büyük sıkıntılar yaşayan Bingöl'ün bu projelerinin bitirilmemiş olması halkın mağduriyetine neden olacaktır ve üzüntüyle belirtelim ki yakın zamanda da herhangi bir ödenek de gelemeyecektir.
Hal böyle olunca bu projelerin bitirilmesi için partim adına halkımıza bir çağrım olacaktır. Şu mübarek ramazan ayında Fitre ve zekâtlarımızı tek elden toplayıp bu projeler için ödenek yaratalım. Yani Fitre ve zekâtlarımızı ilgisiz, sahipsiz ve ödeneksiz kalan Göğüs Hastanesi, Gülbahar Barajı ve Havaalanı için ilgili kurum ve kuruluşlara verelim. Aksi takdirde devletin bu projelere ödenek göndermesini beklersek, daha on yıllar boyu bekleyeceğiz.
Bingöl Halkı kendisine söz verip de sözlerini yerine getirmeyen, kendi haklarını savunmayan ve ilin müktesepleri, vazgeçilmeyecekleri bu devasa yatırımlara ama gözle bakan yetkilileri izana, merhamete ve adalete davet ediyoruz.  Saniyen tüm Bingöl halkımızın mübarek Ramazan ayını hürmetle tebrik eder ve onların fitre ve zekâtlarını bu projeler için ilgili kurum ve kuruluşlara vermeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.



YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.12.2025
04:26
12Bingölspor`dan Hakem İsyanı: Bu Bir Operasyon
12Bingölspor'dan Hakem İsyanı: Bu Bir Operasyon
12Bingölspor, Silifke maçının ardından yaptığı sert açıklamada, verilen ve verilmeyen kararlarla adaletin yok sayıldığını belirterek, karşılaşmanın sahadaki mücadeleden çok tartışmalı hakem kararlarıyla şekillendiğini ve 'operasyon' havasında yönetildiğini savundu.
22.12.2025
04:25
Genç yolunda kaza: 4 yaralı
Genç yolunda kaza: 4 yaralı
Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
22.12.2025
04:24
Bingöl gençlerinden önemli başarı!
Bingöl gençlerinden önemli başarı!
Bingöl'den sporcu gençler Antalya'da düzenlenen Kros finallerinde Türkiye şampiyonu, Mersin'de düzenlenen 'Volo Atış Oyunları'nda ise ikincilik elde ederek önemli başarılara imza attılar.
22.12.2025
04:23
Hatısaru: Seçim Değil, Geçim Zamanında da Halkımızın Yanındayız
Hatısaru: Seçim Değil, Geçim Zamanında da Halkımızın Yanındayız
Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru, Adaklı'da düzenlenen Anadolu Halk Buluşması'nda vatandaşlarla bir araya gelerek ekonomik sıkıntıları dinledi, 'Sahada olmaya devam edeceğiz' mesajı verdi.
22.12.2025
04:22
Gençlerin fikirlerine 1 Milyon 850 Bin TL`lik proje desteği
Gençlerin fikirlerine 1 Milyon 850 Bin TL'lik proje desteği
UNİDES kapsamında Bingöl'de üniversite öğrencilerinin hazırladığı 26 proje desteklenirken, projeler için toplam 1 milyon 850 bin TL hibe sağlandı. Projelerde görev alan üniversite öğrencileri için sertifika töreni düzenlendi.
22.12.2025
04:20
Bingöl`de Gençler ve Aileler İçin Farkındalık Konferansları
Bingöl'de Gençler ve Aileler İçin Farkındalık Konferansları
2025 Aile Yılı kapsamında Bingöl'de düzenlenen konferanslarda gençlerin kişisel gelişimi ve aile içi iletişim konuları ele alındı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın