KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Haziran 2026 Pazar
°C

Saadet partisi'nden ilginç teklif!

Fitre ve zekâtlarınızı havaalanı ve Gülbahar'ın bitirilmesi için kullanın.

Saadet partisi`nden ilginç teklif!
22 EYLÜL 2008 PAZARTESİ 22:27
0
1843
0
AA aa
Saadet Partisi İl Başkanı Atik Korkutata, Bingöl Milletvekillerini sert bir dille eleştirerek, Bingöl halkına da ilginç bir teklifte bulundu: “Fitre ve zekâtlarınızı havaalanı ve Gülbahar'ın bitirilmesi için kullanın”

Saadet Partisi İl Başkanı Atik Korkutata, yaptığı basın açıklamasında Bingöl'ün kalkınması için, daha önceden gündeme alınan ve bir türlü bitirilmeyen projelerle ilgili ilginç bir teklifte bulundu.

Korkuata, yaptığı açıklamada; “Devletimizin tarafından Bingöl'ümüzün kalkınması için, daha önceden gündeme alınan ve bir türlü bitirilmeyen projelerin; Bingöl'ün kalkınması ve gelişmesi için bir önce bitirilip hayata geçirilmeleri gerekir. Fakat öyle anlaşılıyor ki devlet bu yarım kalmış projeleri tümüyle gündeminden çıkarmıştır. Bingöl için hayati önem arz eden bu projelerin bitirilmesi ne yazık ki mevcut iktidar partisinin üç milletvekilinin de umurunda değildir. Çünkü bu güne kadar bu konuyla ilgili hiçbir girişim ve katkılarının olmaması da bunu göstermektedir” diye konuştu.

Bingöl Milletvekillerini sert bir dille eleştiren Korkuata, “Bir an önce tamamlanıp hayata geçmesi gereken projelerden; Göğüs Hastanesi %90, Havaalanı %60 ve Gülbahar Barajı %70 tamamlanmalarına rağmen bugün için eksik bırakılmışlardır.
Su, ulaşım ve sağlık konularında büyük sıkıntılar yaşayan Bingöl'ün bu projelerinin bitirilmemiş olması halkın mağduriyetine neden olacaktır ve üzüntüyle belirtelim ki yakın zamanda da herhangi bir ödenek de gelemeyecektir.
Hal böyle olunca bu projelerin bitirilmesi için partim adına halkımıza bir çağrım olacaktır. Şu mübarek ramazan ayında Fitre ve zekâtlarımızı tek elden toplayıp bu projeler için ödenek yaratalım. Yani Fitre ve zekâtlarımızı ilgisiz, sahipsiz ve ödeneksiz kalan Göğüs Hastanesi, Gülbahar Barajı ve Havaalanı için ilgili kurum ve kuruluşlara verelim. Aksi takdirde devletin bu projelere ödenek göndermesini beklersek, daha on yıllar boyu bekleyeceğiz.
Bingöl Halkı kendisine söz verip de sözlerini yerine getirmeyen, kendi haklarını savunmayan ve ilin müktesepleri, vazgeçilmeyecekleri bu devasa yatırımlara ama gözle bakan yetkilileri izana, merhamete ve adalete davet ediyoruz.  Saniyen tüm Bingöl halkımızın mübarek Ramazan ayını hürmetle tebrik eder ve onların fitre ve zekâtlarını bu projeler için ilgili kurum ve kuruluşlara vermeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.



YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.06.2026
20:40
Çotla Dağı`nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Çotla Dağı'nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Doğayla iç içe bir gün geçirmek isteyenler, 5 Temmuz Pazar günü Genç ilçesindeki Çotla Dağı'nda buluşacak. Zıkte SÜRKAP tarafından ilk kez düzenlenecek Çotla Festivali'nde konserlerden geleneksel oyunlara, yarışmalardan yöresel ikramlara kadar gün boyu birçok etkinlik gerçekleştirilecek.
27.06.2026
20:39
TİMBİR`de Yeni Dönem Heyecanı
TİMBİR'de Yeni Dönem Heyecanı
Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), 2. Olağan Genel Kurulu Ankara'da gerçekleşti. Dr. Süleyman Basa'nın yeniden Genel Başkanlığa, Bingöl temsilcisi Hakim Bayraktar'ın da yönetim kuruluna seçildiği Genel Kurulda, TİMBİR'in yeni dönem yol haritası da belirlendi.
27.06.2026
20:38
Rektör Çelik, TÜBA Asli Üyesi Seçildi
Rektör Çelik, TÜBA Asli Üyesi Seçildi
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, Türkiye Bilimler Akademisi'nin (TÜBA) 63. Genel Kurulu'nda yapılan seçimlerde asli üyeliğe seçildi.
27.06.2026
20:36
Burkankulu`ndan `çekildi` iddialarına yanıt
Burkankulu'ndan 'çekildi' iddialarına yanıt
12 Bingölspor başkanlığına talip olduğunu açıklayan iş insanı Ahmet Burkankulu, kamuoyunda gündeme gelen 'adaylıktan çekildi' iddialarını yalanladı. Burkankulu, destek çalışmalarını sürdürdüğünü, yeterli desteğin sağlanması halinde ise başkan adaylığını resmen ilan edeceğini söyledi.
27.06.2026
20:36
Bingöl`e 13 hekim atanacak! 4 branşta bir ilk yaşanacak
Bingöl'e 13 hekim atanacak! 4 branşta bir ilk yaşanacak
Sağlık Bakanlığı'nın 129. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'e 11 uzman ve 2 pratisyen hekim atanacak. Yapılan atamalarla birlikte kentte ilk kez Çocuk Kardiyolojisi branşında uzman görev yapacak, üç ilçe de ilk kez yeni uzmanlık alanlarına kavuşacak.
27.06.2026
20:35
Bingöl Belediyesi`nden Orman Yangını Uyarısı
Bingöl Belediyesi'nden Orman Yangını Uyarısı
Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, yaz sıcaklıklarıyla birlikte artan orman yangını riskine karşı vatandaşları uyardı. Açıklamada, küçük bir ihmalin büyük felaketlere yol açabileceği belirtilerek, yangınlara neden olanlar hakkında ağır yaptırımlar uygulandığı hatırlatıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın