KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Ağustos 2026 Cumartesi
°C

Saatlerce mahsur kaldılar

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde evlerine giden bazı köylüler, yoğun kardan dolayı kapanan yolda saatlerce mahsur kaldılar.

Saatlerce mahsur kaldılar
04 OCAK 2016 PAZARTESİ 04:51
0
1836
0
AA aa

 Aralıksız yağan kar yağışı yerini tipiye bırakırken, Karlıova ilçesine bağlı 20 köy yolu ulaşıma kapandı. Özel idare ekipleri acil hasta olan bazı köy yollarını ulaşıma açtı. Yolu ulaşıma açılan köylerde Karlıova ilçesine hastaneye gelen köylüler dönüş yolunda mahsur kaldı.

Tedavi için gittiği Erzurum'dan Karlıova Ortaköy köyüne dönen Hamide Yınlak, araçları yolda kara saplandı. Yaklaşık 5 saat mahsur kalan ailenin imdadına Karlıova özel idare ekipleri yetişti. Greyderin yolu açması sonucu hasta köyüne ulaştı.

Karlıova'dan 35 kilometre uzaklıkta bulunan Sarıkuşak köyü minibüsü, görüş mesafesinin azalmasından dolayı yolunu şaşırarak yoldan çıktı. Araç içinde bulunan yaklaşık 10 kişi 4 saat boyunca araç içinde mahsur kaldı. Köy Muhtarı Orhan Öz'ün yetkilileri araması sonucu, özel idare ekipleri mahsur kalanları kurtararak köylerine ulaştırdı.

Öte yanda Karlıova Taşlıçay köyünden rahatsızlığı sonucu hastaneye gelip muayene olduktan sonra köyüne geri giden Emrah Demir de araç şoförüyle karda mahsur kaldı. Durumu yetkililere bildiren Demir, iki saatlik çalışma sonucu bulunduğu bölgede kurtarılarak köyüne ulaştırıldı.

Durumu acil olan ve özellikle diyaliz hastaların olduğu köylerde yolların açılması için ekipler sabah saatlerine kadar çalıştı. 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.08.2026
04:09
Bingöl`de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos`ta
Bingöl'de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos'ta
İŞKUR ile Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde düzenlenecek Toplum Yararına Programlar kapsamında Bingöl genelinde 457 temizlik personeli ve 190 bahçe görevlisi olmak üzere toplam 647 kişi istihdam edilecek. Başvurular 31 Ağustos-4 Eylül 2026 tarihleri arasında alınacak.
29.08.2026
04:07
Ulya-Der, Bingöl`de görkemli törenle açıldı
Ulya-Der, Bingöl'de görkemli törenle açıldı
Bingöl'de yardımlaşma, dayanışma ve sosyal destek alanlarında faaliyet göstermek amacıyla kurulan Ulya-Der, yoğun katılımla hizmete açıldı. Açılışta dernek üyelerince SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisi için toplanan 161 bin TL'lik bağış da kampanya yürütme kuruluna teslim edildi.
29.08.2026
04:05
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı'nın çağrısına seyahat firmaları ve düğün salonlarından destek geldi. Has Bingöl ve Cesur Bingöl otobüslerinde dijital ekran ve anonslarla Bingöl Balı tanıtılacak.
29.08.2026
04:05
Korlaelçi: `Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz`
Korlaelçi: 'Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz'
Ankara'da düzenlenen 6. Demokratik Eğitim Kurultayı'na katılan Eğitim Sen Bingöl Şube Başkanı Murat Korlaelçi, eşit, özgür, laik, bilimsel, anadilinde ve demokratik eğitim mücadelesinin önemine dikkat çekti.
29.08.2026
04:03
Bingöl`de zincirleme kaza!
Bingöl'de zincirleme kaza!
Solhan'da otomobil, traktör ve 2 minibüsün karıştığı kazada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
29.08.2026
04:02
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Genç'te düğünden dönen hafif ticari aracın uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 2'si çocuk 4 kişi, gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Kazada yaralanan 5 kişinin hastanelerdeki tedavisi sürüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın