KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Mayıs 2025 Perşembe
°C

'Sabit gelirlinin maaşları artırılmalıdır'

İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, kamu cezalarına gelen zammın hemen ardından açıklamalarda bulundu. Kızılboğa; 'İnsafınız yok mu sizin. Kamu cezaları, harçlar, vb. yüzde 123 oranında zam yapıldı. Peki, memur, işçi, emekli maaşları ne kadar artacak. En az bu oran kadar sabit gelirlinin maaşları artırılmalıdır.'

`Sabit gelirlinin maaşları artırılmalıdır`
27 KASIM 2022 PAZAR 15:05
3
993
1
AA aa

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Kızılboğa, kamu cezalarına gelen yüzde 123 zammın ardından açıklamalarda bulundu.

Sabit gelirli vatandaşların maaşlarının arttırılması gerektiğini aktaran Başkan Kızılboğa ,“İnsafınız yok mu sizin. Kamu cezaları, harçlar, vb. yüzde 123 oranında zam yapıldı. Peki, memur, işçi, emekli maaşları ne kadar artacak. En az bu oran kadar sabit gelirlinin maaşları artırılmalıdır. Yönetemiyorsunuz" dedi.

"Yapılan Zamlar İnsanların Belini Büküyor"

Başkan Kızılboğa, vatandaşın geçim derdinde olduğunun altını çizerek; “İnsanlar eskiye dönüş yaşıyor. Yağ kuyruklarının yeniden başladığı bu günlerde vatandaşlar geçim derdine düşmüş durumda. Geçim sorunu yaşayan vatandaşlar bir de vergi yükünün altından eziliyor. Vatandaş endişeli. Çarşının, pazarın tek gündemi ekonomi. Etiketlerde her hafta yaşanan fahiş artışlar dar gelirli ailelerin belini bükmüş durumda. Benzine, una, ekmeğe gelen zamlar derken, vatandaş çarşıya çıkamaz durumda, marketlere girilmiyor. Bu hükümet nerede?" diye konuştu.

Seçim çağrısını yineleyen Başkan Kızılboğa, “Getirin seçim sandığını hesaplaşalım” diyerek, yapılacak seçimde iktidara geleceklerini vurguladı.

İktidara gelmeleri durumunda vatandaşın talepleri doğrultusunda bir yönetim anlayışı içinde olacaklarını da vurgulayan Başkan Kızılboğa, parti kapılarının tüm vatandaşlara her zaman açık olduğunu da hatırlattı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_96616)
27 Kasım 2022 Pazar 16:41
Seni Seviyoruz , KIZILBOĞA. İNŞAALLAH İKTİDAR OLURSUNUZ.
30.04.2025
18:55
Bingöl için kuvvetli rüzgâr ve fırtına uyarısı
Bingöl için kuvvetli rüzgâr ve fırtına uyarısı
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl için kuvvetli rüzgâr ve fırtına ile yer yer toz taşınımı uyarısı yaptı.
30.04.2025
17:58
Bingöl`de Kur`an ziyafeti
Bingöl'de Kur'an ziyafeti
Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde Bingöl İl Müftülüğünün organizasyonuyla, Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma alanında ulusal ve uluslararası başarılar elde etmiş seçkin karîlerin katılımıyla 'Kur'an-ı Kerim Ziyafeti Programı' düzenlenecek.
30.04.2025
16:13
Hüdapar`dan Kültür TOKİ için çağrı!
Hüdapar'dan Kültür TOKİ için çağrı!
Beraberindeki teşkilat üyeleriyle Bingöl merkez Kültür Mahallesi TOKİ Emlak Yönetimini ziyaret eden HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya: 'Vatandaşların ev ve işyeri bulamadığı bu dönemde buradaki boş konut ve işyerleri acilen satışa sunulmalı!' dedi.
30.04.2025
16:11
YURTLİG Futbol Bingöl Grup Müsabakaları Başladı
YURTLİG Futbol Bingöl Grup Müsabakaları Başladı
Bingöl ev sahipliğinde 10 ilden toplam 160 sporcunun katılımıyla start alan müsabakaların başlangıç vuruşunu Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta yaptı.
30.04.2025
16:10
Bingöl`de kesilen varil bomba gibi patladı! Patlama anı kamerada
Bingöl'de kesilen varil bomba gibi patladı! Patlama anı kamerada
Bingöl'de bir atölyede spiral makinesiyle kesilmek istenen varil bir anda patladı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
30.04.2025
16:09
Bingöl`de dedektörle define arayan şahsa suçüstü
Bingöl'de dedektörle define arayan şahsa suçüstü
Bingöl'de bir şahıs dedektör cihazı ile define ararken jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın