KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Temmuz 2025 Pazar
°C

'Sabit gelirlinin maaşları artırılmalıdır'

İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, kamu cezalarına gelen zammın hemen ardından açıklamalarda bulundu. Kızılboğa; 'İnsafınız yok mu sizin. Kamu cezaları, harçlar, vb. yüzde 123 oranında zam yapıldı. Peki, memur, işçi, emekli maaşları ne kadar artacak. En az bu oran kadar sabit gelirlinin maaşları artırılmalıdır.'

`Sabit gelirlinin maaşları artırılmalıdır`
27 KASIM 2022 PAZAR 15:05
3
1029
1
AA aa

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Kızılboğa, kamu cezalarına gelen yüzde 123 zammın ardından açıklamalarda bulundu.

Sabit gelirli vatandaşların maaşlarının arttırılması gerektiğini aktaran Başkan Kızılboğa ,“İnsafınız yok mu sizin. Kamu cezaları, harçlar, vb. yüzde 123 oranında zam yapıldı. Peki, memur, işçi, emekli maaşları ne kadar artacak. En az bu oran kadar sabit gelirlinin maaşları artırılmalıdır. Yönetemiyorsunuz" dedi.

"Yapılan Zamlar İnsanların Belini Büküyor"

Başkan Kızılboğa, vatandaşın geçim derdinde olduğunun altını çizerek; “İnsanlar eskiye dönüş yaşıyor. Yağ kuyruklarının yeniden başladığı bu günlerde vatandaşlar geçim derdine düşmüş durumda. Geçim sorunu yaşayan vatandaşlar bir de vergi yükünün altından eziliyor. Vatandaş endişeli. Çarşının, pazarın tek gündemi ekonomi. Etiketlerde her hafta yaşanan fahiş artışlar dar gelirli ailelerin belini bükmüş durumda. Benzine, una, ekmeğe gelen zamlar derken, vatandaş çarşıya çıkamaz durumda, marketlere girilmiyor. Bu hükümet nerede?" diye konuştu.

Seçim çağrısını yineleyen Başkan Kızılboğa, “Getirin seçim sandığını hesaplaşalım” diyerek, yapılacak seçimde iktidara geleceklerini vurguladı.

İktidara gelmeleri durumunda vatandaşın talepleri doğrultusunda bir yönetim anlayışı içinde olacaklarını da vurgulayan Başkan Kızılboğa, parti kapılarının tüm vatandaşlara her zaman açık olduğunu da hatırlattı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_96616)
27 Kasım 2022 Pazar 16:41
Seni Seviyoruz , KIZILBOĞA. İNŞAALLAH İKTİDAR OLURSUNUZ.
04.07.2025
17:33
Bingöl Belediyesi`nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi'nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi, şehir genelinde haşereyle mücadele çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlaçlama faaliyetleri, planlı bir şekilde tüm mahallelerde sürdürülüyor.
04.07.2025
16:55
Yılmaz ve Güneş ailelerinin acı günü!
Yılmaz ve Güneş ailelerinin acı günü!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın yeğeni Şiyar Güneş, Ankara'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Güneş'in cenazesi, 5 Temmuz 2025 Cumartesi tarifeli uçakla Bingöl'e getirilecek.
04.07.2025
16:29
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Baraç`tan şok açıklama!
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Baraç'tan şok açıklama!
Bingöl'de kara paranın TOKİ ve diğer emlak sektörü üzerinden aklandığını savunan Nihat Baraç; 'Kendi şehrimizde yabancı olduk, yaşam artık lüks. Kara para aklayanlar için biz neden eziliyoruz? Devlet kurumlarının sessizliği halkta büyük hayal kırıklığı yaratıyor' dedi.
04.07.2025
16:10
Bingöl`de seyir halindeki tır alev topuna döndü
Bingöl'de seyir halindeki tır alev topuna döndü
Sürücünün inmesinin ardından bir anda alev topuna dönen tır, yanarak kullanılamaz hale geldi.
04.07.2025
15:08
Bingöl`de kamyonla uyuşturucu sevkiyatı! 49 kilo esrar ele geçirildi
Bingöl'de kamyonla uyuşturucu sevkiyatı! 49 kilo esrar ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda Bingöl'den Ankara'ya uyuşturucu taşıyan kamyonda 49 kilo 600 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.
04.07.2025
15:07
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın