KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Nisan 2026 Çarşamba
°C

Sağanak sonrası ev ve işyerlerini su bastı!

Bingöl merkezde gece saatlerinde etkisini gösteren sağanak yağış sonrası birçok ev ve işyerini su bastı. İşyerlerinin depolarındaki malzemeler kullanılmaz hale gelirken, işletmeciler de altyapı yetersizliğin dert yandılar.

Sağanak sonrası ev ve işyerlerini su bastı!
03 MART 2022 PERŞEMBE 14:01
13
2002
3
AA aa

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısının ardından kent genelinde kuvvetli yağış etkili oldu. Önceki gün hafiften başlayan yağış, gece saatlerinde sağanağa döndü.

Sağanak yağışın ardından kent merkezinde Yenişehir Mahallesi, Mirzan Mahallesi, Selahattin Eyyübi Mahallesi, Kültür Mahallesi ve Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi'ndeki birçok ev işe işyerinin deposunu kanalizasyon suyu bastı.

Sabah işyerini aça esnaf depolarında su baskınlarını görünce şaşırırken, özellikle bodrum katında bulunan evler de su baskınlardan dolayı zarar gördü.

Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi'nde bulunan mobilyacı, pideci ve mini marketin alt katlarındaki depoları sağanak sonrası su doldu.

İşyerlerinin depolarındaki malzemeler kullanılmaz hale gelirken, işletmeciler hortum yardımıyla su tahliye etmeye başladı.

Yaşanan duruma sitem eden vatandaşlar, belediyenin araçlarının yetersiz kaldığını belirterek araçlarda takviye yapılması gerektiğini iletti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89913)
03 Mart 2022 Perşembe 16:12
Altyapının yetersizliğinden dert yanacağınıza uyarıları dikkate alıp su basma olasılığı olan yerlere önlem alsanız zarar görmeden bu doğa olayını atlatırsınız.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89948)
04 Mart 2022 Cuma 00:10
@Misafir Kullanıcı Her şeyi devletten beklemek ne kadar mantıklı? Belli ki yağış miktarı normalin üstünde olmuş. O halde vatandaş kendi ek önlemlerini alacak.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89919)
03 Mart 2022 Perşembe 19:36
@Misafir Kullanıcı Vay anasını bak sen , bu isten de sorumlu vatandaş belediye yine suçsuz
08.04.2026
00:17
Bingöl heyetinden Bakan Kurum`a ziyaret
Bingöl heyetinden Bakan Kurum'a ziyaret
Vali Çelik, Bingöl'ün geleceğine katkı sağlayacak çalışmaların birlik ve beraberlik içerisinde yürütüldüğünü ifade ederek, vatandaşların beklentilerini karşılayacak kalıcı ve etkili hizmetlerin hayata geçirilmesi için çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.
08.04.2026
00:16
Başsavcı Sert, üniversiteli gençlerle bulaşacak
Başsavcı Sert, üniversiteli gençlerle bulaşacak
Bingöl Üniversitesi'nde 'Siber Alemde İşlenen Suçlar' söyleşisi düzenlenecek. Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sert'in katılımıyla gerçekleştirilecek programda siber suçlar, dijital riskler ve bireysel güvenlik önlemleri ele alınacak.
08.04.2026
00:15
Hülakü:
Hülakü: 'Bingöl rant kuşatması altında'
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl'de planlanan enerji ve maden projelerine tepki göstererek TBMM'ye genel görüşme ve araştırma talepleri sunduklarını açıkladı. Hülakü, kentin 'rant kuşatması' altında olduğunu savunarak, doğal alanları etkileyecek projelerin durdurulması çağrısında bulundu.
08.04.2026
00:14
Bingöl`de 16 şüpheli ve 4 hükümlü yakalandı
Bingöl'de 16 şüpheli ve 4 hükümlü yakalandı
Bingöl'de jandarma ekiplerinin 27 Mart–3 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda çeşitli suçlara karışan 16 şüpheli ile kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü yakalandı. Operasyonlarda uyuşturucu maddeler de ele geçirildi.
08.04.2026
00:14
Bingöl`de 10 yıl hapis cezası bulunan firari bagajda yakalandı
Bingöl'de 10 yıl hapis cezası bulunan firari bagajda yakalandı
Bingöl'de polis ekiplerince durdurulan iki araçta yapılan aramada, bagaja gizlenen ve 10 yıl 10 ay hapis cezasıyla aranan firari yakalandı. Olayla ilgili 4 kişi hakkında işlem başlatıldı.
08.04.2026
00:13
Genç`te Kurumlar Arası Futbol Turnuvası
Genç'te Kurumlar Arası Futbol Turnuvası
Bingöl'ün Genç ilçesi, baharla birlikte sporun birleştirici gücüne sahne olmaya hazırlanıyor. İlçede kurumlar arası dayanışmayı artırmak ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla düzenlenen 'Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvası' için geri sayım başladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın