KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Mayıs 2025 Perşembe
°C

Sağlık Bakanlığı Bingöl'de 59 işçi alacak

İş-Kur İl Müdürü Baycuman, başvuru şartları ve tarihlerini şöyle sıraladı;

Sağlık Bakanlığı Bingöl`de 59 işçi alacak
28 KASIM 2022 PAZARTESİ 11:52
5
3883
2
AA aa

İş-Kur Bingöl İl Müdürü Cevdet Baycuman, Sağlık Bakanlığı'nın çeşitli mesleklerde sürekli işçi alımını duyurdu. Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü'ne noter kurasıyla 59 kişi alınacağını belirten Baycuman, başvuruların 28 Kasım – 02 Aralık 2022 tarihleri arasında İŞKUR e-şube, E-Devlet ve ALO-170 iletişim hattı üzerinden alınacağını vurguladı.

BİNGÖL'DE HANGİ BRANŞLARDA KAÇ KİŞİ ALINACAK?

  • Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elamanı - 1 Kişi
  • Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı – 1 Kişi
  • Elektrikçi (Genel) – 3 Kişi
  • Güvenlik Görevlisi – 15 Kişi
  • Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi – 1 Kişi
  • Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı – 4 Kişi
  • İnşaat Boyacısı (Boyacı) – 2 Kişi
  • Klinik Destek Elemanı – 7 Kişi
  • Marangoz – 2 Kişi
  • Temizlik Görevlisi – 23

KATILIMCI ŞARTLARI:

  1. 18 yaşını tamamlamış olmak
  2. Kamu kurum ve kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımak.
  3. İlan tarihi itibariyle 40 yaşını doldurmamış olmak (28 Kasım 1982 ve daha sonraki doğumlular başvuru yapabilecektir).
  4. Başvurulan meslek için belirlenen bir okuldan (bölümden/programdan) son başvuru tarihi itibariyle mezun olmak ve istenilen diğer sertifika/belgelere son başvuru tarihi itibariyle sahip olmak.
  5. Görevini devamlı yapmasına engel olacak bedenen, aklen ve ruhen sağlık problemi olmadığını belgelemek (Atanmaya hak kazanan adaylardan istenecektir).
  6. İşe göndermede öncelik hakkına sahip olan adaylardan anılan Yönetmeliğin 5 inci maddesinin birinci fıkrasında belirtilen öncelikli durumlarını gösterir belgeye sahip olmak.
  7. 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu hükümleri gereğince arşiv araştırması sonucuna göre atama işlemi yönünden bir engeli bulunmamak.
  8. Güvenlik görevlisi (silahsız) olarak istihdam edilecekler için, yukarıda belirtilen şartlara ilave olarak, 5188 sayılı Kanun'un 10 uncu maddesinin birinci fıkrasının (d) bendinin (1), (2) ve (3) alt bendindeki şartlar ile (g) ve (h) bendindeki şartları taşımak.
  9. 2527 sayılı Kanun hükümleri saklı kalmak kaydı ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen şartlarını taşımak.
  1. Katılımcılar, noter kurası ile belirlenecektir.

Noter Kura Tarihi ve Yeri: 28.12.2022 / Ankara

Başvurular İŞKUR e-şube, E-Devlet ve ALO-170 iletişim hattı üzerinden alınacaktır.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_96628)
28 Kasım 2022 Pazartesi 18:40
Klinik destek elemanı nedir ya? İnsanlar boşuna mı üniversite okuyorlar? Saçma sapan alımlar yapmayın önce bi okuyanlardan alın
Misafir Kullanıcı (@Misafir_96725)
03 Aralık 2022 Cumartesi 01:29
@Misafir Kullanıcı Kesinlikle doğru anestezi mezunuyum ve işsizim..
30.04.2025
18:55
Bingöl için kuvvetli rüzgâr ve fırtına uyarısı
Bingöl için kuvvetli rüzgâr ve fırtına uyarısı
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl için kuvvetli rüzgâr ve fırtına ile yer yer toz taşınımı uyarısı yaptı.
30.04.2025
17:58
Bingöl`de Kur`an ziyafeti
Bingöl'de Kur'an ziyafeti
Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde Bingöl İl Müftülüğünün organizasyonuyla, Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma alanında ulusal ve uluslararası başarılar elde etmiş seçkin karîlerin katılımıyla 'Kur'an-ı Kerim Ziyafeti Programı' düzenlenecek.
30.04.2025
16:13
Hüdapar`dan Kültür TOKİ için çağrı!
Hüdapar'dan Kültür TOKİ için çağrı!
Beraberindeki teşkilat üyeleriyle Bingöl merkez Kültür Mahallesi TOKİ Emlak Yönetimini ziyaret eden HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya: 'Vatandaşların ev ve işyeri bulamadığı bu dönemde buradaki boş konut ve işyerleri acilen satışa sunulmalı!' dedi.
30.04.2025
16:11
YURTLİG Futbol Bingöl Grup Müsabakaları Başladı
YURTLİG Futbol Bingöl Grup Müsabakaları Başladı
Bingöl ev sahipliğinde 10 ilden toplam 160 sporcunun katılımıyla start alan müsabakaların başlangıç vuruşunu Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta yaptı.
30.04.2025
16:10
Bingöl`de kesilen varil bomba gibi patladı! Patlama anı kamerada
Bingöl'de kesilen varil bomba gibi patladı! Patlama anı kamerada
Bingöl'de bir atölyede spiral makinesiyle kesilmek istenen varil bir anda patladı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
30.04.2025
16:09
Bingöl`de dedektörle define arayan şahsa suçüstü
Bingöl'de dedektörle define arayan şahsa suçüstü
Bingöl'de bir şahıs dedektör cihazı ile define ararken jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın