KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Ekim 2026 Pazartesi

Sağlık çalışanları, binsader'in iftarında buluştu

Bingöl Sağlık Gönüllüleri Derneği (BİNSADER), sağlık çalışanlarına iftar yemeği verdi.

Sağlık çalışanları, binsader`in iftarında buluştu
04 AĞUSTOS 2012 CUMARTESİ 04:04
0
1884
0
AA aa

Güneydoğu Uluslararası Sağlık Federasyonu (GUSAF) üyesi olan BİNSADER sağlık çalışanlarına iftar yemeği verdi.

İftara İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Demir, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Selahattin Karakoç, Halk Sağlık Müdürü Dr. Vedat Söyiler, Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Metin Mestan ve Hüseyin Kosat'ın yanı sıra dernek üyeleri, davetli doktorlar ve aileleri katıldı.

BİNSADER Başkanı Op. Dr. Mahmut Sinan Abit, 2012 yılı içerisinde kurulan derneğin sağlık mensuplarını bir araya getirmek, tanıştırmak, yakınlaştırmak ve birçok faaliyette birlikte rol almak amacıyla ayrıca sağlık çalışanlarının sorunlarını her platformda dile getirmek ve çözüm önerilerinde bulunmak için kurulduğunu ifade etti.

BİNSADER faaliyetleri hakkında da konuşma yapan Abit, "Sağlıkta, şiddet çalıştayı düzenledik. 14 Mart tıp bayramında değişik faaliyetler yaparak Bayram havasında geçirmeye çalıştık. Bölgemizde Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı çok görüldüğü için hastalığın belirtileri, tedavisi ve korunma yolları ile ilgili konferans verdik." dedi. İftar yemeğini ilk defa düzenlediklerini söyleyen Abit: “2012 de kurulan derneğimizin çatısı altında, ilk defa iftar yemeğinde bir araya gelmiş olduk. Bundan sonra iftar yemeğini gelenek haline getirerek her yıl yapacağız” ifadelerini kullandı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.10.2026
23:10
Bingöl`e sarı kodlu uyarı: Sağanak hafta boyunca sürecek!
Bingöl'e sarı kodlu uyarı: Sağanak hafta boyunca sürecek!
Meteoroloji'nin kuvvetli yağış nedeniyle sarı kodla uyardığı 13 il arasında Bingöl de yer aldı. Kentte pazartesi sabahı başlaması beklenen gök gürültülü sağanağın hafta sonuna kadar etkisini sürdürmesi, hava sıcaklıklarının ise 10 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.
11.10.2026
23:09
Bingöl Sefa12 Spor imkânsızlıkları aşıp lider oldu
Bingöl Sefa12 Spor imkânsızlıkları aşıp lider oldu
2022 yılında kurulan ve bu yıl TFF U14 Gelişim Ligi'nde mücadele etmeye başlayan Bingöl Sefa12 Spor Kulübü, kendi imkânlarıyla ortaya koyduğu başarıyla dikkat çekiyor. İlk dört maçını da kazanan Bingöl temsilcisi, grup lideri Iğdır'ı deplasmanda 2-3 mağlup ederek zirveye yerleşti. Şimdi hedef Türkiye finalleri… Ancak genç futbolcuların bu hayalini gerçeğe dönüştürmek için desteğe ihtiyaçları var.
11.10.2026
23:08
E-tebligatta yeni dönem: Mükelleflere 30 Kasım`a kadar süre!
E-tebligatta yeni dönem: Mükelleflere 30 Kasım'a kadar süre!
Hazine ve Maliye Bakanlığının yeni düzenlemesiyle e-Tebligat sistemine ilişkin usul ve esaslar yeniden belirlendi. Sisteme dahil olması gerektiği halde henüz başvuru yapmayan belirli mükelleflerin 30 Kasım'a kadar işlemlerini tamamlaması gerekiyor.
11.10.2026
23:05
Avrupa şampiyonları Bingöl`de yeni zaferlere hazırlanıyor
Avrupa şampiyonları Bingöl'de yeni zaferlere hazırlanıyor
İtalya'da düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Elif Aday ve Zilan Atilla, Bingöl'de antrenmanlarını sürdürüyor. Dünya şampiyonu antrenör Eda Sayak eşliğinde çalışan sporcular, gözünü yeni uluslararası başarılara dikti.
11.10.2026
23:04
Bingöl`de odunluk yangı
Bingöl'de odunluk yangı
Bingöl merkezde bir odunlukta çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çevredeki yerleşim alanlarına sıçramadan kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.
11.10.2026
23:03
Bingöl`den 38 öğrenci Hasankeyf Kültür Kampı`nda
Bingöl'den 38 öğrenci Hasankeyf Kültür Kampı'nda
Bingöl'ün Solhan ilçesinden Batman'a giden 38 lise öğrencisi, dört gün sürecek kültür kampında tarihi keşifler ve çeşitli etkinliklerle buluşacak. Gençler, Hasankeyf başta olmak üzere bölgenin önemli tarihi ve kültürel mirasını yakından tanıyacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın