KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Şubat 2026 Çarşamba
°C

'Sağlık çalışanları insanımızın umududur'

Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Arslan; 'Sağlık çalışanlarımız dün olduğu gibi bugün de yarın da insanımızın umududur. Tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp bayramını kutluyor ve mesleklerinde başarılar diliyoruz' dedi.

`Sağlık çalışanları insanımızın umududur`
14 MART 2023 SALI 16:16
4
1248
1
AA aa

Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Bilal Arslan, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla açıklamada bulundu.

Sağlık çalışanlarının canla başla çalışın isimsiz kahramanlar olduğunu dile getiren Arslan; “Sağlıkçılar uykusundan vazgeçti. Çocuğundan vazgeçti. Ailesinden vazgeçti. Canından vazgeçti. Ama amacı insanı yaşatmak olan kutsal mesleğinden asla vazgeçmedi. Şiddet görürken vazgeçmedi. Selde vazgeçmedi. Yangında vazgeçmedi. Pandemi de vazgeçmedi. Depremde vazgeçmedi. Hemşiresinden doktoruna, 112 çalışanından tıbbi sekreterine, teknikerinden hizmetlisine vefakâr ve cefakâr sağlık çalışanlarının tamamı, vazifelerini büyük bir sorumluluk ve çok yüce bir kutsiyetle yerine getirmektedir. Sağlık ordumuz, ülkemizin ve milletimizin en karanlık günlerinde; fedakarlıklarıyla, özverileriyle ve vicdanlarıyla her zaman insanımıza umut oldu. Bu umudu, en son yaşanan depremlerde yine gördük” dedi.

“Fedakarlıkları, nasıl bir hizmet verdiklerinin açık bir göstergesidir”

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle yaşanan büyük yıkımda, tüm sağlık çalışanlarının büyük bir sorumlulukla ve insanüstü bir çabayla yaraları sarmaya çalıştığını anlatan Bilal Arslan: “Enkazın başında, sahra hastanelerinde, köy köy, mahalle mahalle insanımıza şifa dağıttı. Tüm Türkiye'ye büyük acı yaşatan depremlerde, sağlık camiası olarak büyük kayıp yaşadık. Yüzyılın felaketinde hayatını kaybeden 448 sağlık çalışanımıza ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Ülkemizin başı sağ olsun. Fedakarlıkları, alın terleri, mücadeleleri, canlarını ortaya koyarak çalışmaları, sağlık çalışanlarının nasıl bir hizmet verdiklerinin açık bir göstergesidir. Bu nedenle diyoruz ki sağlık çalışanlarımız dün olduğu gibi bugün de yarın da insanımızın umududur. Her türlü zorlu şartta, mesleğini büyük bir özveriyle yerine getiren sağlık çalışanlarının bu 14 Mart'ta tek sevinci, sağlıkla uğurladıklarının yüzündeki gülümsemedir” diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99402)
15 Mart 2023 Çarşamba 13:23
ağzı olan konuşuyor işte
18.02.2026
05:01
`Aşkın Sağı Solu` Ankara`da konuşuldu
'Aşkın Sağı Solu' Ankara'da konuşuldu
'Aşkın Sağı Solu' romanı üzerine Ankara'da düzenlenen söyleşide konuşan Gazeteci Yazar Hakim Bayraktar, 1970'lerin Türkiye'sini ve Bingöl'de yaşanan toplumsal kırılmaları anlattı. İdeolojik çatışmaların gölgesinde kaybolan hayatlara dikkat çeken ve 'O günün tanıklarının bugünkü tek sözü pişmanlıktır' diyen Bayraktar, ideolojilere kurban edilmeyen bir aşkın hikâyesini okurlarla buluşturdu.
18.02.2026
04:59
Bingöl`de ahır yangını! 6 büyükbaş hayvan telef oldu
Bingöl'de ahır yangını! 6 büyükbaş hayvan telef oldu
Bingöl merkez Haziran Köyü'nde meydana gelen ve Bingöl Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında ahır ve bitişiğindeki ev kullanılamaz hale geldi, 6 büyükbaş hayvan telef oldu.
18.02.2026
04:58
Ramazan heyecanı başlıyor! Bingöl`de ilk sahur 05.36`da
Ramazan heyecanı başlıyor! Bingöl'de ilk sahur 05.36'da
On bir ayın sultanı Ramazan'a sayılı saatler kaldı. Bingöl'de vatandaşlar, manevi iklimiyle gönülleri kuşatan mübarek aya hazırlanıyor. İlk teravih bu akşam (Çarşamba) kılınacak, Ramazan'ın ilk günü Bingöl'de sahur saat 05.36'da yapılacak, ilk iftar ise 18.06'da açılacak.
18.02.2026
04:57
Sri Lanka yaptı! TBMM bunu başarabilir mi?
Sri Lanka yaptı! TBMM bunu başarabilir mi?
Krizde fedakârlık siyasetten geldi, Sri Lanka milletvekili emekli maaşlarını kaldırdı. Sizce, maaşını yetersiz bulan milletvekilleriyle dolu olan TBMM, böylesi bir kararı alarak gelecek konforlarını ortadan kaldırabilir mi?
18.02.2026
04:56
Genç`te modern ve donanımlı kütüphane hizmete açıldı
Genç'te modern ve donanımlı kütüphane hizmete açıldı
Modern yapısıyla dikkat çeken kütüphane, öğrencilerin ders dışı zamanlarını verimli şekilde değerlendirmelerine imkân sağlayacak.
18.02.2026
04:54
‘Sahte ilan` operasyonu: 29 gözaltı
'Sahte ilan' operasyonu: 29 gözaltı
Bingöl dahil 17 ilde, internet siteleri ve sosyal medya platformları üzerinden verdikleri sahte ilanlarla vatandaşları 1 milyon liranın üzerinde dolandırdığı iddia edilen suç örgütüne yönelik operasyonda 29 şüpheli yakalandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın