KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Ekim 2026 Çarşamba

Sağlık Müdürlüğü'ne 16 adet hava kanallı çadır

Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı tarafından kentte çeşitli etaplarda 16 adet hava kanallı çadır ve sahra hastanesi ekipmanı verildiğini bildirdi.

Sağlık Müdürlüğü`ne 16 adet hava kanallı çadır
14 KASIM 2022 PAZARTESİ 14:21
2
1673
0
AA aa

Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü, yıl içinde bakanlık tarafından kentte afetlere hazırlık programı çerçevesinde çeşitli ekipmanların gönderildiğini bildirdi.

İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; “Afetlere hazırlık kapsamında Sağlık Bakanlığı tarafından ilimize çeşitli ebatlarda toplam 16 adet hava kanallı çadır, 2 adet jeneratör, 3 adet sahra hastanesi taşıma konteynırı, 7 adet ısımak, 7 adet sahra klima ve sahra hastanesi ekipmanı verilmiştir. Ayrıca UMKE birimine son bir yılda 2 adet kurtarma, 1 adet acil müdahale aracı verilmiş, 1 adet afet deposu yapılmıştır. Depoların bulunduğu alanın alt yapı ve çevre düzenlenmeleri Bingöl Belediyesi, İl Özel İdaresi, Bingöl Karayolları Şube Şefliği tarafından yapılmıştır” denildi

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.10.2026
10:33
Bingöl hangi takımı tutuyor?
Bingöl hangi takımı tutuyor?
Bingöl'de 12 Bingölspor dışında en çok hangi takım tutuluyor? 81 ili kapsayan araştırmada Bingöl'ün tercihi belli oldu. Peki, komşu illerde zirvede hangi takımlar var? Sonuçlarda dikkat çeken şehirler de var.
14.10.2026
10:07
Azerbaycan`daki başörtüsü baskısına tepki!
Azerbaycan'daki başörtüsü baskısına tepki!
Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, Azerbaycan'da başörtüsü nedeniyle yaşandığı bildirilen mağduriyetlere tepki göstererek inanç özgürlüğünün korunması çağrısında bulundu. Platform, 'Başörtüsü suç değildir! İnanç özgürlüğü ayrıcalık değil, temel bir haktır' mesajını verdi.
14.10.2026
09:53
Alban`dan Bingöl için afet uyarısı: Risk büyük, önlem şart
Alban'dan Bingöl için afet uyarısı: Risk büyük, önlem şart
Jeoloji Mühendisleri Odası Bingöl İl Temsilcisi Mehmet Alban, deprem, heyelan ve çığ tehlikesine dikkat çekerek güvenli yapılaşma, bilimsel planlama ve etkin denetim çağrısı yaptı.
13.10.2026
18:31
Recep Butaku: `Şehirde muhalefetin varlığı hissedilecek`
Recep Butaku: 'Şehirde muhalefetin varlığı hissedilecek'
HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Recep Butaku, Bingöl Basın Konseyi ziyaretinde kentteki yol ve altyapı sorunlarından kurumlar arası koordinasyon eksikliğine, Maden Sokak'taki kentsel dönüşüm belirsizliğinden sağlık ve eğitim hizmetlerine kadar birçok konuda değerlendirmelerde bulundu. Butaku, 'Amacımız birilerini hedefe koymak değil, memleketin eksiklerini adil bir yaklaşımla dile getirmek' dedi.
13.10.2026
15:59
Bingöl`de 364 okulda deprem tatbikatı yapıldı
Bingöl'de 364 okulda deprem tatbikatı yapıldı
Bingöl'de 57 bin 588 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen tatbikatlarda deprem anında yapılması gerekenler uygulamalı olarak gösterildi. Senaryo kapsamında okul tahliye edildi, yaralı öğrenci ambulansa taşındı ve yangına müdahale edildi.
13.10.2026
15:23
Bingöl`de esnafın yeni adresi hazırlanıyor
Bingöl'de esnafın yeni adresi hazırlanıyor
Bingöl'de Sebze Hali, Toptancılar ve Galericiler Sitelerinin taşınmasının planlandığı 81 bin metrekarelik alanda çalışmalar sürüyor. Kanalizasyon ve içme suyu altyapısı tamamlanırken, Kürük isale hattının güzergâhı değiştiriliyor. Bölgede imar düzenlemeleri de devam ediyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın