KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Temmuz 2025 Cuma
°C

Sağlık ocağı çürümeye terk edildi

Bingöl’ün Karlıova ilçesine bağlı Çatak Dörtyol Köyü’nde yaklaşık iki yıl önce yapımı tamamlanan sağlık ocağı ve yanındaki eczane, hizmete açılmayıp çürümeye terk edildi.

Sağlık ocağı çürümeye terk edildi
28 ARALIK 2016 ÇARŞAMBA 23:21
0
2110
0
AA aa

Yaklaşık iki yıl önce yapımı tamamlanan Karlıova ilçesine bağlı Çatak Dörtyol köyü Sağlık Ocağı ve yanındaki eczane, geçen bunca zaman rağmen henüz açılmadı.

Yapılan sağlık ocağı binasının bakımsızlıktan dolayı camlarının bir bölümü kırılırken, fayans ve çevre düzenlemelerinin de tahrip edildiği görüldü. Binanın iç ve dış tefrişatının iki yıl önce döşenmesine rağmen hizmete açılmaması Dörtyol Çatak köyü sakinlerinin de tepkisine neden oldu.

Dörtyol köyü sakinlerinden A.Y. adlı vatandaş yetkililere seslenerek, “Bu Binayı ihtiyacımız var diye yaptınız. İki yıl önce bu bina bitti üçüncü yılına giriyor. O günden beri bu binaya herhangi bir birim yerleşmedi ve kilitli kaldı. Köylü olarak yetkililere sesleniyoruz. Bu binanın ihtiyaç dahilinde yapıldığını bilen bir devletimiz var. Sağ olsun bizleri düşünerek bu binayı yaptılar. Bu binayı hizmete koymak için gönderilen hekimler nerede ve nerede görev yapıyorlar? Yazık günah bu devletin parasına, burada devletin parası çürüyor. Her gün kilitli olan bu binaya bakarak içimiz yanıyor.” diyerek tepki gösterdi.  (İLKHA)

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.07.2025
17:33
Bingöl Belediyesi`nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi'nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi, şehir genelinde haşereyle mücadele çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlaçlama faaliyetleri, planlı bir şekilde tüm mahallelerde sürdürülüyor.
04.07.2025
16:55
Yılmaz ve Güneş ailelerinin acı günü!
Yılmaz ve Güneş ailelerinin acı günü!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın yeğeni Şiyar Güneş, Ankara'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Güneş'in cenazesi, 5 Temmuz 2025 Cumartesi tarifeli uçakla Bingöl'e getirilecek.
04.07.2025
16:29
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Baraç`tan şok açıklama!
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Baraç'tan şok açıklama!
Bingöl'de kara paranın TOKİ ve diğer emlak sektörü üzerinden aklandığını savunan Nihat Baraç; 'Kendi şehrimizde yabancı olduk, yaşam artık lüks. Kara para aklayanlar için biz neden eziliyoruz? Devlet kurumlarının sessizliği halkta büyük hayal kırıklığı yaratıyor' dedi.
04.07.2025
16:10
Bingöl`de seyir halindeki tır alev topuna döndü
Bingöl'de seyir halindeki tır alev topuna döndü
Sürücünün inmesinin ardından bir anda alev topuna dönen tır, yanarak kullanılamaz hale geldi.
04.07.2025
15:08
Bingöl`de kamyonla uyuşturucu sevkiyatı! 49 kilo esrar ele geçirildi
Bingöl'de kamyonla uyuşturucu sevkiyatı! 49 kilo esrar ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda Bingöl'den Ankara'ya uyuşturucu taşıyan kamyonda 49 kilo 600 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.
04.07.2025
15:07
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın