KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Aralık 2025 Perşembe
°C

Sağlık-sen bombalı saldırıyı kınadı

Sağlık-Sen Bingöl İl Teşkilatı, Bingöl merkez Genç Caddesi'nde meydana gelen ve 2 sivilin ölümüne, 21 kişinin de yaralanmasına neden olan bombalı saldırıyı kınadı.

Sağlık-sen bombalı saldırıyı kınadı
02 KASIM 2011 ÇARŞAMBA 01:40
0
1839
1
AA aa

29 Ekim 2011 tarihinde meydana gelen bombalı saldırıyla ilgili Sağlık Sen Bingöl İl Teşkilatı'ndan yapılan yazılı açıklamada, olay kınanarak, ülkede meydana getirilmek istenen kaos ortamının hiç kimseye bir yarar getirmeyeceğini belirtildi.

Bu tür olayların bir daha tekrarlanmaması için birlik ve beraberlik duygusuyla hareket edilmesi gerektiğine vurgu yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"29 Ekim Cumartesi günü İlimizin en işlek caddesi olan Genç Caddesi'nde bir kadın canlı bombanın kendisini patlatması sonucu canlı bomba ile birlikte 2 masum vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 20 'nin üzerinde vatandaşımız yaralanmıştır. İlimiz bu tür olaylara asla prim vermemiş, bu tür olaylarla ilimizin adı asla yan yana gelmemiştir. Yine geçtiğimiz günlerde Bitlis Güroymak / Norşin yakınlarında gerçekleştirilen terör saldırısı sonucu 5 polis ile birlikte biri bebek 3 sivil vatandaşımız hayatını kaybetmiş, Hakkari'nin Çukurca ilçesi'nin Keklikdere bölgesindeki çatışmada 26 asker şehit düşerken, 22 asker ise yaralanmıştır. Sağlık - Sen olarak bizler, ülkede meydana getirilmek istenen kaos ortamının hiç kimseye bir yarar getirmeyeceğini düşünüyor, bu tür olayların bir daha tekrarlanmaması için birlik ve beraberlik duygusuyla hareket edilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu çatışmalarda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve tüm halkımıza başsağlığı; yaralananlara ise acil şifalar diliyor, tüm kamuoyunu bu tür olaylara karşı duyarlı olmaya çağırıyoruz" 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
zulmleabadolunmaz (@Misafir_6973)
02 Kasım 2011 Çarşamba 10:52
Diğer sendikalar ve özellikler BİN-DER neden sivil katliamını kınamıyor doğrusu merak ediyorum
03.12.2025
14:58
Bingöl`den gidenler dikkat! Gürcistan`dan yeni şartlar!
Bingöl'den gidenler dikkat! Gürcistan'dan yeni şartlar!
Yeni yılla birlikte, ülkeye yapılacak tüm ziyaretlerde seyahat ve sağlık sigortası zorunlu hale gelecek. Belgeyi sunamayanlar, günübirlik giriş yapmak istese dahi ülkeye alınmayacak.
03.12.2025
14:18
'Ek Ödeme Adaletsizliği Çalışma Barışını Bozuyor'
'Tüm kamu görevlileri düzenlemeden eşit şekilde yararlanmalıdır' diyen Büro Memur-Sen Bingöl Şube Başkanı Murat Budunoğlu: 'Herhangi bir meslek grubuna verilen mali ve özlük haklarına karşı değiliz. Ancak verilen hakların kamu içerisinde eşitliği bozmaması, ayrıştırmaya yol açmaması ve çalışma barışını zedelememesi gerekir,' dedi.
03.12.2025
14:10
'Tabela Dernekleri Sivil Toplumun İtibarını Zedeliyor'
Bingöl Engelliler Platformu Başkanı Mücahid Korkutata: 'Engelli bireyler üzerinden menfaat sağlanmasına asla izin vermeyeceğiz. Hukuki çerçeve net, beklenti açık: Şeffaf, hesap verebilir ve topluma dokunan STK'lar güçlendirilmeli'
03.12.2025
13:57
Rektör Çelik, Dünya Engelliler Günü`nde Öğrencilerle Buluştu
Rektör Çelik, Dünya Engelliler Günü'nde Öğrencilerle Buluştu
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik; 'Üniversite olarak kapsayıcı bir eğitim anlayışını benimsiyoruz. Öğrencilerimizin beklentilerini dinlemek ve ihtiyaçlarını yakından takip etmek bizim için büyük önem taşıyor' dedi.
03.12.2025
13:42
Lider 12 Bingölspor, kritik Niğde sınavına kilitlendi
Lider 12 Bingölspor, kritik Niğde sınavına kilitlendi
Son dönemlerde yaşanan talihsizliklere rağmen kadrosunu hızla toparlayarak liderliğini koruyan 12Bingölspor, puan farkının 9'a çıkmasının getirdiği moralle Niğde Belediyespor maçına hazırlanıyor. Yeni transferleriyle güçlenen ekip, kritik 90 dakikada taraftarı önünde büyük avantajı perçinlemeyi hedefliyor.
02.12.2025
15:17
Tüz: `Engelliler kutlama değil, köklü çözüm bekliyor`
Tüz: 'Engelliler kutlama değil, köklü çözüm bekliyor'
Türkiye Sakatlar Konfederasyonu ve Bingöl Memur-Sen Temsilcisi Bahattin Tüz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde yaptığı açıklamada engelli bireylerin yıllardır çözüme kavuşturulmayan sorunlarına dikkat çekerek hükümete ve karar vericilere 'kapsamlı reform' çağrısı yaptı. 'Bugün kutlama değil, haklarımızı haykırma günüdür' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın