KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Ağustos 2026 Çarşamba
°C

Sağlık-sen'den depremzedeler için kampanya

Sağlık–Sen Bingöl Şube Başkanlığı’nca Van’da meydana gelen deprem nedeniyle yardım kampanyası başlatıldı.

Sağlık-sen`den depremzedeler için kampanya
25 EKİM 2011 SALI 19:41
0
2199
1
AA aa

Sağlık–Sen Bingöl Şube Başkanı Nedim Hant, Vanlı depremzedeler için yadım kampanyası başlattıklarını bildirdi.

Van depremzedeleri için her türlü çadır, battaniye, soba, kışlık giysi, ilaç, tıbbi malzeme toplayacaklarını ifade eden Sağlık–Sen Bingöl Şube Başkanı Hant, “Van ilinde 23 Ekim'de meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kalanlara ve yakınlarına sabırlar, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Depremzedeler için her türlü ihtiyaç malzemelerini toplayıp Cumartesi günü bizzat teslim edeceğiz. Ayrıca deprem bölgesini yerinde görme imkanı bulacağız. Sağlık – Sen olarak deprem sonrası sağlık alanındaki iyileştirmede görev almak istiyoruz. Depremi ve deprem sonrasını çok iyi bilen bir ilin halkıyız. Van ilindeki depremzede kardeşlerimizin her zaman yanlarında olmak istiyoruz.” dedi.

Yardım toplama adresinin Çarşı Merkezi Genç Caddesi Halk Pasajı Yanı Özel Katman Bilgisayar Üstü Kat: 3 olduğunu, tüm yardımların burada toplanacağını, ayrıca tüm ilçe ve işyeri temsilcileri ile yönetim kurulu üyeleri vasıtasıyla da kampanyaya destek verilebileceğini belirten Hant, tüm vatandaşların bu insani yardım kampanyasına destek vermelerini istedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Bingöllü__ (@Misafir_6685)
26 Ekim 2011 Çarşamba 15:50
ARKADASLAR 2003 SENESİN DE BİZ YAŞADIK LÜTFEN DUYARLI OLALIM VE GEREKEN HER KONUDA YARDIM EDELİM....HANGİ KURUM VE KURULUŞ YARDIM EDİYORSA ONLARA YARDIMLARI ULAŞTIRALIM...ŞİMDİDEN ALLAH YAPACAĞINIZ YARDIMLARI KABUL ETSİN
18.08.2026
16:08
Afşin, TOKİ Başkan Yardımcısı Oldu
Afşin, TOKİ Başkan Yardımcısı Oldu
TOKİ İhale Dairesi Başkanlığı görevini uzun yıllar sürdüren Bingöllü hemşehrimiz Abdulvahap Afşin, yayımlanan yeni atama kararıyla Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.
18.08.2026
16:07
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürü değişti!
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürü değişti!
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde görev değişikliğine gidildi. Geçtiğimiz yıl göreve getirilen Mehmet Fatih Aktay'ın yerine, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Ödeme Daire Başkanı Hikmet Güneş atandı. Güneş, Bingöl'deki görevine başladı.
18.08.2026
16:06
Araç Bahçeye Uçtu: 1 Yaralı
Araç Bahçeye Uçtu: 1 Yaralı
Bingöl'ün Genç ilçesinde kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki bahçeye uçtu. Kazada araçta bulunan Abdülhakim Tuğal hafif yaralandı.
18.08.2026
16:05
Bayram`a TMOK`ta Önemli Görev
Bayram'a TMOK'ta Önemli Görev
Bingöl Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Alican Bayram, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi bünyesindeki Olimpik Bilim, Teknoloji ve İnovasyon Komisyonu üyeliğine atandı. Bayram, TMOK bünyesindeki kurul ve komisyonlarda Bingöl Üniversitesi ve Bingöl'ü temsilen görev alan ilk akademisyen oldu.
18.08.2026
16:04
Bingöl`de kaza! Otomobil ters döndü: 3 yaralı
Bingöl'de kaza! Otomobil ters döndü: 3 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
18.08.2026
16:03
Bingöl Üniversitesi YKS`de Yüzde 99,20 Doluluk Oranına Ulaştı
Bingöl Üniversitesi YKS'de Yüzde 99,20 Doluluk Oranına Ulaştı
2026 YKS yerleştirme sonuçları açıklandı. Bingöl Üniversitesi'nin 3 bin 783 kişilik lisans ve ön lisans kontenjanının 3 bin 760'ı doldu. Üniversitenin genel doluluk oranı yüzde 99,20 olurken, ön lisans programlarında yüzde 100 doluluk sağlandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın