KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ekim 2025 Çarşamba
°C

Sağlık-sen'e toplu katılım

Tüm Sağlık-Sen Bingöl İl Temsilciliği’ne bağlı üyeler topluca Sağlık-Sen’e geçtiler.

Sağlık-sen`e toplu katılım
27 KASIM 2012 SALI 08:39
0
2121
3
AA aa

Tüm Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Tüm Sağlık-Sen) Bingöl İl Temsilciliği'ne bağlı üyeler, Memur-Sen'e bağlı Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası'na (Sağlık-Sen) düzenlenen bir törenle topluca geçtiler.

Tören esnasında Memur-Sen İl Başkanı Mücahit Çelik, Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Bilal Arslan, Tüm Sağlık-Sen Bingöl eski İl Başkanı Arif Artan, Başkan Yardımcısı Murad Buyankara, Sağlık-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda üye katıldı.

Geçiş töreninde konuşan Tüm Sağlık-Sen Bingöl eski İl Başkanı Arif Artan: “Bugün Sağlık-Sen'e geçmek için burada hazır bulunmaktayız. Tüm Sağlık-Sen'i kurduğumuzda da, Sağlık-Sen'e geçtiğimizde de arkadaşlarım bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Bizi yalnız bırakmayan, her alanda ve her platformda desteklerini bizden esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan böyle hep beraber Sağlık-Sen çatısı altında hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Tüm Sağlık-Sen Bingöl eski İl Başkan Yardımcısı Murad Buyankara: “Arif Artan Başkanımla beraber kurduğumuz Tüm Sağlık-Sen Sendikası'nı Bingöl'de Türkiye genelinde en çok üyeye sahip il haline getirdik. Bugün bu üye potansiyelimizle birlikte Sağlık-Sen'e geçiyoruz. Bu geçişin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Geçişlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Sağlık – Sen Bingöl Şube Başkanı Bilal Arslan: “Öncelikle Sendikamıza hoş geldiniz diyorum. Sizler Tüm Sağlık-Sen'de iken de sizleri asla bizden ayrı görmedik. Bugün mukavele bazında da olsa yeniden bir araya geldik. Türkiye'nin ve ilimizin en büyük sivil toplum örgütü olan Sağlık-Sen, sizlerle beraber daha da güçlenmiştir. Üyelik formuna atılan imza ile birlikte, bu arkadaşlarımızın hak ve hukuklarını koruma görevi bize düşmüştür. İnşallah bu görevi hep beraber başarıyla yerine getirmeye çalışacağız. Bu arada önceki Başkanımız Nedim Hant'ta bu geçiş konusunda çok emek harcamıştı. Buradan huzurlarınızda kendisine teşekkür ediyorum. Bu geçişin camiamız, ilimiz ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyor, yeniden sendikamıza hoş geldiniz diyorum” dedi.

Memur-Sen İl Başkanı Mücahit Çelik: “Önceki Başkanımız Nedim Hant, sendikal çıtayı yükseklere çıkarmıştı. İnşallah Bilal Arslan Başkanımız da bu çıtayı yükseklerde tutmaya devam edecektir. Ben de bu geçişin hayırlara vesile olmasını diliyor, bu geçiş esnasında üye olan arkadaşlarımıza Memur-Sen çatısı altında bulunan Sağlık-Sen'e hoş geldiniz diyorum” şeklinde konuştu.

Program, rozetlerin takılması ve ikramla son buldu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
öğretmen (@Misafir_10476)
28 Kasım 2012 Çarşamba 11:23
sporcu dikkat edersen kimse seni ciddiye almıyor cevapta yazılmıyor sen kendi kendini kemir dur....:))))
Said Mirza (@Misafir_10456)
27 Kasım 2012 Salı 13:09
breh... breeh... breeeehhhhh. Bu memleketin gidişatı hiç iyi değil. Allah sevdiklerini y.....'dan korusun.
sporcu (@Misafir_10450)
27 Kasım 2012 Salı 10:43
tüm yalaka sen!! daha düne kadar hükümet ve iktidarı eleştiren diğerlerini ötekileştiren bu zihniyetin geçiş sebebi ancak ve ancak menfaat olur. yazık çok yazık. bingölde farklı olmak farklı bir ses olmak hayali sona ermiştir. tek tip sen bingöle hayırlı olsun
14.10.2025
22:04
Okullarda eşzamanlı deprem tatbikatı
Okullarda eşzamanlı deprem tatbikatı
Bingöl'de '13 Ekim Uluslararası Afet Risklerinin Azaltılması Günü' kapsamında, kent genelinde 54 okulda eş zamanlı olarak deprem tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.
14.10.2025
13:55
Belgin:
Belgin: 'Engellilerin sorunları görmezden geliniyor!'
Beyaz Baston Görme Engelliler Güvenlik Günü dolayısıyla açıklama yapan Bingöl Engelliler Platformu Sözcüsü Murat Belgin, kentte engelli bireylerin yaşamını kolaylaştıracak adımların atılmadığını, belediye, kent konseyi ve ilgili kurumların görevlerini yerine getirmediğini belirterek yetkilileri sorumluluğa davet etti.
14.10.2025
13:03
Bingöl Valisi Usta, güvenlik verilerini paylaştı
Bingöl Valisi Usta, güvenlik verilerini paylaştı
Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, son 2 ay içerisinde güvenlik güçleri tarafından yapılan çalışmaları paylaşırken, suç oranlarında bir önceki seneye göre düşüş ve tutuklamalarda artış olduğu görüldü.
14.10.2025
12:14
Bingöl`de zehir tacirlerine jandarma baskını!
Bingöl'de zehir tacirlerine jandarma baskını!
Bingöl'ün Genç ilçesinde jandarma ekiplerince metruk bir binaya düzenlenen operasyonda çeşitli tür ve miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.
14.10.2025
12:04
Becerikli;
Becerikli; 'Beyaz Baston Yasası çıkarılmalı'
15 Ekim Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Güvenlik Günü münasebetiyle yaptığı açıklamasında görme engellilerin haklarına dikkat çeken ve bu hakların teslimi çağrısında bulunan Altı Nokta Körler Derneği Bingöl Şube Başkanı Hidayet Becerikli; 'Ülkemizde de bir 'Beyaz Baston Yasası' çıkarılarak bu hakların yasal güvenceye kavuşturulmasını talep ediyoruz' dedi.
14.10.2025
11:41
Fiat Egea Sedan, 2026`da yollara veda ediyor
Fiat Egea Sedan, 2026'da yollara veda ediyor
Türkiye'nin en çok satan otomobili Fiat Egea'nın üretiminin en geç Haziran 2026'da sona ereceği Tofaş CEO'su Cengiz Eroldu tarafından açıklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın