KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2024 Cumartesi
°C

Sağlık-sen'e toplu katılım

Tüm Sağlık-Sen Bingöl İl Temsilciliği’ne bağlı üyeler topluca Sağlık-Sen’e geçtiler.

Sağlık-sen`e toplu katılım
27 KASIM 2012 SALI 08:39
0
1915
3
AA aa

Tüm Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Tüm Sağlık-Sen) Bingöl İl Temsilciliği'ne bağlı üyeler, Memur-Sen'e bağlı Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası'na (Sağlık-Sen) düzenlenen bir törenle topluca geçtiler.

Tören esnasında Memur-Sen İl Başkanı Mücahit Çelik, Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Bilal Arslan, Tüm Sağlık-Sen Bingöl eski İl Başkanı Arif Artan, Başkan Yardımcısı Murad Buyankara, Sağlık-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda üye katıldı.

Geçiş töreninde konuşan Tüm Sağlık-Sen Bingöl eski İl Başkanı Arif Artan: “Bugün Sağlık-Sen'e geçmek için burada hazır bulunmaktayız. Tüm Sağlık-Sen'i kurduğumuzda da, Sağlık-Sen'e geçtiğimizde de arkadaşlarım bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Bizi yalnız bırakmayan, her alanda ve her platformda desteklerini bizden esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan böyle hep beraber Sağlık-Sen çatısı altında hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Tüm Sağlık-Sen Bingöl eski İl Başkan Yardımcısı Murad Buyankara: “Arif Artan Başkanımla beraber kurduğumuz Tüm Sağlık-Sen Sendikası'nı Bingöl'de Türkiye genelinde en çok üyeye sahip il haline getirdik. Bugün bu üye potansiyelimizle birlikte Sağlık-Sen'e geçiyoruz. Bu geçişin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Geçişlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Sağlık – Sen Bingöl Şube Başkanı Bilal Arslan: “Öncelikle Sendikamıza hoş geldiniz diyorum. Sizler Tüm Sağlık-Sen'de iken de sizleri asla bizden ayrı görmedik. Bugün mukavele bazında da olsa yeniden bir araya geldik. Türkiye'nin ve ilimizin en büyük sivil toplum örgütü olan Sağlık-Sen, sizlerle beraber daha da güçlenmiştir. Üyelik formuna atılan imza ile birlikte, bu arkadaşlarımızın hak ve hukuklarını koruma görevi bize düşmüştür. İnşallah bu görevi hep beraber başarıyla yerine getirmeye çalışacağız. Bu arada önceki Başkanımız Nedim Hant'ta bu geçiş konusunda çok emek harcamıştı. Buradan huzurlarınızda kendisine teşekkür ediyorum. Bu geçişin camiamız, ilimiz ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyor, yeniden sendikamıza hoş geldiniz diyorum” dedi.

Memur-Sen İl Başkanı Mücahit Çelik: “Önceki Başkanımız Nedim Hant, sendikal çıtayı yükseklere çıkarmıştı. İnşallah Bilal Arslan Başkanımız da bu çıtayı yükseklerde tutmaya devam edecektir. Ben de bu geçişin hayırlara vesile olmasını diliyor, bu geçiş esnasında üye olan arkadaşlarımıza Memur-Sen çatısı altında bulunan Sağlık-Sen'e hoş geldiniz diyorum” şeklinde konuştu.

Program, rozetlerin takılması ve ikramla son buldu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
öğretmen (@Misafir_10476)
28 Kasım 2012 Çarşamba 11:23
sporcu dikkat edersen kimse seni ciddiye almıyor cevapta yazılmıyor sen kendi kendini kemir dur....:))))
Said Mirza (@Misafir_10456)
27 Kasım 2012 Salı 13:09
breh... breeh... breeeehhhhh. Bu memleketin gidişatı hiç iyi değil. Allah sevdiklerini y.....'dan korusun.
sporcu (@Misafir_10450)
27 Kasım 2012 Salı 10:43
tüm yalaka sen!! daha düne kadar hükümet ve iktidarı eleştiren diğerlerini ötekileştiren bu zihniyetin geçiş sebebi ancak ve ancak menfaat olur. yazık çok yazık. bingölde farklı olmak farklı bir ses olmak hayali sona ermiştir. tek tip sen bingöle hayırlı olsun
17.05.2024
16:57
Bingöl`de TYP Kapsamında işçi alınacak
Bingöl'de TYP Kapsamında işçi alınacak
Alınacak işçilerin İl Özel İdaresi bünyesinde köylerdeki çöplerin toplanması işinde çalıştırılacağı bilgisine yer verilen açıklamada, başvuruların 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi.
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
17.05.2024
13:51
Bingöl`de
Bingöl'de 'Kenger Sakızı Yapımı' kayıt altına alınacak
Bingöl'de şu ana kadar 6 adet kültürel mirasın kayıt altına alınmasını sağlayan Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması İl Tespit Kurulu, 'kenger sakızı yapımı'nın da kayıt altına alınması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunacak.
17.05.2024
11:40
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, önümüzdeki hafta TBMM'de görüşülmeye başlanacak olan 'Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda dikkate alınması gereken hususlar ve eğitim camiasının beklentilerini içeren mektubu AK Parti Bingöl Milletvekillerine gönderdi.
17.05.2024
10:24
Bingöl`de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl'de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl Valiliği, gösteri, yürüyüş, basın açıklaması gibi etkinliklerin 4 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.
17.05.2024
09:59
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete`de
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete'de
Kamuda tasarruf tedbirleriyle ilgili Cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. İşte tüm detaylarıyla tasarruf tedbirleri ve kamudaki kemer sıkma politikaları…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın