KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Eylül 2026 Çarşamba
°C

'Sağlıkçılara yönelik şiddete caydırıcı cezalar verilmeli'

İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

`Sağlıkçılara yönelik şiddete caydırıcı cezalar verilmeli`
14 MART 2022 PAZARTESİ 15:12
4
1238
1
AA aa

Sağlık çalışanlarının fedakarca görev yaptığını ifade eden İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, “Toplum sağlığı için, hayat kurtarmak için gece gündüz demeden çalışan tüm sağlıkçılarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum” dedi.

Sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin hala devam ediyor olmasını kınayan Başkan Kızılboğa, “Sağlık çalışanlarımıza yönelik saldırılar kabul edilemez. Bunların önüne geçilebilmesi için etkin ve caydırıcı cezalar verilmelidir. Ayrıca sağlık çalışanlarımız hak ettiği ücretleri alamamaktadır. Hekimler başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına hak ettikleri ücretler verilmelidir. İYİ Parti iktidarında sağlıkçılarımız ücret ve şiddetin son bulması gibi konularda asla eylem yapmayacak ve iş bırakmayacak. Çünkü İYİ Parti iktidarında tüm sağlık çalışanlarımız hak ettiği ücreti alacak ve şiddete yönelik caydırıcı cezalar hayata geçirilecektir” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_90411)
14 Mart 2022 Pazartesi 23:26
yav başkan lütfen sağlıkçılar ne şiddet uygulanmış herkes işini yapsın bu gariban vatandaşın hiç hakkı yokmu hakkını savunamayacakmı siyaset yapıyorsun bide ayıp bu ülkde vatandaşı doktorlara karşı bu kadar provaka etmeyin ne olmuş bir kaç münferit tartışma bu kadar büyütülmemeli.
01.09.2026
02:27
Baraç:
Baraç: 'Bingöl'ün geleceği 4 bin kişilik cezaeviyle kurulmaz'
İktidarın kamu yatırımlarını siyasi başarı olarak sunmasına tepki gösteren DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Bingöl'ün iş, üretim ve istihdam sağlayacak kalıcı yatırımlara ihtiyacı olduğunu belirterek 4 bin kişilik cezaevi projesini, 'Bingöl'ün kalkınma modeli bu mu olacak?' sözleriyle eleştirdi.
01.09.2026
02:25
Motorine 3,60 liralık vergi zammı!
Motorine 3,60 liralık vergi zammı!
Eylül ayıyla birlikte motorinde yeni vergi artışı pompaya yansıdı. Zamla birlikte Bingöl'de de akaryakıt fiyatları yeniden tırmanışa geçti; sürücüleri önümüzdeki günlerde yeni bir tablo bekliyor.
01.09.2026
02:24
Bingöl`de ağaç kovuğundan kilo kilo doğal bal çıktı!
Bingöl'de ağaç kovuğundan kilo kilo doğal bal çıktı!
Bingöl'de ormanlık alanda inceleme yapan Hüseyin Anacur ve Cemal Anacur, bir ağacın kovuğuna giren arıları fark etti. Kovuktan çıkarılan kilo kilo doğal balın görüntüsü dikkat çekerken, Anacur o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.
01.09.2026
02:23
335 STK`dan ortak çağrı:
335 STK'dan ortak çağrı: 'Karma eğitim tek seçenek olmasın'
81 ilden 335 sivil toplum kuruluşu, karma eğitimin kaldırılmasını değil, kız ve erkek okullarının da ailelere seçenek olarak sunulmasını istedi. Çağrıya Bingöl'den de 9 sivil toplum kuruluşu destek verdi. Ortak açıklamada, 'Karma eğitim kaldırılsın demiyoruz; tek seçenek olarak dayatılmasın diyoruz' ifadeleri kullanıldı.
01.09.2026
02:22
Cami bahçesinde yılan paniği!
Cami bahçesinde yılan paniği!
Cami bahçesinde yılanı gören vatandaşlar, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, yılanı kontrollü şekilde yakaladı.
31.08.2026
05:25
Bingöl`e 89 hekim atanacak!
Bingöl'e 89 hekim atanacak!
130. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'deki sağlık tesislerine 20'si uzman, 69'u pratisyen olmak üzere toplam 89 hekimin ataması yapılacak. Kentte ilk kez Algoloji uzmanı görevlendirilirken, Genç Devlet Hastanesi de iki yeni uzmanlık branşına kavuşacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın