Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl milletvekili adayı Şahin Bingöl, aday belirleme sürecinde kendisine gösterilen teveccühten dolayı teşekkür etti.
AK Parti Bingöl milletvekili adayı Şahin Bingöl, “12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan 24. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti Bingöl 3. sıra milletvekili adayı seçildim. 43 değerli arkadaşımla beraber çıktığımız bu yolda şahsıma gösterilen bu teveccühe layık olmaya çalışacağım. Şahsıma gösterdikleri teveccühten dolayı, başta Sayın Başbakanımız ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, AK Parti MYK üyelerine, AK Parti teşkilat, yönetici ve temsilcilerine, birbirlerinden değerli AK Parti aday adaylarına, sivil toplum örgütlerine, değerli Bingöl halkımıza ve yerel basınımıza sonsuz şükranlarımı sunar, tüm yol arkadaşlarıma ve vatandaşlarıma selam, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.
Şahin Bingöl yardımseverliği, dürüstlüğü ve insanlığıyla gerçek bir HALK adamıdır. Bazıları gibi TBMM'de tatil yapmaya değil Bingöl halkına hakettiği hizmeti sunmak için geliyor, Tüm oylarımız Şahin Bingöle
4 yıl önce öğretmen olarak görev yaptığım Bingölde hiç bir karşılık beklemeden bana yapmış olduğunuz iyiliklerden dolayı size çok teşekkür ederim Şahin Bey, Allah yolunuzu açık etsin.
Akaryakıt fiyatlarında gece yarısı itibarıyla yeni tarife yürürlüğe girdi. Benzinin litre fiyatına 4,15 TL, motorinin litre fiyatına 3,60 TL zam yapıldı. Yapılan artış, araç sahiplerinin yakıt maliyetlerini bir kez daha yükseltti.
01.11.2026
00:36
Bingöl dahil 30 ilde operasyon! 76 kişi tutuklama talebiyle sevk edildi!
Bingöl'ün de aralarında bulunduğu 30 ilde, liderliğini Rusya'da bulunduğu değerlendirilen ve hakkında kırmızı bülten çıkarılan Beratcan Gökdemir'in yaptığı suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. 90 şüphelinin yakalandığı operasyonda 76 kişi tutuklama, 14 kişi ise adli kontrol talebiyle hâkimliğe sevk edildi.
01.11.2026
00:35
Sultanbeyli'de Memleket Günleri başladı! Bingöl standına davet
Sultanbeyli'nde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Memleket Günleri, Orhan Hakalmaz konseriyle kapılarını açtı. 15 gün sürecek etkinlikte Türkiye'nin dört bir yanından yöresel lezzetler, gelenekler ve kültürel değerler tanıtılıyor. Etkinlikte Bingöllüler de hemşehrilerini Bingöl Standına davet etti.
01.11.2026
00:32
Bingöl'e 25 yılda 164,2 milyar liralık DSİ yatırımı! 167 tesis hizmete alındı
Bingöl'de son çeyrek asırda Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından 167 tesis hizmete alınırken, yaklaşık 164,2 milyar liralık yatırım gerçekleştirildi. Yatırımlarla 11 bin 26 hektar tarım arazisi sulamaya açıldı, 137 taşkın kontrol tesisi işletmeye alındı. AK Parti'den yapılan açıklamada, devam eden projeler ve planlama aşamasındaki yeni yatırımların ayrıntıları da paylaşıldı.
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 4 ilde 35 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyona 350 personel katıldı. Operasyonda uyuşturucu maddelerin yanı sıra kaçak sigara, puro, elektronik sigara, silah ve 935 fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan 27 şüpheliden 20'si tutuklandı.
01.11.2026
00:31
Bingöl'de kaçak sigara operasyonu
Bingöl'de KOM ekiplerince düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 250 paket gümrük kaçağı sigara, 360 dal doldurulmuş makaron ve 20 puro ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın