KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Temmuz 2025 Cumartesi
°C

Şahlar yarıştı

Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında düzenlenen satranç turnuvası final müsabakaları sona erdi. Yarışmada birinciler tablet, ikinciler dijital fotoğraf makinası, üçüncüler ise kol saati ile ödüllendirildi.

Şahlar yarıştı
24 ŞUBAT 2016 ÇARŞAMBA 00:27
0
1364
0
AA aa

 Bingöl Emniyet Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde ÇOGEP kapsamında satranç turnuvası final müsabakaları Polisevi'nde yapıldı.

Programa, Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, İl Emniyet Müdürü Süleyman Pamuk, Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Bingöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan, Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Alkış, okul müdürleri ve öğrenci velileri katıldı.

Sınıf kategorilerine göre okullarını temsil eden 60 öğrenci, final müsabakalarına yarıştı. Müsabakalarda, 5. sınıflarda Ramazan Taş birinci, Barış Ulama ikinci, Kadir Özer üçüncü olurken, 6. sınıflarda Ahmet Musavi Baydoğan birinci, Furkan Akbal ikinci, Muhammed Ali Şahin üçüncü, 7. sınıflarda Nurnehir Şahin birinci, Yusuf İçli ikinci, Umut Kerey üçüncü, 8. sınıflarda ise Diyar Yıldız birinci, Meryem Çelik ikinci, Furkan Yıldız ise üçüncü oldu.

Müsabakalarda dereceye giren öğrencilere ödüller, Vali Köşger, İl Emniyet Müdürü Süleyman Pamuk, Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Bingöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan ve Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Alkış tarafından verildi.

Program sonrası konuşan Vali Köşger, “İl Emniyet Müdürlüğümüz toplum destekli polis büromuz, Satranç Federasyonumuz ve milli eğitim müdürlüğümüzle birlikte çok güzel bir organizasyona imza attılar. 7 Bin civarında öğrenciyle bire bir görüşüldü, Bin 529 öğrencinin katıldığı bir satranç turnuvası düzenlendi. Büyükşehirlerden sonra okul sporlarında katılımın en çok olduğu organizasyon ilimiz tarafından gerçekleştiriliyor, bu Türkiye çapında sevindirici bir durum. Okul sporlarında Bingöl'ün bu kadar katılımı yüksek bir şekilde temsil edilmesi önemli, Bingöl olarak bölgeye örnek olacağız. Asayiş, huzur, güven, eğitim, kalkınma ve refah açısından bölgemize örnek olmamız lazım” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.07.2025
00:58
12Bingölspor`dan sponsorluk çağrısı!
12Bingölspor'dan sponsorluk çağrısı!
Yönetim kurulu üyeleri haricinde bir sonuç alınamadığını ve takıma dışarıdan hiçbir maddi destek bulunamadığını vurgulayan Başkan Özturan; 'Gerekli destekleri sağlayamazsak bu durum bizlerin tek başına üstelenebileceği bir yük değildir. Herkesi, takımımıza sahip çıkmaya davet ediyorum!'
12.07.2025
00:54
Seven`den ‘Terörsüz Türkiye` vurgusu
Seven'den 'Terörsüz Türkiye' vurgusu
AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven: 'Terörsüz bir Türkiye, sadece güvenlik açısından değil, sosyal ve ekonomik açıdan da büyük bir dönüşümün kapılarını aralayacaktır.'
11.07.2025
18:32
Bingöl`de aranan şahıs yakalandı, kırsalda uyuşturucu ele geçirildi
Bingöl'de aranan şahıs yakalandı, kırsalda uyuşturucu ele geçirildi
Bingöl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarda 4 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs Garip Köyü'nde yakalandı. Sağgöze Köyü kırsalında ise 1.410 kök kenevir ve silah ele geçirildi, iki şahıstan biri yakalandı.
11.07.2025
18:30
DEM Parti Önergesine Yanıt İstedi
DEM Parti Önergesine Yanıt İstedi
DEM Parti gurubundan yapılan açıklamada: 'DEM Parti Belediye Meclis grubu olarak yaklaşık 4 ay önce verdiğimiz önergeye de hala cevap verilmemiştir ve Bingöl Belediyesi yaptığı torpillerle Bingöl gençlerinin vicdanının altında kalmıştır' denildi.
11.07.2025
17:59
LGS`de 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu
LGS'de 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu
Bingöl merkez TOBB Cevdet YILMAZ Ortaokulu öğrencisi Ahmet Kerem Katar, 2025 Lise Giriş Sınavı'nda (LGS) 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu! Sonucu 'Bingöl'ümüzü gururlandıran büyük başarı!' notuyla paylaşan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'Yolun açık, başarıların daim olsun Ahmet Kerem!'
11.07.2025
17:29
Kuyuldar`dan çağrı!
Kuyuldar'dan çağrı! 'Herkesin fikrine, katkısına ihtiyacımız var'
Bingöl'ün acil çözülmesi gereken sorunlarını 'işgal, su, trafik ve deprem' başlıklarıyla sıralayan ve çözüm için kamu, sivil toplum ve halkın katılımı çağrısında bulunan Bingöl Kent Konseyi Başkanı Yunus Kuyuldar: 'Bu şehirde yaşayan herkesin fikrine, katkısına, deneyimine ihtiyacımız var. Bingöl'ü hep birlikte daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek istiyoruz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın