KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Ocak 2026 Cumartesi
°C

Salavat ve hatim kampanyası

Bingöl’de hakkın gür sesi ve ilkeli bir yayın çizgisine sahip halkın beğenisini kısa bir zamanda kazanan Bingöl FM Salâvat ve Hatmi Şerif kampanyasını başlattı.

Salavat ve hatim kampanyası
09 MART 2013 CUMARTESİ 08:06
0
1715
1
AA aa

Bingöl FM radyosu geçen yıl olduğu gibi bu yılda peygamber sevdalıları platformuyla birlikte salavatı ı şerif kampanyasına start verdi.

Daha önce Peygamber Sevdalıları Platformuna üye dernekler ve şimdide Bingöl'de yayın yapan Bingöl FM, Peygamberimizin (sav) kutlu doğumu münasebetiyle başlatmış oldukları salâvat, hatmi şerif, Kelime-i Tevhid ve Kur'an-ı Kerim Meal'i kampanyası devam ediyor.

Bingöl FM Yönetim Kurulu Başkan Vekili Abdullah Tokuş: “Başlatmış olduğumuz bu kampanyanın amacı, dilimizi zikir ile meşgul edip, kötü ve hoş olmayan sözlerden arındırmaktır. Allah'a ve Resulüne olan sevgi ve sadakati arttırmak ve bu kampanya sayesinde toplumdaki yardımlaşma ve dayanışma ruhunu bilinçlendirmek'' dedi.

Tokuş: “Hepimiz bu güzel ve hayırlı kampanyaya sahip çıkmalı. Hayra vesile olan hayrı yapmış gibidir hadisinde de belirtildiği gibi bu işe vesile olan herkes, karşılığını Allah katında muhakkak alacaktır” ifadelerini kullandı.

Halkın bu kampanyaya karşı duyarlı olacağını ifade eden Tokuş: “Ayrıca halkımızdan, Kutlu Doğum Programına kadar hangi kampanyaya katılmışlar ise, okuma sayısını 0426 214 11 22 ve 214 59 31 nolu telefonlara bildirmeleri rica ediyoruz” şeklinde konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir (@Misafir_12504)
10 Mart 2013 Pazar 21:40
Allah yar ve yardımcınız olsun. Allah islam nuruyla bütün insanlığı şereflendirsin. Bingölün hali ortada çöküntü hat safhada Allah insanımıza iman nasip etsin. Allah islamın nuruyla yaşayanları, onun nurunu yaşatanları şereflendirsin. Selam ve dua ile... Herkes bu kampanyaya katılsın.
02.01.2026
18:42
Genç Kaymakamı Güzel`den Bingöl Basın Konseyi`ne Ziyaret
Genç Kaymakamı Güzel'den Bingöl Basın Konseyi'ne Ziyaret
Bingöl Basın Konseyi ile bir araya gelen Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, kamu-basın iş birliğinin toplumsal güven ve doğru bilgilendirme açısından hayati önem taşıdığını vurguladı.
02.01.2026
18:17
Bora Çoban, Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atandı
Bora Çoban, Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atandı
Bingöl'de kentin tarihi ve kültürel değerlerine yönelik çalışmalarıyla tanınan, Güzel Sanatlar Lisesi Müdür Yardımcısı ve müzik öğretmeni Bora Çoban, Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine atandı.
02.01.2026
16:19
Bingöl Belediyesi`nden Karla Mücadelede Yoğun Mesai
Bingöl Belediyesi'nden Karla Mücadelede Yoğun Mesai
Bingöl Belediyesi, kent genelinde etkisini artıran kar yağışı ve soğuk hava koşullarına karşı tüm ekipleriyle sahada çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle gece saatlerinde artan don ve buzlanma riskine karşı ulaşımın güvenli şekilde sağlanması amacıyla belediye ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız yürütüyor.
02.01.2026
16:04
Engellilerin Sağlık Hakkı Meclis Gündeminde
Engellilerin Sağlık Hakkı Meclis Gündeminde
Bingöl Devlet Hastanesi'ndeki e-rapor sorununu TBMM'ye taşıyan DEM Partili Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, özellikle hastaneye gidemeyen, yatağa bağımlı ya da ağır bedensel engeli bulunan yurttaşların, bu nedenle fiilen hizmet alamadığı ifade edildi.
02.01.2026
16:01
Bingöl Belediyesi uyardı! Ölçü aletleri için son başvuru 28 Şubat
Bingöl Belediyesi uyardı! Ölçü aletleri için son başvuru 28 Şubat
Bingöl Belediyesi, periyodik olarak muayene yapılması gereken ölçü ve tartı aletleri için işyeri sahiplerinin 28 Şubat 2026'ya kadar beyanname vermesi gerektiğini bildirdi.
02.01.2026
15:14
AKUT, kar duvarlarını aşıp hayata ulaştı
AKUT, kar duvarlarını aşıp hayata ulaştı
AKUT Bingöl, kapalı yolları aşarak diyaliz hastasını zamanla yarış içinde Diyaliz Merkezine ulaştırdı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın