KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Ocak 2026 Perşembe
°C

Şampiyon milli eğitim

Şampiyonun kupası, bugün yapılacak olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programında verilecek.

Şampiyon milli eğitim
19 MAYIS 2007 CUMARTESİ 13:22
0
1241
0
AA aa
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Bingöl Amatör Spor kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanlığı tarafından Gençlik Haftası kutlamaları çerçevesinde düzenlenen “Valilik Kupası Halısaha Turnuvası'nın final maçı oynandı.
Dün saat 16.00'da Bingöl Şehir Stadyumu'nda Adliye-Milli Eğitim arasında oynanan karşılaşmayı Sezgin Altın yönetti. Hızlı başlayan karşılaşmada iyi bir performans sergileyen takımlardan Milli Eğitim, 25'inci dakikada golü buldu. İlk yarıyı 1–0 üstünlükle bitiren Milli Eğitim, ikinci yarıya iyi bir moralle çıktı.
Taraftarların yaptıkları tezahüratlarla renklenen karşılaşmanın 50'inci dakikada topu 2'inci kez rakp filelere gönderen Milli Eğitim, 69'uncu dakikada 3'üncü golünü de attı. Normal sürenin bitimine 1 dakika kala Adliye'nin 9 numaralı futbolcusu, yaşanan sert pozisyon sonrasında kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
Bingöl Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, Cumhuriyet Başsavcısı Tarık Gür, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Hansu, ASKF Başkanı Ali Ekber Alimoğlu ve çok sayıda taraftarın izlediği karşılaşmayı 3–0 tamamlayan Milli Eğitim, turnuvanın şampiyonu oldu. Şampiyonun kupası, bugün yapılacak olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programında verilecek

Bingöl Kent haber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
31.12.2025
15:53
Uzunyayla`ya Üç Dalda Ödül
Uzunyayla'ya Üç Dalda Ödül
Bingöl merkezli üretim gücüyle Türkiye ve Avrupa pazarında adından söz ettiren Uzunyayla Tuğla, 'Bingöl'ün Değerleri Ödül Töreni'nde ihracat, yeşil dönüşüm ve vefa kategorilerinde üç ayrı ödüle layık görüldü.
31.12.2025
15:25
Bingöl Şehir Stadyumu Yenileniyor
Bingöl Şehir Stadyumu Yenileniyor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl Şehir Stadyumu'nun yenilenmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından çalışma başlatıldığını, proje tamamlandığında kamuoyuna açıklanacağını duyurdu.
31.12.2025
14:55
Bingöl–Diyarbakır Karayolu Tır Trafiğine Kapatıldı
Bingöl–Diyarbakır Karayolu Tır Trafiğine Kapatıldı
Bingöl'de etkisini artıran yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Bingöl–Diyarbakır karayolunun belirli kesimleri ile Genç–Yenisu il yolu araç trafiğine kapatıldı.
31.12.2025
14:17
Firince-İskender Demircioğlu MTAL Açıldı
Firince-İskender Demircioğlu MTAL Açıldı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in katılımıyla açılan Firince-İskender Demircioğlu Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bingöl'de mesleki eğitime yeni bir güç kazandırdı.
31.12.2025
13:55
Bingöl`ün Değerleri Ödüllerle Buluştu
Bingöl'ün Değerleri Ödüllerle Buluştu
Bingöl'ün ekonomik ve sosyal hafızasına yön veren isimler, Bingöl TSO tarafından düzenlenen 'Bingöl'ün Değerleri' ödül töreninde onurlandırıldı.
31.12.2025
13:13
Karlıova buz tuttu: Yetişkinler cefasını, çocuklar ise  sefasını sürdü
Karlıova buz tuttu: Yetişkinler cefasını, çocuklar ise sefasını sürdü
Adını karlı ovadan alan ve kışın büyük bir kısmını kar altında geçiren Bingöl'ün Karlıova İlçesi, eksi 22 dereceleri gördü. İlçe buz tutarken yetişkinler cefasını çekti, çocuklar ise ara sokaklarda kayarak sefasını sürdü.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın