KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Mart 2026 Pazartesi
°C

Şampiyona davul zurnalı karşılama

Balkan maraton şampiyonası'nda altın madalya kazanan bingöllü sporcu yavuz ağralı, bingöl havalimanı'nda ailesi ve arkadaşları tarafından davul zurna ile karşıladı.

Şampiyona davul zurnalı karşılama
10 EKİM 2017 SALI 03:45
0
2113
0
AA aa

Bingöl Belediye Yaşamspor Kulübü'nün başarılı sporcularından Yavuz Ağralı, Balkan Maraton Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil ederek birinci oldu.

Uluslararası Rotterdam Maratonu 2016 Rio Olimpiyat Oyunları barajını geçen sporcular arasında yer alan ve daha önce düzenlenen birçok maratonda başarılı sonuçlar çıkaran Bingöl'ün başarılı atleti Yavuz Ağralı'nın (25), Balkan Maraton Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil ederek birinci oldu.

Atletizm branşında Bingöl'den olimpiyatlara giden ilk ve tek sporcu olan ve 2015-2016 yılında üst üstte iki kez Vodafone İstanbul maratonunda Türklerde 3. olan ve 2014 Yılında Balkan yarı maratonu ve Balkan maratonunda 2.olan başarılı sporcu Ağralı, 8 Ekim Pazar günü Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'te düzenlenen Balkan Atletizm Şampiyonası'nda B kategorisinde yarışmasında Balkan Maraton Şampiyonasında birinci oldu.

Bingöl Havalimanına iniş yapan şampiyon Ağralı'yı, ailesi ve arkadaşları davul zurna ile karşıladı. Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ağralı, yıllardır şampiyonaya gidip geldiğini fakat böyle bir karşılama olmadığını ifade ederek, “Böyle bir karşılama aslında beklemiyordum çünkü, yıllardır gidip geliyorum. 2014 yılında da balkan ikinci olmuştum. Yalnız başıma gidip geldim ama bu sefer Yücel Barakazi'nin sahip çıkmasıyla son iki yılda bana karşı olumlu bakışlar oldu. Şimdi tek başıma değilim, çok duygulandım” dedi.

“HEDEFİM İLK 8'E GİRMEK”

2018 yılında yapılması planlanan Avrupa Şampiyonasında ilk 8'e girmeyi hedeflediğini belirten Ağralı, “Şampiyonada Bingöl'ün adını duyurdum. Birçok yerden olumlu tepkiler aldım. Benim için bu yarışma bir aşamaydı, hedefim 2018 Avrupa şampiyonası. Avrupa şampiyonası Berlin'de yapılacak. Hedefim oradaki yarışmada ilk 8'e girebilmek. Nasip olursa madalya tabi. Ahmet hocama, müdürüme, Belediye Başkanımız Yücel Barakazi beyde şimdi kadar çok güzel emekler verdi, kendisine çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.,

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.03.2026
03:11
12 Bingölspor galibiyete hasret! Başkan Özturan özür diledi!
12 Bingölspor galibiyete hasret! Başkan Özturan özür diledi!
Diyarbekirspor deplasmanında 3-1 mağlup olan 12 Bingölspor, ligde son 5 haftada galibiyet alamadı. Liderliğini sürdüren sarı-yeşilli ekipte Kulüp Başkanı Engin Özturan, mağlubiyetin ardından özür dileyerek sorumluluğu üstlendi ve şampiyonluk hedefinin değişmediğini vurguladı.
16.03.2026
03:10
'KİĞI–SANCAK–BİNGÖL YOLU ARTIK ERTELENEMEZ'
'Biz lüks veya ayrıcalık istemiyoruz; sadece eşit hizmet istiyoruz' diyen Cici; 'Bu yol, bölge halkının hayat hakkıdır. Yolun yapılmasıyla ilçemizin ekonomisi gelişecek, ticaret canlanacak, sağlık ve eğitim hizmetlerine erişim kolaylaşacaktır. Kiğı–Sancak–Bingöl yolu artık ertelenemez. Yetkililer bir an önce bu projeyi hayata geçirmelidir!'
16.03.2026
03:08
BİGED, İftar Sofrasında Gençlerle Buluştu
BİGED, İftar Sofrasında Gençlerle Buluştu
Bingöl'de Birlik ve Gelişim Derneği tarafından düzenlenen iftar programında gençler ve davetliler aynı sofrada buluştu. Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleşen program, birlik ve dayanışma mesajlarıyla dikkat çekti.
16.03.2026
03:06
Karlıova`da kar yeniden bastırdı
Karlıova'da kar yeniden bastırdı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde aylardır aralıklarla devam eden kar yağışı yeniden etkisini gösterdi. İlçede esnaf kar temizlemek için kürekle çalışırken, bazı araçlar yolda ilerlemekte zorlandı.
16.03.2026
03:04
Yılmaz:
Yılmaz: 'Terörsüz Türkiye Sürecini Kararlılıkla Yürütüyoruz'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, çeşitli programlar kapsamında geldiği Bingöl'de vatandaşlarla iftar programında buluştu. Yılmaz, Türkiye'nin hem bölgesel barış için çaba gösterdiğini hem de iç cepheyi güçlendirmeye yönelik adımlar attığını söyledi.
16.03.2026
03:00
Okul açılışı yapılıp çocuk evleri temeli atıldı
Okul açılışı yapılıp çocuk evleri temeli atıldı
Bingöllü İş İnsanı Serdar Turhan tarafından babası adına yapılan okulun açılışı ile kendi adına inşa ettireceği Serdar Turhan Kampüsü Çocuk Evleri Sitesi'nin temeli törenle atıldı. Buradaki konuşmasında eğitimin toplumların varlığını sürdürebilmesi açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, nitelikli insan gücünün güçlü bir ülkenin temel unsuru olduğunu söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın