KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Ağustos 2026 Perşembe
°C

Şampiyonaya Bingöllü Temsilci

Bingöl Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan hemşerimiz Yaşar Arığtekin, Türkiye Basketbol Federasyonu U 18 Kız Türkiye Şampiyonası'nda Federasyon Temsilcisi olarak görevlendirildi.

Şampiyonaya Bingöllü Temsilci
22 MAYIS 2018 SALI 01:19
14
4164
2
AA aa

Bingöl son yıllarda sporda yaptığı yatırımların meyvesini almaya devam ediyor. Sadece başarılı sporcular değil aynı zamanda başarılı spor adamları da yetiştirmeye başlayan Bingöl'de bunun son örneği Yaşar Arığtekin oldu.

Arığtekin, 21-27 Mayıs 2018 tarihleri arasında Ordu ilinde yapılacak olan U-18 kız Türkiye Basketbol Şampiyonasına Federasyon Temsilcisi olarak atandı.

Arığtekin, aynı zamanda Bingöl basketbol İl Temsilciliği görevini de yürütüyor. Türkiye şampiyonasına katılacak takımlar şu şekilde; Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Çankaya Üniversitesi, Adana Aski, BOTAŞ, Ataşehir Koleji, Düzce Belediye, Gündoğdu Red Dolphins, Kayapınar Belediye, İstanbul Üniversitesi, Kocaeli Basket, Nesibe Aydın, Ordu İef Koleji, Polis Spor Gücü.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_26710)
23 Mayıs 2018 Çarşamba 09:36
Yaşar bey başarılarının devamını dilerim.Selahattin ERDOĞMUŞ
Misafir Kullanıcı (@Misafir_26476)
22 Mayıs 2018 Salı 14:09
Helal olsun yaşar hocam a. Aynı zamanda sağlık çalışanı ve çok başarılı bir arkadaş Bingöl sağlık camiası ve sporcuları seninle gurur duyuyor
12.08.2026
18:37
Rektör Çelik`ten dijital iletişim vurgusu
Rektör Çelik'ten dijital iletişim vurgusu
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile İçişleri Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen 'Dijital Çağda Kamu İletişimi' paneline katıldı. Çelik, dezenformasyonla mücadelede doğru bilginin güvenilir kaynaklardan kamuoyuna ulaştırılmasının kritik önem taşıdığını söyledi.
12.08.2026
18:36
Uyuşturucu operasyonu: 3 kişi tutuklandı
Uyuşturucu operasyonu: 3 kişi tutuklandı
Bingöl ile Muş arasındaki ormanlık alanda düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 700 kök Hint keneviri ve 2 kilo 800 gram esrar ele geçirildi. Suçüstü yakalanan 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
12.08.2026
18:32
Solhan`da camiler çocuk sesleriyle doldu
Solhan'da camiler çocuk sesleriyle doldu
Bingöl'ün Solhan ilçesinde yaz Kur'an kurslarına katılan 120'yi aşkın çocuk, Kur'an-ı Kerim ve dini bilgiler öğrenirken, düzenlenen sosyal etkinliklerle yaz tatilini hem eğlenerek hem de öğrenerek geçiriyor.
12.08.2026
18:31
Bingöl`den Avrupa şampiyonasına iki milli sporcu
Bingöl'den Avrupa şampiyonasına iki milli sporcu
Bingöl Belediye Yaşam Spor Kulübü sporcuları Elif Aday ve Zilan Atila, Türkiye şampiyonluğunun ardından milli takım seçmelerini de birincilikle tamamlayarak İtalya'da düzenlenecek Bocce Raffa Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etme hakkı kazandı.
12.08.2026
18:30
TRT Sinema Tırı Bingöl`de
TRT Sinema Tırı Bingöl'de
TRT Genel Müdürlüğü'nün kırsal bölgelerdeki çocuklara sinema deneyimi sunmak amacıyla hayata geçirdiği 'TRT Sinema Tırı' projesi, 13-15 Ağustos tarihleri arasında Solhan, Genç ve Bingöl merkezde çocuklarla buluşacak.
11.08.2026
22:07
`O sellektörün ölüm işareti olduğunu birkaç saniye sonra anladık`
'O sellektörün ölüm işareti olduğunu birkaç saniye sonra anladık'
Bingöl'ün merhum Belediye Başkanı Hikmet Tekin, şehadetinin 47. yılında dualarla anılacak. O kanlı saldırının canlı tanıklarından Mithat Dopdoğru, 47 yıl sonra Bingöl Online'a konuştu. Dopdoğru'nun anlattıkları, yalnızca bir suikastın değil; yarım kalan hayatların, çocuk yaşta taşınan korkuların ve Bingöl'ün hafızasında hiç kapanmayan bir yaranın hikâyesi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın