KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2024 Cumartesi
°C

Sandığa gidelim

17 Aralık ve sonrasında gelişen olaylar ile Türkiye üzerinden oynanmak istenen oyunlara dikkat çeken Bakan Yılmaz, yerel seçimleri referandum olarak değerlendirdi. Bakan Yılmaz, sandığa gitme çağrısı yaparak: “Yaşlı da olsak gidelim, engellimiz varsa engellimize yardımcı olalım onu da sandığa götürelim ve bu seçimde oyumuzu kullanalım. Türkiye'ye kurulan tuzakları sizler bozacaksınız. Atacağınız her oy, bu tuzakları bozacaktır'

Sandığa gidelim
21 MART 2014 CUMA 20:51
0
2323
0
AA aa

Bingöl'de temaslarını sürdüren Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, seçim çalışması kapsamında Ilıcalar Beldesini ziyaret etti. Burada bir konuşma yapan Bakan Yılmaz, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) iktidarı döneminde yapılan hizmetleri anlatarak, gençlerin eski Türkiye'yi bilmediğini, eski Türkiye'yi iyi okumak gerektiğini söyledi.

Gençlere neler yaşandığının anlatılması gerektiğini kaydeden Yılmaz, kimsenin inancıyla, ana diliyle uğraşmak istemeyen bir parti olduklarını, birlik, beraberlik ve kardeşliği korumak için çözüm sürecini başlattıklarını belirtti.

ÇÖZÜM SÜRECİ

Kardeş kavgasının olmasını, kardeşin kardeşi öldürmesini, anaların ağlamasını istemediklerini dile getiren Yılmaz: "Türkiye kendi içinde enerjisini harcayıp, dış dünyada zayıf noktaya düşmesin. Kendi içimizde birlik sağlayalım, dış dünyada güçlü olalım. Bunun peşindeyiz. Çok şükür bakın 1 senedir acı, şehit haberleri almıyoruz, analar ağlamıyor. Bundan güzel, bu huzurdan güzel bir şey olur mu? Allah'a çok şükür bugünlere geldik. Böyle bir başbakan olmasa, böyle güçlü bir hükümet olmasa ne bu hizmetler ne de bu demokratik adımlar olabilirdi. Biz gücümüzü milletten alıyoruz" dedi.

“HERKES KARARINI VERECEK”

Türkiye'de yaşananları, Başbakana yönelik oynanan oyunları herkesin gördüğünü vurgulayan Bakan Yılmaz, yerel seçimlerin önemine vurgu yaptı. Bakan Yılmaz: “Türkiye'nin üzerinde oynanan oyunları görüyorsunuz. Bu artık yerel seçimin ötesine geçti, bu seçimler genel seçimin dahi ötesine geçti, adeta bir referandum haline geldi. Ben size soruyorum; başbakandan mı, başbakana saldıranlardan mı, Türkiye'den mi, Türkiye'nin istikrarına saldıranlardan mı, huzurdan, çözümden mi, kavgadan mı, hizmetten mi, laftan mı yanayız? Değerli kardeşlerim 30 Mart'a Türkiye'ye kurulan tuzakları sizler bozacaksınız, Türkiye bozacak. Sandığa vereceğiniz her oy, atacağınız her oy, bu tuzakları bozacaktır" ifadelerini kullandı.

SANDIĞA GİTME ÇAĞRISI

Seçimlerin Türkiye'nin kader seçimi olduğunu aktaran Yılmaz, vatandaşları sandık başına davet etti.
Yılmaz, konuşmasını şöyle tamamladı: "Seçimler çok önemli. Yaşlı da olsak gidelim, engellimiz varsa engellimize yardımcı olalım onu da sandığa götürelim ve bu seçimde oyumuzu kullanalım. Bu seçim çok çok önemli. Küçük hesaplara kurban etmeyelim, büyük resme bakalım, kişisel çatışmalara kurban etmeyelim. Bu seçim farklı seçim. Sizden rica ediyorum; bu seçim başbakanın, Türkiye'nin istikrarının seçimi, ona göre davranalım. Seçimde gelin birlik ve beraberlik içerisinde, bütün köyler, mahalleler, çevreler hep birlikte başbakanın arkasında duralım, büyük resme bakalım ve Allah'ın izniyle 30 Mart'a sandıkları her birlikte patlatalım inşallah"

KAZAZEDELERİ ZİYARET ETTİ

Ilıcalar ilçesinde Saadet Partisi seçim bürosu ve esnafı ziyaret eden Yılmaz, buradan Bingöl Devlet Hastanesi'ne geçerek, Diyarbakır'daki nevruz kutlamalarına katılmak üzere Kars'tan yola çıkan ve geçirdikleri kaza sonucu yaralanan vatandaşlara, geçmiş olsun dileğinde bulundu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.05.2024
16:57
Bingöl`de TYP Kapsamında işçi alınacak
Bingöl'de TYP Kapsamında işçi alınacak
Alınacak işçilerin İl Özel İdaresi bünyesinde köylerdeki çöplerin toplanması işinde çalıştırılacağı bilgisine yer verilen açıklamada, başvuruların 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi.
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
17.05.2024
13:51
Bingöl`de
Bingöl'de 'Kenger Sakızı Yapımı' kayıt altına alınacak
Bingöl'de şu ana kadar 6 adet kültürel mirasın kayıt altına alınmasını sağlayan Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması İl Tespit Kurulu, 'kenger sakızı yapımı'nın da kayıt altına alınması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunacak.
17.05.2024
11:40
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, önümüzdeki hafta TBMM'de görüşülmeye başlanacak olan 'Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda dikkate alınması gereken hususlar ve eğitim camiasının beklentilerini içeren mektubu AK Parti Bingöl Milletvekillerine gönderdi.
17.05.2024
10:24
Bingöl`de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl'de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl Valiliği, gösteri, yürüyüş, basın açıklaması gibi etkinliklerin 4 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.
17.05.2024
09:59
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete`de
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete'de
Kamuda tasarruf tedbirleriyle ilgili Cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. İşte tüm detaylarıyla tasarruf tedbirleri ve kamudaki kemer sıkma politikaları…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın