KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Ağustos 2026 Cumartesi
°C

Sandıklar evet oylarıyla dolduruldu iddiası

16 Nisan'da gerçekleştirilen Anayasa değişikliği referandumuna ilişkin açıklama yapan CHP İl Başkanı Bazencir: ““10 köyde eksiksiz evet oyları sandıklara doldurulup gönderilmiş. Şimdi buna irade diye kim saygı duyar?” dedi.

Sandıklar evet oylarıyla dolduruldu iddiası
27 NİSAN 2017 PERŞEMBE 23:31
0
2024
1
AA aa

CHP Bingöl İl Başkanı Ahmet Bazencir, 16 Nisan'da gerçekleştirilen Anayasa değişikliği referandumuna ilişkin çarpıcı iddialarda bulundu.

10 köyde eksiksiz evet oylarının sandıkları doldurularak Merkez İlçe Seçim Kurulu'na gönderildiği iddia eden Bazencir, “16 Nisan 2017 tarihi şaibeli bir tarih olarak Türkiye siyasetinizdeki yerini aldı. Demokrasi 16 Nisanda yara aldı. Her türlü haksız rekabet koşuluyla karşı karşıya kalan CHP örgütleri zor koşullar altında inandıkları doğruları anlatmaya ellerinden gelen gayretle çaba gösterdi. ‘Evet' propagandası AKP'in güç ve olanağıyla değil, devletin imkânlarını kullanarak icra edildi. Seçimlerin güvenliğinden sorumlu olan bir anlamda demokrasinin ve seçimin teminatı olarak nitelendirilen YSK hak oylamasına müdahil oldu. 15 yıllık siyasetiyle her türlü demokratik kuralı hiçe sayarak ülkeyi idare eden ve geldiğimiz nokta insanlarımızın ‘evet'çi ve ‘hayır'cı diye ikiye ayrılan AKP hükümetidir. Ancak ifade etmek istiyorum HAYIR kazanmıştır. Bingöl'de 10 köyde eksiksiz evet oyları sandıkları doldurup gönderilmiş. Şimdi buna irade diye kim saygı duyar” diye konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
bingöllü (@Misafir_20278)
28 Nisan 2017 Cuma 10:37
Hangi köyler ise adını yazınız gidip köylülerle konuşulsun konu netlik kazansız.... Bu yaptığınız siyaset değil en basitiyle ayıp ayıp ayıp...
28.08.2026
03:03
Genç`te araç uçuruma yuvarlandı: 4 ölü, 5 yaralı
Genç'te araç uçuruma yuvarlandı: 4 ölü, 5 yaralı
Bingöl'ün Genç ilçesinde hafif ticari aracın yaklaşık 600 metrelik uçuruma yuvarlandığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ağır yaralandı. Hayatını kaybedenlerden ikisinin çocuk yaşta olduğu öğrenildi.
28.08.2026
03:00
Bingöl STK`ları tek çatı için harekete geçti
Bingöl STK'ları tek çatı için harekete geçti
İstanbul'da faaliyet gösteren yaklaşık 15 Bingöl STK'sının temsilcileri Genç'te bir araya geldi. Eylül sonunda yapılması planlanan geniş katılımlı toplantıda, federasyonların tek çatı altında birleştirilmesi masaya yatırılacak. Uzlaşı sağlanamaması halinde ise ortak hareketi sağlayacak alternatif bir yapılanma modeli değerlendirilecek.
28.08.2026
02:59
Bingöl`ün asfalt kapasitesi 4 katın üzerine çıkıyor
Bingöl'ün asfalt kapasitesi 4 katın üzerine çıkıyor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Yeni Asfalt Plenti'nin açılışında yaptığı açıklamada, saatte 260 ton üretim kapasitesine sahip tesisle Bingöl'ün yol hizmetlerinde önemli bir kapasite artışı sağlanacağını söyledi. Yılmaz, 'Terörsüz Türkiye ve terörsüz bölge' vizyonunun da yatırım ikliminin önündeki engelleri kaldıracağını belirtti.
28.08.2026
02:58
Yılmaz:
Yılmaz: 'Bingöl'e 222 yeni derslik kazandıracağız'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl genelinde eğitim yatırımlarının sürdüğünü belirterek, devam eden 18 yatırımın 16'sının okul olduğunu açıkladı. Yılmaz, tamamlanacak okullarla kente 222 yeni derslik kazandırılacağını söyledi.
28.08.2026
02:51
Borçlu esnafa kredi yolu açıldı
Borçlu esnafa kredi yolu açıldı
Yeni düzenlemeyle vergi ve SGK prim borcu bulunan esnaf da belirli şartlarla Hazine destekli kredi kullanabilecek. Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Zülküf Alpay, düzenlemeyi 'esnafımızın finansmana erişiminin önündeki önemli bir engelin kaldırılması' olarak değerlendirdi.
28.08.2026
02:49
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi`nde revizyon hazırlığı: Bakanlar Meclis`ten seçilebilir
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde revizyon hazırlığı: Bakanlar Meclis'ten seçilebilir
AK Parti içinde hazırlanan bir raporda, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin tamamen değiştirilmeden yeniden düzenlenmesine yönelik dikkat çeken öneriler gündeme geldi. Taslakta bakanların milletvekilleri arasından seçilmesi, bazı yürütme yetkilerinin Bakanlar Kurulu'na aktarılması ve bakan yardımcılığı makamının yerine müsteşarlık sisteminin getirilmesi öneriliyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın