KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Ocak 2026 Pazartesi
°C

‘ŞANTİYEYİ YAKARIZ’ TEHDİDİ

Servi yolu yapım çalışmasını yürüten taşeron firmaya ait 3 iş makinasını yakan PKK, firmaya haber yolladı: “Devam ederseniz şantiyeyi de yakarız”

‘ŞANTİYEYİ YAKARIZ’ TEHDİDİ
26 MAYIS 2014 PAZARTESİ 06:28
0
3103
0
AA aa

Çözüm Süreci'nin devamı için sürdürülen çabaların sabote edilmesine yönelik girişimler giderek artıyor. Özellikle Bingöl-Diyarbakır arasında yoğunlaşan yol kesme- adam kaçırma ve iş makinalarını yakma eylemleri, bölgede tedirginlik oluştururken, geçtiğimiz Cuma günü yaşanan hadise, özellikle iş dünyasındaki endişeleri daha da arttırdı.

Alınan bilgiye göre; bir grup PKK'lı, Cuma günü akşam saatlerinde Genç-Diyarbakır yolu 10. Kilometresi Servi yol ayrımında, Genç-Servi yolu yapım işini yürüten Vanlı taşeron firmaya ait 3 iş makinasını (2 greyder, 1 silindir) ateşe verdiler. Etkisiz hale getirilen bekçiler ise daha sonra serbest bırakıldılar.

Eylem sonrası bölgeden uzaklaştılar örgüt üyeleri, firmaya tehdit mesajı da gönderdi. Firmadan farklı taleplerde bulunduğu öne sürülen PKK'lıların, işi devam ettirmesi durumunda şantiyeyi de yakacakları haberini yolladılar.

Taşeron firmanın güvenlik talebinde bulunmadığı belirtilirken, güvenlik güçlerinin bölgede kontrollerini arttırdığı öğrenildi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.01.2026
21:05
2B arazileri yeniden satışa çıkıyor
2B arazileri yeniden satışa çıkıyor
TBMM Bayındırlık ve İmar Komisyonunda kabul edilen kanun teklifi ile kamuoyunda 2B olarak bilinen arazilerin satış sürecinde başvuruyu kaçıranlar veya ödeme şartlarını süresinde yerine getiremeyenlere ek bir başvuru süresi geliyor. Teklife göre, taksitlerini ödeyemeyenler veya başvuruyu kaçıranlar, 31 Temmuz'a kadar yeniden başvurarak 2B arazileri üzerindeki taşınmazlarının tapusunu alabilecek.
17.01.2026
21:32
Bingöl`de otomobil domuz sürüsüne çarptı: 3 yaralı
Bingöl'de otomobil domuz sürüsüne çarptı: 3 yaralı
Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Güvenlik güçleri kazayla ilgili inceleme yaptı.
17.01.2026
21:23
Bingöl`de 14 aranan şahıs yakalandı
Bingöl'de 14 aranan şahıs yakalandı
Bingöl'de bir hafta içerisinde, hakkında arama kaydı bulunan 14 şüpheli yakalandı.
17.01.2026
21:11
Bingöl`de UMKE`den zorlu kış şartlarında hayat kurtaran müdahale
Bingöl'de UMKE'den zorlu kış şartlarında hayat kurtaran müdahale
Bingöl'de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kara yolu ulaşımının sağlanamadığı bölgede, UMKE ekipleri zorlu kış şartlarında bir hastaya ulaşarak sağlık ekiplerine teslim etti.
17.01.2026
20:52
Bingöl Hacılar`da Otobüs ile Tır Çarpıştı: 3 Yaralı
Bingöl Hacılar'da Otobüs ile Tır Çarpıştı: 3 Yaralı
Bingöl–Erzurum karayolu Hacılar Köyü mevkiinde otobüs ile tırın çarpışması sonucu yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaparken yetkililer sürücüleri buzlanmaya karşı uyardı.
16.01.2026
16:16
İki Yıl Sonra Yeniden Yürüyor
İki Yıl Sonra Yeniden Yürüyor
Bingöl'de otoimmün miyelit hastalığına yakalanan 14 yaşındaki Aziz Enül, Elâzığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde 2 yıl süren yoğun tedavi ve rehabilitasyonun ardından destekli şekilde yürümeye başladı. Türkiye'de sadece birkaç vakada görülen bu nadir hastalık için gerçekleştirilen tedavi süreci başarıyla sonuçlandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın