KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Aralık 2025 Salı
°C

Saray taksi çalışanlarına teşekkür

Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Somali'ye vermiş oldukları destekten ötürü Saray Taksi çalışanlarını ziyaret ederek teşekkür etti.

Saray taksi çalışanlarına teşekkür
24 AĞUSTOS 2011 ÇARŞAMBA 01:26
0
2503
1
AA aa

Bingöl merkezde faaliyet gösteren Saray Taksi işletmesinin yönetici ve çalışanları örnek bir davranış sergileyerek, aldığı kararla bir hafta boyunca elde edecekleri kazançlarını açlıkla pençeleşen Somali halkına bağış yapacaklarını açılamışlardı. Örnek davranışları nedeniyle, Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer saray taksiyi ziyaret ederek bu olumlu davranışlarından dolayı çalışanları tebrik etti. Saray taksinin önünde taksi çalışanlarıyla sohbet eden Vali Güvençer Somali'de açlık çeken insanlara yapmış oldukları katkıdan ötürü çalışanları kutladı. Vali Güvençer daha sonra sıradaki taksiye binerek Saray Taksinin Karşıyaka mahallesindeki 2. Şubesini de ziyaret etti. 

Afrika'da milyonlarca insanın hayatını tehdit eden açlık ve kuraklık felaketine, Bingöl merkez İnönü Caddesi Kutluay Sokak'ta faaliyet gösteren Saray Taksi işletmesinin çalışanları bu olumsuz tablo karşısında duyarsız kalmadıklarını ve aldıkları kararla bir hafta boyunca elde edecekleri kazançlarını Somali'ye bağışlayacaklarını ifade ettiler.

Somali'de yaşanan insanlık dramına kayıtsız kalmak istemediklerini ve 23 taksi ve 60 çalışanın bir hafta boyunca Somali halkı için çalışacağını belirten Saray Taksi Yöneticisi Rıza Günay: “Somali'deki insanlık dramını basından takip ediyoruz. Bu insanlık dramına kayıtsız kalmamak için Saray Taksi şubelerimizde mevcut bulunan 23 araç ve 60 çalışanımız, 7 gün boyunca Somali halkı için çalışıp elde edeceğimiz kazancımızı Afrika'daki yardıma muhtaç insanlara bağışlayacağız. Ayrıca elde edilecek paranın da Kızılay Başkanlığının Vakıflar Bankasında bulunan hesabına yatıracağımızı belirtmek istiyorum. Toplumun her kesiminin bu kampanyaya destek vermesini, açlıkla pençeleşen insanlar için bir nebzede olsa bir şeyler yapmasını bekliyoruz” diye konuştu.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
mahsum oguz (@Misafir_6203)
24 Ağustos 2011 Çarşamba 01:44
Cok örnek birdavranis tum saray taksi calisanlarini tebrik ederim
15.12.2025
23:04
Bingöl`de Sinema Dolu Üç Gün
Bingöl'de Sinema Dolu Üç Gün
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle, Bingöl Valiliği ev sahipliğinde düzenlenen 7. Uluslararası Bingöl Kısa Film Festivali, açılış programıyla başladı. Festival kapsamında üç gün boyunca Bingöl merkez ve ilçelerinde film gösterimleri ve söyleşiler gerçekleştirilecek.
15.12.2025
23:03
Lider 12Bingölspor`da Hedef Net: Farkı Açmak, Yolu Yarılamak
Lider 12Bingölspor'da Hedef Net: Farkı Açmak, Yolu Yarılamak
TFF 3. Lig 2. Grup'ta zirvede yer alan 12 Bingölspor, haftanın kritik maçında Osmaniyespor'u konuk ediyor. Yeşil beyazlılar, taraftar desteğiyle galibiyet serisini sürdürerek şampiyonluk yürüyüşünü güçlendirmek istiyor.
15.12.2025
23:02
Çamurlu mezra yolu Meclis Gündeminde
Çamurlu mezra yolu Meclis Gündeminde
Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Melekan (Mutluca) Köyü Beroj/Cevizli Mezrası'nda yıllardır çözüm bekleyen ulaşım sorunu Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşındı. DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın yanıtlaması istemiyle yazılı soru önergesi verdi.
15.12.2025
23:01
12Bingölspor taraftarının tezahüratına para cezası
12Bingölspor taraftarının tezahüratına para cezası
12Bingölspor'un Niğde Belediyespor ile oynadığı karşılaşmada taraftarların kötü tezahüratı nedeniyle PFDK, yeşil beyazlı kulübe para cezası verdi. Aynı maçta bir antrenöre de talimat ihlali gerekçesiyle ceza uygulandı.
15.12.2025
23:00
Siber Suç Operasyonlarında 301 Şüpheli Yakalandı
Siber Suç Operasyonlarında 301 Şüpheli Yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Bingöl'ün de bulunduğu 55 ilde siber suçlara yönelik son 6 günde düzenlenen operasyonlarda 301 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Operasyonlarda çocuk istismarı, dolandırıcılık ve yasa dışı bahis suçlarına darbe vuruldu.
15.12.2025
03:15
Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu
Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu
Milli atlet 12 Bingölspor sporcusu Yavuz Ağralı, Uluslararası Mersin Maratonu'nda 15. Türkler klasmanında 2:22:52'lik derecesiyle birinci oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın