KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Mart 2026 Pazartesi
°C

Saray taksi çalışanlarına teşekkür

Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Somali'ye vermiş oldukları destekten ötürü Saray Taksi çalışanlarını ziyaret ederek teşekkür etti.

Saray taksi çalışanlarına teşekkür
24 AĞUSTOS 2011 ÇARŞAMBA 01:26
0
2614
1
AA aa

Bingöl merkezde faaliyet gösteren Saray Taksi işletmesinin yönetici ve çalışanları örnek bir davranış sergileyerek, aldığı kararla bir hafta boyunca elde edecekleri kazançlarını açlıkla pençeleşen Somali halkına bağış yapacaklarını açılamışlardı. Örnek davranışları nedeniyle, Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer saray taksiyi ziyaret ederek bu olumlu davranışlarından dolayı çalışanları tebrik etti. Saray taksinin önünde taksi çalışanlarıyla sohbet eden Vali Güvençer Somali'de açlık çeken insanlara yapmış oldukları katkıdan ötürü çalışanları kutladı. Vali Güvençer daha sonra sıradaki taksiye binerek Saray Taksinin Karşıyaka mahallesindeki 2. Şubesini de ziyaret etti. 

Afrika'da milyonlarca insanın hayatını tehdit eden açlık ve kuraklık felaketine, Bingöl merkez İnönü Caddesi Kutluay Sokak'ta faaliyet gösteren Saray Taksi işletmesinin çalışanları bu olumsuz tablo karşısında duyarsız kalmadıklarını ve aldıkları kararla bir hafta boyunca elde edecekleri kazançlarını Somali'ye bağışlayacaklarını ifade ettiler.

Somali'de yaşanan insanlık dramına kayıtsız kalmak istemediklerini ve 23 taksi ve 60 çalışanın bir hafta boyunca Somali halkı için çalışacağını belirten Saray Taksi Yöneticisi Rıza Günay: “Somali'deki insanlık dramını basından takip ediyoruz. Bu insanlık dramına kayıtsız kalmamak için Saray Taksi şubelerimizde mevcut bulunan 23 araç ve 60 çalışanımız, 7 gün boyunca Somali halkı için çalışıp elde edeceğimiz kazancımızı Afrika'daki yardıma muhtaç insanlara bağışlayacağız. Ayrıca elde edilecek paranın da Kızılay Başkanlığının Vakıflar Bankasında bulunan hesabına yatıracağımızı belirtmek istiyorum. Toplumun her kesiminin bu kampanyaya destek vermesini, açlıkla pençeleşen insanlar için bir nebzede olsa bir şeyler yapmasını bekliyoruz” diye konuştu.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
mahsum oguz (@Misafir_6203)
24 Ağustos 2011 Çarşamba 01:44
Cok örnek birdavranis tum saray taksi calisanlarini tebrik ederim
16.03.2026
03:11
12 Bingölspor galibiyete hasret! Başkan Özturan özür diledi!
12 Bingölspor galibiyete hasret! Başkan Özturan özür diledi!
Diyarbekirspor deplasmanında 3-1 mağlup olan 12 Bingölspor, ligde son 5 haftada galibiyet alamadı. Liderliğini sürdüren sarı-yeşilli ekipte Kulüp Başkanı Engin Özturan, mağlubiyetin ardından özür dileyerek sorumluluğu üstlendi ve şampiyonluk hedefinin değişmediğini vurguladı.
16.03.2026
03:10
'KİĞI–SANCAK–BİNGÖL YOLU ARTIK ERTELENEMEZ'
'Biz lüks veya ayrıcalık istemiyoruz; sadece eşit hizmet istiyoruz' diyen Cici; 'Bu yol, bölge halkının hayat hakkıdır. Yolun yapılmasıyla ilçemizin ekonomisi gelişecek, ticaret canlanacak, sağlık ve eğitim hizmetlerine erişim kolaylaşacaktır. Kiğı–Sancak–Bingöl yolu artık ertelenemez. Yetkililer bir an önce bu projeyi hayata geçirmelidir!'
16.03.2026
03:08
BİGED, İftar Sofrasında Gençlerle Buluştu
BİGED, İftar Sofrasında Gençlerle Buluştu
Bingöl'de Birlik ve Gelişim Derneği tarafından düzenlenen iftar programında gençler ve davetliler aynı sofrada buluştu. Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleşen program, birlik ve dayanışma mesajlarıyla dikkat çekti.
16.03.2026
03:06
Karlıova`da kar yeniden bastırdı
Karlıova'da kar yeniden bastırdı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde aylardır aralıklarla devam eden kar yağışı yeniden etkisini gösterdi. İlçede esnaf kar temizlemek için kürekle çalışırken, bazı araçlar yolda ilerlemekte zorlandı.
16.03.2026
03:04
Yılmaz:
Yılmaz: 'Terörsüz Türkiye Sürecini Kararlılıkla Yürütüyoruz'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, çeşitli programlar kapsamında geldiği Bingöl'de vatandaşlarla iftar programında buluştu. Yılmaz, Türkiye'nin hem bölgesel barış için çaba gösterdiğini hem de iç cepheyi güçlendirmeye yönelik adımlar attığını söyledi.
16.03.2026
03:00
Okul açılışı yapılıp çocuk evleri temeli atıldı
Okul açılışı yapılıp çocuk evleri temeli atıldı
Bingöllü İş İnsanı Serdar Turhan tarafından babası adına yapılan okulun açılışı ile kendi adına inşa ettireceği Serdar Turhan Kampüsü Çocuk Evleri Sitesi'nin temeli törenle atıldı. Buradaki konuşmasında eğitimin toplumların varlığını sürdürebilmesi açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, nitelikli insan gücünün güçlü bir ülkenin temel unsuru olduğunu söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın