KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Ağustos 2026 Pazar
°C

Sarı: başarı tesadüf değildir

Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Genç İlçesinde görev yapan sayısal ve sözel öğretmenleriyle bir araya geldi. İlçede dereceye giren okulları kutlayan Sarı, başarının tesadüf olmadığını vurguladı.

Sarı: başarı tesadüf değildir
04 MART 2015 ÇARŞAMBA 22:24
0
1688
0
AA aa

 Toplantıda konuşan Sarı, TEOG Sınavına çok önem verdiklerini belirterek, öğretmenlerin ellerinden gelen her türlü fedakarlığı yapmaları gerektiğini söyledi.

Sarı: “ Eğitimde önceliğimizin öğrenci ve öğretmen olduğunu hep vurguluyoruz. Özellikle ait olduğu topluma ve değerlerine her geçen gün biraz daha yabancılaşan genç kuşağı geleceğe en iyi şekilde hazırlamak bizim için çok büyük önem taşıyor. Maalesef mensubu olduğu toplumun değerlerini anlamsız, gereksiz bulan bir nesil yetiştiriyoruz. Biz eğitimciler olarak acilen bu soruna bir çözüm bulmalıyız. Bu açıdan küçük yaşlardan değerler eğitimini hayata geçirmeliyiz. Çocuklarımızın güvenli ortamlarda okumaları ve zararlı alışkanlıklardan korunmaları da bizim çok önemsediğimiz başka bir konu. Sizlerin de bu konularda aktif desteğinize ihtiyacımız var; bizi destekleyin ki geleceğimizi sağlam inşa edelim” dedi.

Sarı, konuşmasının ardından öğretmenlerin sorunları, istekleri, çalışmaları hakkında değerlendirmelerini dinledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.08.2026
04:09
Bingöl`de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos`ta
Bingöl'de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos'ta
İŞKUR ile Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde düzenlenecek Toplum Yararına Programlar kapsamında Bingöl genelinde 457 temizlik personeli ve 190 bahçe görevlisi olmak üzere toplam 647 kişi istihdam edilecek. Başvurular 31 Ağustos-4 Eylül 2026 tarihleri arasında alınacak.
29.08.2026
04:07
Ulya-Der, Bingöl`de görkemli törenle açıldı
Ulya-Der, Bingöl'de görkemli törenle açıldı
Bingöl'de yardımlaşma, dayanışma ve sosyal destek alanlarında faaliyet göstermek amacıyla kurulan Ulya-Der, yoğun katılımla hizmete açıldı. Açılışta dernek üyelerince SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisi için toplanan 161 bin TL'lik bağış da kampanya yürütme kuruluna teslim edildi.
29.08.2026
04:05
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı'nın çağrısına seyahat firmaları ve düğün salonlarından destek geldi. Has Bingöl ve Cesur Bingöl otobüslerinde dijital ekran ve anonslarla Bingöl Balı tanıtılacak.
29.08.2026
04:05
Korlaelçi: `Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz`
Korlaelçi: 'Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz'
Ankara'da düzenlenen 6. Demokratik Eğitim Kurultayı'na katılan Eğitim Sen Bingöl Şube Başkanı Murat Korlaelçi, eşit, özgür, laik, bilimsel, anadilinde ve demokratik eğitim mücadelesinin önemine dikkat çekti.
29.08.2026
04:03
Bingöl`de zincirleme kaza!
Bingöl'de zincirleme kaza!
Solhan'da otomobil, traktör ve 2 minibüsün karıştığı kazada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
29.08.2026
04:02
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Genç'te düğünden dönen hafif ticari aracın uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 2'si çocuk 4 kişi, gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Kazada yaralanan 5 kişinin hastanelerdeki tedavisi sürüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın