KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ocak 2026 Perşembe
°C

Sarı: var gücümüzle çalışalım

2015-2016 eğitim öğretim yılı ortaokul müdürleri toplantısında konuşan Milli Eğitim Müdürü Sarı, “Amacımız elinde ve dilinden zarar gelmeyen, elinden ve dilinden fayda gelen bir nesil yetiştirmektir. Varlık sebebimiz, bize emanet edilen öğrencilerin iyi eğitim alması için var gücümüzle çalışmaktır” dedi.

Sarı: var gücümüzle çalışalım
11 ARALIK 2015 CUMA 21:40
0
1757
0
AA aa

 2015- 2016 eğitim öğretim yılı Ortaokul müdürleri toplantısı Valilik toplantı salonunda gerçekleşti.

TEOG sınavlarının değerlendirilmesi, değerler eğitimi, kitap okuma, eğitimde iyi örnekler, yetim kardeş uygulaması ve beyaz bayrak konularının ele alındığı toplantıya, Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Şube Müdürü Orhan Seven, 7 ilçe, merkez ve merkeze bağlı okullarda görev yapan tüm Ortaokul müdürleri katıldı.

Toplantıda konuşan Sarı, eğitiminden sorumlu olan yöneticilerin birinci önceliğinin eğitim olması gerektiğini söyledi.

Sarı, “Amacımız elinde ve dilinden zarar gelmeyen, elinden ve dilinden fayda gelen bir nesil yetiştirmektir. Varlık sebebimiz, bize emanet edilen öğrencilerin iyi eğitim alması için var gücümüzle çalışmaktır” dedi.

Öğretmenlerden eğitimin kalitesini daha da yükseltmek için mutlaka öğrenci velileriyle irtibatlı olmalarını isteyen Sarı, eğitim projeleri konusunda şunları söyledi: “Başarı bizden uzak değil, Hedef 12 projesi içinde tüm sivil toplum kuruluşları, eğitim ile ilgili dernekler ve resmi kurumlar hepsini paydaş yaptık. Bu proje kapsamında alt bileşen olarak Hedef 12 Projesi´ var, Değerler Eğitimi, Akademik Başarı, Kitap Okuma Yazma ve Eğitimde İyi Örnekleri Projesi, Bingöl Valiliği koordinesinde Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE bünyesinde yürütülen Suriyeli sığınmacılar için ‘Ensar Olalım' Projesi var. Bu anlamda Özverili çalışma yapan idareci ve öğretmen arkadaşlarıma ben burada bir kez daha teşekkür ederken kendilerinden aynı özveriyi bekliyor diğer öğretmenlerimizden de bu özverili çalışmayı istiyorum.”

Şube Müdürü Orhan Seven'in Kasım ayında yapılan 1. TEOG sınav sonuçları analizleri ile ilgi sunumunun ardından Bingöl Valiliği koordinesinde Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE bünyesinde yürütülen Suriyeli sığınmacılar için “Ensar Olalım” Projesi ile ilgili sunum yapıldı. Toplantı görüş ve öneriler ile son buldu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.01.2026
19:18
Başkan Alpay Görevine Başladı
Başkan Alpay Görevine Başladı
'Bu güveni boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışacağız' diyen Alpay; 'Esnafın kapısını sadece seçimde değil, her zaman çalacağız' dedi.
14.01.2026
19:02
Bingöl`de Kamu-Sen`den ‘Ek Zam ve Refah Payı` Çağrısı
Bingöl'de Kamu-Sen'den 'Ek Zam ve Refah Payı' Çağrısı
Türkiye Kamu-Sen Bingöl Teşkilatı, memur ve emeklilerin enflasyon karşısında eriyen maaşlarına dikkat çekerek ek zam ve refah payı talep etti. 'Enflasyon kadar zam istemiyoruz' diyen sendika, mevcut maaşların insanca yaşam koşullarını karşılamadığını vurguladı.
14.01.2026
15:20
Bingöl`de Asayiş Suçlarında Düşüş Yaşandı
Bingöl'de Asayiş Suçlarında Düşüş Yaşandı
Vali Ahmet Hamdi Usta, 2025 yılı verilerini açıklayarak birçok suç türünde azalış olduğunu bildirdi. Usta'nın açıklamasının sonundaki veda konuşmasında ise duyulu anlar yaşandı.
14.01.2026
15:05
KOSGEB Bingöl`den 92 İşletmeye 107 Milyon TL Destek
KOSGEB Bingöl'den 92 İşletmeye 107 Milyon TL Destek
KOSGEB Bingöl Müdürlüğü, 2025 yılında girişimcilikten yeşil sanayiye kadar birçok alanda destek verildiğini açıkladı.
14.01.2026
14:51
Bingöl`de Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Kursu Açılıyor
Bingöl'de Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Kursu Açılıyor
Başvuru koşullarını paylaşan Bingöl Halk Eğitimi Merkezi, başvuruların 15 Ocak 2026'da sona ereceğini duyurdu.
14.01.2026
14:42
Kredi Kartlarında Temassız İşlem Limiti Güncellendi
Kredi Kartlarında Temassız İşlem Limiti Güncellendi
Temassız ödemelerde şifresiz işlem limiti yükseltildi. BDDK'nın bankalara ilettiği yeni düzenlemeyle, kredi ve banka kartlarında şifre girilmeden yapılabilecek temassız harcamaların üst sınırı 2 bin 500 TL olarak belirlendi. 15 Ocak 2026'dan itibaren geçerli olacak uygulama sayesinde tüketiciler, POS cihazlarında tek dokunuşla daha yüksek tutarlı alışveriş yapabilecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın