KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Temmuz 2026 Pazar
°C

Sarı'dan ilçe müdürlerine uyarı!

İlçe Milli Eğitim Müdürleriyle bir araya gelen Bingöl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Toplumun değişik katmanlarında, her düzeydeki yönetici, çalışan ve ara elamanların tümünün eğitimcilerin tornasından geçerek yetiştiğini belirterek: “başarılarla iftihar edilir, başarısızlıklarda ise fatura eğitimcilere ve öğrencilere kesilir. Bu gün çalışma günüdür hesap yoktur, yarın hesap günüdür çalışma yoktur” dedi.

Sarı`dan ilçe müdürlerine uyarı!
05 MART 2014 ÇARŞAMBA 23:59
0
1845
0
AA aa

Bingöl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürleriyle bir araya geldi.

Solhan Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan Sarı: “Eğitimde akademik başarı kadar sosyal ve psikolojik başarı da çok önemlidir. Eğitimin yanında sosyal ve psikolojiye sahip olmayan gençlerin toplumu nereye götürebileceğini hep birlikte görebiliyoruz. Eğitimde il olarak iyi bir başarı çıtasını yakalamak durumundayız. Bu boyutun yanında istatistiklerin zaman zaman bizi aldattığını da gözden kaçırmamız gerekiyor. Her çocuğumuz bizim açımızdan çok önemlidir. Gelişen ve büyüyen bir ülkeyiz, bölge ülkesi olmak durumundayız. Dünya üzerinde söz sahibi olması gereken bir ülkeyiz. Her birimiz kendi sorumluluk alanı içerisinde her çocukla ilgilenmek durumundayız” dedi.

Yöneticiliğin önemini vurgulayan Sarı: “Yönetici olarak çok şey yapmaya gerek yok, Lider olmak yeter. Okulu yönetirken personel, öğrenci, öğretmen ve veli tüm paydaşların görüşlerine başvurmalıyız. Dünyadaki gelişmeleri, teknolojideki yenilikleri göz önünde bulundurmak zorundayız. Çocukları değişen sisteme intibakı sağlanırken, eğitimcilerin psikolojik ve pedagojik anlamda yapacağı destekler kayda değer bir önem taşımakta, bu nedenle de eğitimcilerimizden fedakarlık beklediğimi de ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Toplantı, 2013-2014 eğitim öğretim yılı 1. Kanaat Döneminin değerlendirilmesi ve 2. Kanaat Dönemi planlamalarının görüşülmesi, 28-29 Nisan 2014 tarihinde yapılacak olan 2. dönem merkezi sistem ortak sınavlar, öğrenci devamsızlıkları, okul öncesi eğitim, taşımalı eğitim hizmetlerinin değerlendirilmesi, norm fazlası öğretmenlerin durumlarının görüşülmesi, Okullar Hayat Olsun çalışmalarının değerlendirilmesi yapıldı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.07.2026
01:33
Bingöl`de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Bingöl'de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Başvurular 6 Temmuz'da başlayacak, 1.000 kişi noter kurasıyla belirlenecek. İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 1.375 TL ödeme yapılacak.
04.07.2026
01:17
Kebude: `Yüzde 13,52`lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor`
Kebude: 'Yüzde 13,52'lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor'
Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak yüzde 13,52'lik zam netleşti. Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, açıklanan artışın hayat pahalılığı karşısında yetersiz kaldığını belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın