KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Mayıs 2025 Çarşamba
°C

Sarı'dan öğrencilere tavsiye

Yedisu Yatılı Bölge Ortaokulu ve Yedisu Lisesi’nde incelemelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, sınavlara hazırlanan son sınıf öğrencilerine: “Bir dakikanızı heba etmeyin” tavsiyesinde bulundu.

Sarı`dan öğrencilere tavsiye
08 MART 2013 CUMA 05:52
0
1850
0
AA aa

İl Milli Eğitim Müdürü Sarı, Yedisu İlçesinde bulunan okulları ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarete Yedisu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Toprak da eşlik etti.

Yedisu İlçesinde bulunan Yedisu Yatılı Bölge Ortaokulu ve Yedisu Lisesi'nde incelemelerde bulunan Sarı, yönetici, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Yedisu Lisesi 12 sınıf öğrencilerine YGS sınavı ile ilgili tavsiyelerde bulunan Sarı, "Bizim bütün amacımız sizleri geleceğe hazırlamak. Ama biz ne yaparsak yapalım, siz bunu değerlendirmediğiniz sürece sonuç alamayız. Lütfen bir dakikanızı boşa geçirmeyin. Özelikle de son sınıf olduğunuz için söylüyorum, bir dakikanızı heba etmeyin. Okuyarak, tartışarak konuşarak geçirin, kendinizi geleceğe hazırlayarak geçirin, Bingöl'ümüzün en değerli varlığı olan siz gençlerimizi seviyor ve sizlere güveniyorum. Hepinize şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Burada öğrencilere kitap hediye ettikten sonra Yedisu Bölge Ortaokulu'na geçen Sarı: “Çanakkale Savaşlarının 98.Yıl Dönümü Kutlamaları” kapsamında ülke genelinde ortaokul öğrencileri arasında Çanakkale savaşlarının “Ruhunu ve Özünü” anlatan resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında şiir dalında “Çanakkale Geçilmez Diyoruz” şiiriyle üçüncü olan 6/B sınıfı öğrenicisi Ezgi Kuluğ'u başarısından dolayı tebrik ederek, kitap hediye etti.

Daha sonra öğretmen ve yöneticilerle bir araya gelen Sarı, özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Kapılarının kendilerine her zaman açık olduğunu amaçlarının vatanına ve milletine hayırlı ve nitelikli insan yetiştirmek olduğunu, bu amaçla öğretmen ve yöneticilerimizin her zaman yanlarında olduğunu vurgulayan Sarı, Yedisu ilçesinde okulları ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçeden ayrıldı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.05.2025
23:06
Bingöl Balı özel konferansta ele alındı
Bingöl Balı özel konferansta ele alındı
Bingöl Balı'nın Avrupa Birliği Coğrafi İşaret tesciliyle uluslararası düzeyde kazandığı koruma, arı sağlığı, iklim değişikliği ve çevre dostu üretim modelleri gibi konuların çok boyutlu olarak ele alındığı konferansa kamu, akademi ve özel sektörden uzman isimler katıldı.
20.05.2025
23:05
Bingöl`de üreticilere hibeli tohum desteği
Bingöl'de üreticilere hibeli tohum desteği
Bingöl'ün Yedisu ilçesinde 'Yedisu Horoz Kuru Fasulyesinin Yetiştiriciliğinin Geliştirilmesi' çerçevesinde çiftçilere yüzde 75 hibeli 8 ton Yedisu horoz kuru fasulye tohumu dağıtıldı.
20.05.2025
23:03
Bingöl`de 83 firari şahıs yakalandı!
Bingöl'de 83 firari şahıs yakalandı!
Bingöl'de emniyet ve jandarma ekiplerince son 15 gün içerisinde düzenlenen uygulamalarda 176 bin 274 kişi sorgulandı. Uygulamalarda haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile araması bulunan 83 şahıs yakalanırken, ayrıca uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.
20.05.2025
23:02
Bingöl merkez KÖYDES üye seçimi tamamlandı
Bingöl merkez KÖYDES üye seçimi tamamlandı
Bingöl'de KÖYDES komisyonunda görev yapacak il encümeni ve muhtar temsilcileri seçimi için sandık kuruldu. 91 kişinin oy kullandığı seçimde kazanan isimler şunlar oldu;
20.05.2025
23:01
MHP Solhan İlçe Başkanlığı`na yeni atama
MHP Solhan İlçe Başkanlığı'na yeni atama
MHP İl Başkanı Baran; 'Yeni İlçe Başkanımız Sayın Hayati Hocaoğlu'na görevinde üstün başarılar diliyor, kendisine güvenimizin tam olduğunu kamuoyuyla paylaşıyoruz' dedi.
20.05.2025
23:00
Bingöllü genç yüzücü Türkiye finalinde
Bingöllü genç yüzücü Türkiye finalinde
Bingöllü sporcu Abdullah Burulday, Rize'de düzenlenen yarı final müsabakalarında elde ettiği başarılı derecelerle Türkiye Finalleri'ne katılmaya hak kazandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın