KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Ağustos 2025 Perşembe
°C

Sarı'dan veda mesajı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Mardin Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, veda mesajı yayımladı.

Sarı`dan veda mesajı
16 MART 2016 ÇARŞAMBA 01:07
0
1832
0
AA aa

 Bingöl'de 5 yıl boyunca görev yaptığını anımsatan Sarı, “İlimizin eğitiminin her alanındaki başarılarıyla ülke gündemindeki başarıyı kazanmasında hiç kuşkusuz Bingöl Eğitim Camiasının top yekûn ekip anlayışı içerisinde alın teri bulunmaktadır. İlimiz bütün enerjisini, beynini eğitime ayıran siz değerli eğitim çalışanlarıyla ülkemize, geleceğimize katkı sağladı. Beyin ve kalplerin birleşmesiyle yapılabilecek güzel eserler olduğunu bütün ilimize ve ülkemize gösterdi. Eğitim alanındaki atılımlara Başta Sayın Kalkınma Bakanımız Cevdet Yılmaz olmaz üzere beraber görev yaptığımız Valilerimizle birlikte yön verdik. İlimizin değerli milletvekilleri verdikleri olağanüstü desteklerle camiayı her zaman yücelttiler. Bingöl İl Özel İdaremiz, İl Genel Meclisimizle, Kurum Amirlerimizle her gün adeta beraber mesai harcadık. Kaymakamlarımız, sivil toplum örgütlerimiz, velilerimiz, okul aile birliklerimiz, kıymetli basınımız ve bilhassa tüm Bingöl halkı katkılarıyla, takdirleriyle Bingöl Eğitim Camiamıza gönül verdi, el verdi, güven verdi. İşte bu destekler Milli Eğitim Müdürü olarak şahsıma moral, motivasyon ve enerji desteği oldu. Eğitim ile ilgili her türlü çalışmalarımın Bingöl Halkımız tarafından kabul gördü” dedi.

“SORUNLARI ÇÖZMEYE ÇALIŞTIK”

“İl merkezi ve ilçelerde ayak basmadık kurum bırakmadık, sorunları yerinde tespit ettik ve yerinde çözmeye çalıştık.” diyen Sarı, mesajında, “Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı bilgili, donanımlı, kültürlü her şeyden önce vatan, bayrak ve anne baba sevgisi ile yetişmeleri için var gücümüzle çalıştık. Onların değerlerimize bağlı bireyler olmasının gayreti içinde olduk. Birlikte yakaladığımız bütün bu hizmetleri-başarıları, gerçekleştirirken birlikte çalıştığım il valilerimiz ve en son birlikte çalıştığımız Sayın Valimiz Yavuz Selim Köşger, değerli Milletvekillerimiz, Vali Yardımcılarımız, Kurum Amirlerimiz, sivil toplum örgütlerimiz, Eğitim Sendikalarımız, yerel yönetimlerimiz İl özel idaremiz, ilçe Kaymakamlarımız ve ilçe milli eğitim müdürlerimiz, diğer yöneticilerimiz ile bütün öğretmen ve milli eğitim personelimin ve her zaman yanımızda olan değerli basınımızın desteği ile gerçekleşmiştir. Her birine ayrı ayrı şükranlarımı sunarken, hiçbir zaman unutmayacağım ekip arkadaşlarım ve kadirşinas Bingöl halkına haklarını helal etmelerini ve ayrıca kurumum adına minnet ve şükran duygularımı iletir, yeni atanan Milli Eğitim Müdürümüz meslektaşım Kadri Engin'e yeni görevinde başarılar diler sağlık ve huzur dolu günler temennisiyle; Saygılarımı Sunarım.” İfadelerine yer verdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.08.2025
20:05
Bingöl`de laf, onlarca icraat var! Bitlis`e tıp fakültesi…
Bingöl'de laf, onlarca icraat var! Bitlis'e tıp fakültesi…
Sağlık altyapısındaki yetersizlikle can çekişen ve çevre illere mahkûm olan Bingöl'ün yıllardır dillendirilen 'Tıp Fakültesi' talebi bir türlü karşılık bulmazken, Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Bitlis Eren Üniversitesi bünyesinde Tıp Fakültesi kurulması kararlaştırıldı.
27.08.2025
19:11
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Bingöl'de polis ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı.
27.08.2025
19:03
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı.
27.08.2025
18:54
Tırın freni boşaldı, faciaya ramak kaldı
Tırın freni boşaldı, faciaya ramak kaldı
Bingöl-Elâzığ yolunda freni boşalan tır, kilometrelerce ilerlerken sürücünün soğukkanlılığı faciayı önledi. Sürücü tırı refüje sokarak durdurdu, o anlar kameralara yansıdı.
26.08.2025
19:37
Memurlara yeni zam teklifi belli oldu! Sendikalardan grev sinyali!
Memurlara yeni zam teklifi belli oldu! Sendikalardan grev sinyali!
6,5 milyon memur ve memur emeklisinin 2026 ve 2027 yıllarını kapsayan toplu sözleşme zammında 2026 yılı için verilen zam teklifinde değişiklik yapılmazken, 2027 yılının ilk 6 ayı için teklif 1 puan artırılırken diğer 6 ayı için teklif sabit kaldı. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın: 'Kararı asla kabul etmeyeceğiz, sineye çekmeyeceğiz. Direnmeye, eylemliliğe, bütün demokratik haklarımızı kullanmaya devam edeceğiz.'
26.08.2025
19:33
Koop-İş Sendikası SYDV İşyerlerinde Grev Kararı Aldı
Koop-İş Sendikası SYDV İşyerlerinde Grev Kararı Aldı
sendika, 29 Ağustos 2025 Cuma günü Bingöl dahil ülke genelindeki 1003 SYDV'de greve çıkacaklarını duyurdu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın