KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Aralık 2025 Salı
°C

Satranç turnuvasında ter döktüler

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Satranç İl Temsilciliği'nin organize etmiş olduğu Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası öğrenciler ter döktü.

Satranç turnuvasında ter döktüler
25 EKİM 2010 PAZARTESİ 09:22
0
2746
0
AA aa

 

23 – 25 Ekim 2010 tarihinde Anadolu Lisesi Spor Salonunda Cumartesi günü saat 8.30'da başlayan Turnuvada Sporcu öğrenciler kıyasıya mücadele ettiler.
Minikler, yıldızlar ve gençler kategorisinde yarıştılar. Turnuvada bilgisayar destekli İsviçre eşleştirme sistemi kullanılarak yapılan eşleştirmeler sonucu öğrencilerin heyecanlı dakikalar ve çekişmeli oyunlarına sahne oldu. Zaman zaman alınan galibiyetin sevinci, zaman zaman mağlubiyetin hüznü yaşandı, gözyaşları ve gülümsemeler birbirine karıştı.
Satrancın küçük ustalarının heyecanlarına velileri de ortak oldu.
Turnuvanın en güzel ve en iyi tarafı sporcu küçük satranç ustalarının birbirine göstermiş oldukları centilmenlik ve sporcu anlayışı idi.
Turnuvaya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yardımcısı Fehmi Gücer'de katılarak sporculara başarılar diledi.
Üç gün devam eden turnuvanın ardından 2. ve 3. dereceye giren sporculara madalyaları törenle Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Fehmi Gücer ve Anadolu Lisesi Müdürü Vedat Avcı tarafından verildi.
Turnuva sonucu dört kategoride 1'lik derecesini alan sporculara madalyaları Cumhuriyet Bayramı törenlerinde Vali İrfan Balkanlıoğlu tarafından verilecek.
Turnuvada küçükler,yıldızlar ve gençler kategorisinde yarışarak dereceye giren okullarımız ve sporcularımızın sıralaması şöyle:
 
Küçükler kategorisinde :
1.Musa DAĞ                                            Kaleönü   İ.Ö.O
 
2.Ömer Faruk KOMAS                           Ekinyolu İ.Ö.O
 
3. Yusuf Bayındır                                   Ankara Büyükşehir İ.Ö.O
 
Yıldızlar kategorisinde :
1.Turhan FERHAN                                  TBMM Vakfı Fen Lisesi
 
2.Habib   İNAN                                          Kaleönü İ.Ö.O
 
3.Veysel   ERGİN                                       MEV Öğretmen Serkan AKYAZ İ.Ö.O
 
Gençler kategorisinde :
1. Ahmet ALPERTUNGA             Ticaret Meslek Lisesi
2. İlyas     KOCA                             İMKB Anadolu Lisesi
3. Metin YALÇIN                          İMKB   Anadolu Lisesi
 
Gençler Bayanlarda   1.ligi Esra KUYULDAR
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
09.12.2025
03:19
Bingöllü Doktor Ankara`da Umut Oldu
Bingöllü Doktor Ankara'da Umut Oldu
Aylar süren ağrılar ve geciken tanının ardından Ankara'da ameliyat olan Çiğdem Dursun Varol, Bingöllü hemşehrimiz Op. Dr. Mehmet Ali Çaparlar'ın başarılı operasyonuyla sağlığına kavuştu. Çaparlar'a teşekkür ederek tedavi sürecindeki ilgi ve güven için memnuniyetini dile getiren Varol, tavsiyelerini de paylaştı.
09.12.2025
03:17
Mutluca sakinleri mutsuzca seslendiler!
Mutluca sakinleri mutsuzca seslendiler!
Köylüler, defalarca ilettikleri taleplerin karşılıksız kalmasından şikâyet ederek '2025 yılında hâlâ yol beklemek zorunda kalıyoruz' diyerek tepkilerini dile getirdi.
09.12.2025
03:15
BİGED`den Ödüllü Dama Turnuvası
BİGED'den Ödüllü Dama Turnuvası
Başvurular 15 Aralık 2025 tarihine kadar kabul edilecek. Dernek, strateji ve zekâ gerektiren bu köklü oyuna ilgi duyan tüm vatandaşları turnuvaya katılmaya davet etti.
09.12.2025
03:14
Bingöl`de uyuşturucuyla mücadele
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele
Çalışmalar kapsamında yakalanan 2 şüphelinin tutuklandığı bildirildi.
09.12.2025
03:13
Zıktê Sürkap`tan Engelliler İçin Kahvaltı Programı
Zıktê Sürkap'tan Engelliler İçin Kahvaltı Programı
Engelli bireylerin toplumda daha görünür, daha bağımsız ve daha aktif bireyler olmasını arzu ettiklerini söyleyen Atalay; 'Hayatımızdaki zorlukların sevgi ve empatiyle aşılacağına inanıyoruz' dedi.
09.12.2025
03:08
Bingöl Umut Kervanı`ndan 203 Aileye kış desteği
Bingöl Umut Kervanı'ndan 203 Aileye kış desteği
Kasım ayı faaliyet raporunu açıklayan Bingöl Umut Kervanı, gıda, giyim ve nakit desteklerini kapsayan yardımlarla 203 aileye ulaştı. Kış şartlarının ağırlaşmasıyla çalışmalarını hem Bingöl'de hem de mazlum coğrafyalarda artıran dernek, toplamda 1,5 milyon TL'yi aşan yardımlarıyla dikkat çekerken, hayırseverleri kış desteklerine katkı sunmaya çağırdı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın