KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Ağustos 2025 Perşembe
°C

Saydes bingöl'ün en'lerini seçti

‘Yaşam Boyu Onur Ödülüne’ layık görülen merhum Milletvekili Haydar Baylaz’dan övgüyle bahsedilen programda yılın siyasetçisi ödülü Eski Milletvekillerinden Feyzi Berdibek’e, En İyi Belediye Başkanı ödülü Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç’e verildi.

Saydes bingöl`ün en`lerini seçti
12 ARALIK 2012 ÇARŞAMBA 08:19
0
3881
0
AA aa

Sağlık Yardımlaşma, Dayanışma ve Biriktirme Sandığı'nın (SAYDES) düzenlediği programda Bingöl'ün EN'leri ödüllendirildi. Gecede yılın en iyi siyasetçisi 22. Dönem Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek olurken, Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç “Yılın Belediye Başkanı” ödülünü aldı. Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay ise hizmetler kategorisinde ödül aldı. Birçok kategoride ödül verildi.

SAYDES tarafından Bingöl Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen 2012 yılı Bingöl'ün En'leri programına yoğun bir katılım gerçekleşti.

Havai fişek gösterisi ile başlayan program SAYDES 8. Bölge Başkanı Arif Artan'ın açılış konuşması ile devam etti. Artan konuşmasında “Yıllarca Bingöl halkına hizmet sunmuş firmalarımıza, siyaset adamlarımıza, sağlık çalışanı meslektaşlarımıza yönelik hazırlanan ödüllerle sosyal ve kültürel anlamda ilimize katacağımız bu renkli gecede bölge başkanlığımıza bağlı Diyarbakır, Elazığ, Muş, Tunceli, Erzincan, Batman illerinde düzenlenmesi planlanan ilk geceyi Bingöl'de düzenlemekten gurur duyuyoruz. Halka hizmet hakka hizmettir. 7 Mayıs 2010 tarihinde 7 sağlık personeli tarafından Sağlık Yardımlaşma, Dayanışma ve Biriktirme Sandığı (SAYDES) kuruldu. SAYDES'e ilk katılan il Bingöl oldu” dedi.

Konuşmasında Bingöl eski milletvekillerinden merhum Haydar Baylaz'dan övgüyle bahseden Artan: “Haydar Baylaz büyük bir isim. O milletvekili iken ben daha çocuktum. Şuanda 28 yaşındayım ve aradan geçen onca yıla karşın halen hayırla yad edilen, unutulmayan bir isim. Bu büyük insanı tekrar tekrar rahmetle anıyoruz. Hizmetleri için teşekkür ediyoruz.”

Artan'ın Haydar Baylaz'la ilgili bu konuşması salondakiler tarafından yoğun bir alkış aldı.

Tanıtım Slaytları eşliğinde devam eden 2012 yılı Bingöl'ün En'leri programında gecede ödüle layık görülenlere ödülleri verildi. Gecede iş Dünyası kategorisinde ise beyaz eşya, İnşaat – yapı firmaları, cafe – retourant – faast food, kuyumcu, eczane, medikal, seyahat ve taksi firmalarına ödülleri verildi.

Gecede Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç “Yılın Belediye Başkanı” ödülünü alırken Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay ise hizmetler kategorisinde ödül aldı. Gecede yılın en iyi siyasetçisi de 22. dönem Bingöl milletvekili Feyzi Berdibek oldu. Avukat Ercan Arslan da ‘Yılın Avukatı' ödülünü aldı. ‘Yaşam Boyu Onur Ödülüne' layık görülen merhum Milletvekili Haydar Baylaz'ın ödülünü ise yeğeni Mehmet Baylaz aldı.

Sendika dalında Sağlık-Sen, Eğitim dalında Mücahit Deniz'e, Giyim Mağazası dalında Emre Beyoğlu, Medikal dalında Ayaz Medikal, Alışveriş Merkezleri dalında Katılım Hipermarket A.Ş, Ayakkabı Mağazaları dalında Uğur Kundura, Pastaneler dalında Gözde Pastanesi, Beyaz Eşya Mağazaları dalında Bosch Bayi Sayılır Ticaret, Kuyumculuk dalında Devran Kuyumculuk, İnşaat Firmaları dalında da Devran İnşaat ödüle layık görülen firma ve kişiler oldu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.08.2025
20:05
Bingöl`de laf, onlarca icraat var! Bitlis`e tıp fakültesi…
Bingöl'de laf, onlarca icraat var! Bitlis'e tıp fakültesi…
Sağlık altyapısındaki yetersizlikle can çekişen ve çevre illere mahkûm olan Bingöl'ün yıllardır dillendirilen 'Tıp Fakültesi' talebi bir türlü karşılık bulmazken, Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Bitlis Eren Üniversitesi bünyesinde Tıp Fakültesi kurulması kararlaştırıldı.
27.08.2025
19:11
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Bingöl'de polis ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı.
27.08.2025
19:03
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı.
27.08.2025
18:54
Tırın freni boşaldı, faciaya ramak kaldı
Tırın freni boşaldı, faciaya ramak kaldı
Bingöl-Elâzığ yolunda freni boşalan tır, kilometrelerce ilerlerken sürücünün soğukkanlılığı faciayı önledi. Sürücü tırı refüje sokarak durdurdu, o anlar kameralara yansıdı.
26.08.2025
19:37
Memurlara yeni zam teklifi belli oldu! Sendikalardan grev sinyali!
Memurlara yeni zam teklifi belli oldu! Sendikalardan grev sinyali!
6,5 milyon memur ve memur emeklisinin 2026 ve 2027 yıllarını kapsayan toplu sözleşme zammında 2026 yılı için verilen zam teklifinde değişiklik yapılmazken, 2027 yılının ilk 6 ayı için teklif 1 puan artırılırken diğer 6 ayı için teklif sabit kaldı. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın: 'Kararı asla kabul etmeyeceğiz, sineye çekmeyeceğiz. Direnmeye, eylemliliğe, bütün demokratik haklarımızı kullanmaya devam edeceğiz.'
26.08.2025
19:33
Koop-İş Sendikası SYDV İşyerlerinde Grev Kararı Aldı
Koop-İş Sendikası SYDV İşyerlerinde Grev Kararı Aldı
sendika, 29 Ağustos 2025 Cuma günü Bingöl dahil ülke genelindeki 1003 SYDV'de greve çıkacaklarını duyurdu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın