KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Eylül 2026 Perşembe
°C

Seçilenlere mesaj! 'Memleketimiz için ciddi mesai harcanmalı'

Bingöl Sivil Toplum Dayanışma Platformu Sözcüsü Orhan Açıkbaş, 'Seçilenlerin her şeyden önce şehrimize ve aziz hemşerilerimize faydalı olma noktasında bu şehrin bir evladı olarak, önümüzdeki 5 yıllık zaman sürecinde neler yapılabileceği hususunda ciddi mesailer harcamaları gerekir' dedi.

Seçilenlere mesaj!
21 NİSAN 2024 PAZAR 00:47
7
2182
8
AA aa

Bingöl Sivil Toplum Dayanışma Platformu Sözcüsü Açıkbaş, yaptığı açıklamada 31 Mart'ta yapılan seçim sonucunu değerlendirdi.

Seçim sonucunun hayırlı olmasını temenni eden Açıkbaş, seçilmiş belediye başkanları, belediye meclisi üyeleri, il genel meclisi üyeleri ve muhtarlara başarılar diledi.

"Seçim öncesinde vaat edilen projeleri ve bu projelerin hayata geçirilmesi için BİNSİDAP olarak seçim sonrası süreçte de bu taleplerin takipçisi olacağız ve projelerin hayata geçmesi için bizlerde seçilen belediye başkanımıza katkı sunacağız.” ifadelerine yer veren Açıkbaş, şöyle devam etti:

"Seçilen İl, ilçe, belde belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz ve tüm muhtarlarımız hizmet noktasında önceki dönemleri de göz önünde bulundurarak hareket etmelidirler. Zira dünden bugüne şehrimize ve halkımıza hizmet noktasında neler yapıldı veya neler yapılabilirdi evvela bunları irdelemek gerekiyor. Yine seçilenlerin her şeyden önce şehrimize ve aziz hemşerilerimize faydalı olma noktasında bu şehrin bir evladı olarak, önümüzdeki 5 yıllık zaman sürecinde neler yapılabileceği hususunda ciddi mesailer harcamaları gerekir. 31 Mart 2024 Yerel Seçim sonuçlarının memleketimiz için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109162)
23 Nisan 2024 Salı 23:03
.... yorumlara bakıyorum da topunuz fitne , fesat, bataklık içindesiniz, iki dakika adam kalın be...herşeye bir yorumu olan Herboloklar...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109146)
22 Nisan 2024 Pazartesi 10:54
Evet çalmak çırpmak için iyi değerlendirirler merak etmeyin.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109141)
21 Nisan 2024 Pazar 18:11
Memlekette kimler söz sahibi olmuş. Bingöl halkından kimse yokmu önerisi tavsiyesi projesi olan. Bingöl genç olmuş
Misafir Kullanıcı (@Misafir_110040)
14 Haziran 2024 Cuma 16:00
@Misafir Kullanıcı @misafir 109156 kibirli birine hak ettiği şekilde muamele de bulunacaksın nokta
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109156)
23 Nisan 2024 Salı 03:05
@Misafir Kullanıcı İşiniz gücünüz hedef göstermek. Aydın hoca bu memlekette binlerce öğrenciyi mezun etmiştir. Ayıp değil mi koskoca adamla dalga geçmeniz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109148)
22 Nisan 2024 Pazartesi 15:30
@Misafir Kullanıcı Bir iki kelimede o söyleseydi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109147)
22 Nisan 2024 Pazartesi 13:34
@Misafir Kullanıcı Olmaz olur mu, Bingölün entelektüel(!) şahsiyetlerinden Aydın Başoğuz var mesela.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109139)
21 Nisan 2024 Pazar 13:32
İyi helal olsun sivil toplum kuruluşları dernekler ve vakıflar üzerinden rant çıkar ilişkisine girmeyip görevlerini yapanlar da var. Veya öyle görünüyorlar..
09.09.2026
23:59
Bingöl`de iki kritik projeye teknik destek
Bingöl'de iki kritik projeye teknik destek
Bingöl'de trüf mantarının ekonomiye kazandırılması ve kentteki yapı stokunun deprem riski açısından incelenmesine yönelik iki ayrı proje için teknik destek protokolü imzalandı. Projelerden biri kırsal ekonomiye katkı sağlamayı, diğeri ise Bingöl'ün yapı güvenliğine ilişkin kapsamlı bir veri altyapısı oluşturmayı hedefliyor.
09.09.2026
23:57
iPhone 18 Pro ve Pro Max tanıtıldı! Türkiye fiyatları belli oldu
iPhone 18 Pro ve Pro Max tanıtıldı! Türkiye fiyatları belli oldu
Apple, yeni amiral gemisi iPhone 18 Pro ve Pro Max modellerini tanıttı. Değişken diyaframlı kamera sistemi, 2 nm A20 Pro işlemci ve büyütülen bataryalarıyla dikkat çeken telefonların Türkiye fiyatları da açıklandı.
09.09.2026
23:56
Eğitim-Sen Bingöl`den KHK çağrısı:
Eğitim-Sen Bingöl'den KHK çağrısı: '10 yıllık hukuksuzluğa son verin'
Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, KHK'larla görevlerinden ihraç edilen kamu emekçilerinin yaşadığı mağduriyetlere dikkat çekmek amacıyla Kent Meydanı'nda basın açıklaması yaptı. Açıklamada, ihraç edilen kamu emekçilerinin görevlerine iade edilmesi ve yargı süreçlerinin hızlandırılması çağrısı yapıldı.
09.09.2026
23:55
Bingöl Üniversitesi`nden Gazze için anlamlı panel
Bingöl Üniversitesi'nden Gazze için anlamlı panel
Bingöl Üniversitesi, YÖK'ün Bilim Kafe Etkinlikleri kapsamında Gazze'de savaşın eğitim, bilim ve akademi üzerindeki etkilerinin ele alınacağı bir panel düzenleyecek. 'Gazze'de Üniversite Olmak: Gazze İçin Bilim, Gelecek İçin Umut' başlıklı program, 16 Eylül'de Bingöl Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.
09.09.2026
23:53
Kadir Çintay yeniden aday:
Kadir Çintay yeniden aday: 'Hedefimiz 27'de 27'
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Çintay, 2022-2026 döneminde hayata geçirilen çalışmaları ve yeni döneme ilişkin hedeflerini açıkladı. BİNTSO Başkanlığına yeniden aday olduğunu duyurarak Mavi Liste ile 10 meslek grubunda seçime gireceklerini belirten Çintay; Hedefimiz net, 27'de 27 yapmak.'
09.09.2026
14:13
DEM Parti`de yeni dönem mesajı: `Direnişin yanına inşayı koyacağız`
DEM Parti'de yeni dönem mesajı: 'Direnişin yanına inşayı koyacağız'
DEM Parti 5. Olağan Büyük Kongresi'nin ardından Pervin Buldan'ın 'Demokratik Cumhuriyet Hareketi' açıklamasını değerlendiren Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, yeni dönemin yalnızca mevcut siyasete itiraz eden değil, Türkiye'yi yönetmeye talip olan bir siyasal anlayış üzerine kurulacağını söyledi. Ormangören, 'Değişecek olan ilkelerimiz değil; bu ilkeleri topluma ulaştırma yöntemimiz, siyaset dilimiz ve örgütlenme pratiğimizdir' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın