KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Ekim 2026 Pazartesi

Seçimler demokratik şölen havasında geçmeli

Pazar günü yapılacak seçimler öncesi bir mesaj yayımlayan Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan, seçimlerin Bingöl’de huzur ve demokratik bir şölen havasında geçmesini ve hayırlar getirmesini diledi.

Seçimler demokratik şölen havasında geçmeli
28 MART 2014 CUMA 04:51
0
1432
0
AA aa

Ülke genelinde Genel Mahalli İdareler Seçimleri 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacağını hatırlatan Vali Taşyapan: “ Bu seçimlerde vatandaşlarımız Köy ve Mahalle Muhtarlarını, İhtiyar heyetlerini, İl Genel Meclis Üyelerini, Belediye Meclis Üyelerini, Belediye Başkanlarını seçeceklerdir. İlimizde de iyi bir seçim propaganda dönemi geçirilmiş, Siyasi Partilerimiz ve vatandaşlarımız bu dönemi bir şölen havasında doyasıya yaşamışlar ve herhangi bir olumsuzluk yaşanmamıştır. Bu ortamın oluşmasına katkı veren Siyasi Partilerimize, vatandaşlarımıza, seçimde aday olan partililere ve güvenlik birimlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

“HUZUR BOZANLARI VALİLİK VE EMNİYETE BİLDİRİN”

30 Mart Pazar günü Bingöl'de oy kullanma işleminin saat 07.00'da başlayacağını ve saat 16.00'da sona ereceğini anımsatan Taşyapan, Bu günde nelerin yapılıp yapılmayacağı Yüksek Seçim Kurulunun çeşitli kararları ile kamuoyuna duyurulmuştur. İlimizde vatandaşlarımızın seçim günü oylarını hiçbir etki altında kalmadan özgür iradeleri ile kullanabilmeleri için her türlü tedbir Valiliğimizce alınmıştır. Bütün Vatandaşlarımız huzur içinde oylarını kullanacaktır. Bu ortamı bozmaya yönelik hiçbir harekete izin verilmesi söz konusu değildir. Bu tür durumlarla vatandaşlarımız Valilik, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığının ilgili telefonlarına durumu en seri şekilde iletebileceklerdir. Seçimlerin İlimizde huzur içerisinde ve demokratik bir şölen havasında geçmesini ve sonuçlarının ülkemize, ilimize ve milletimize hayırlar getirmesini diler, tüm Bingöllü hemşehrilerime selam ve saygılar sunarım”

Vali Taşyapan, ayrıca seçimlerde huzur bozucu bir görüntüye şahit olan vatandaşların şu irtibat numaralarını aramalarını istedi.

İRTİBAT NUMARALARI

Bingöl Valiliği: 213 15 90

İl Emniyet Müdürlüğü: 155

İl Jandarma Komutanlığı: 156 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.10.2026
18:02
Bingöl Bal Üreticileri Birliği`nde Salcı ile devam
Bingöl Bal Üreticileri Birliği'nde Salcı ile devam
Bingöl Bal Üreticileri Birliğinin ilk seçimli genel kurulunda Bilal Salcı yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi. Salcı, birliğin ilk icraatlarından birinin Bingöl Balı'nın fiyatını açıklamak olacağını belirterek üreticilerin emeğinin karşılığını alması için çalışacaklarını söyledi.
19.10.2026
16:51
‘Deyirê Zazakî Avni Polat` TRT Kurdi ekranlarında
'Deyirê Zazakî Avni Polat' TRT Kurdi ekranlarında
Bingöllü ses sanatçısı Avni Polat'ın hazırlayıp sunduğu 'Deyirê Zazakî Avni Polat', yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkıyor. Programın ilk bölümü 21 Ekim Çarşamba günü saat 22.00'de TRT Kurdi'de yayımlanacak.
19.10.2026
01:00
Fon tasfiyesinde 40,8 milyar TL ödendi: Yatırımcı sayısı 45 bini aştı
Fon tasfiyesinde 40,8 milyar TL ödendi: Yatırımcı sayısı 45 bini aştı
Fon Koordinasyon Kurulu'nun altıncı toplantısında tasfiye sürecindeki yatırım fonlarının son durumu ele alındı. Üç portföy yönetim şirketinin kurucusu olduğu 66 fonda 45 bini aşkın yatırımcıya yönelik 40,8 milyar liralık ayni ve nakdi tasfiye işlemi tamamlanırken, tasfiye sürecindeki fon sayısı 131'den 65'e geriledi.
18.10.2026
23:40
Bingöl`de iki ayrı trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı
Bingöl'de iki ayrı trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı
Bingöl-Muş ve Bingöl-Erzurum karayollarında meydana gelen iki ayrı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Ilıcalar beldesi yakınlarında beton menfeze çarpan otomobildeki 2 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
18.10.2026
23:16
Baraç`tan eğitim eleştirisi;
Baraç'tan eğitim eleştirisi; 'Belirsizlikler giderilmeli'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç; 20'nin üzerinde okulda sürdüğünü belirttiği tadilat çalışmaları, servis sorunları ve yönetici atamalarındaki gecikmelere dikkat çekerek İl Millî Eğitim Müdürlüğünden açık takvim ve şeffaf bilgilendirme istedi.
18.10.2026
23:12
Protesto ile başlayan maçta 4 gol!
Protesto ile başlayan maçta 4 gol!
Kendi sahası olmadığı için her hafta başka bir şehirde sahaya çıkan 12 Bingölspor, Kütahyaspor karşılaşmasına futbolcularının bir dakika boyunca çömelerek yaptığı protestoyla başladı. Sahadaki mücadelede Koray Yağcı'nın iki golüyle öne geçen Bingöl temsilcisi, 2-2'lik beraberlikle bir puan aldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın