KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Mayıs 2025 Cuma
°C

Seçkin, aday adaylığını açıkladı

Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Başkanı Burhan Seçkin, 2009 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde AK Parti'den Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

Seçkin, aday adaylığını açıkladı
24 ARALIK 2008 ÇARŞAMBA 11:52
0
4080
0
AA aa
29 Mart 2009 yerel seçimlerinde AK Parti'den Bingöl Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklayan Seçkin; “Bingöl'ümüze hizmet için göreve talip olmaktan da onur duyuyorum. Bingöl'e faydalı olmak adına başvuru yapan tüm aday adaylarına başarılar diliyorum”dedi.

Dün AK Parti Bingöl İl Başkanı Mehmet Yaşa ve Merkez İlçe Başkanı Aydın Çeçen'e başvuru dosyasını teslim eden Seçkin; “Bingöl'e hizmet; Bingöl'e gönülden bağlı, halkı tanıyan, beklentilerinin ve sorunlarının farkında olup çözüm yollarını bilen, belediye mevzuatını ve şehircilik konusunda bilgi birikimi olan, ekip çalışmasına inanan şeffaf ve donanımlı kadrolarla mümkündür” dedi. Halkın içinde gezerek, halkın istek ve arzularını göz önünde bulundurarak, projeler hazırlayacaklarını belirten Seçkin; “Göreve gelmemiz durumunda tarafsız bir yönetim sergileyerek Bingöl için olumlu olabilecek her düşüncenin yanında olacağız. Belediyeye faydası olabilecek her meslek grubunda gereksinim duyulduğunda hiçbir fark ve mevki gözetmeksizin görüşülerek Bingöl için en doğru karar verilecektir. Geçmiş dönemlerde Belediye Başkanlığı yapmış olan değerli başkanların deneyimlerinden yararlanarak bilgi alışverişi yapılacaktır. Bingöl halkının lehine olan her projede daha doğru karar verebilmek için geçmiş dönemdeki belediyede önemli görevlerde bulunan teknik elemanlardan, İlimizde konunun güncelliğine göre deneyimli ve uzman kişilerden görüş alınarak daha sağlıklı karar verilecektir” şeklinde konuştu.

“Üreten bir belediye olacağız”
Halkın teveccühü ile seçilmeleri durumunda bir çok projelerinin olduğunu belirten Seçkin; “Alt yapısıyla, yeşil alanlarıyla, sağlıklı içme suyuyla, solunabilir temiz havasıyla, sorunsuz ulaşımı ile plan, fen, sağlık ve koşullarına uygun imar uygulamasıyla, üretici, tüketici, esnaf ve sivil toplum örgütleriyle dayanışma ve iş birliği içerisinde olan, iş, aş sorunlarına çözüm arayan ve üreten bir belediye yönetimi olmayı hedefliyoruz. Sorunların çözümü için öncelikle yerine tespitlerin yapılması gerekir. Ben Bingöl'ün sorunlarını yakından bilen ve buna vakıf olan bir deneyimim var. Türkiye genelindeki bütün Bingöllü bürokratlarımızın görüşlerini alacağız ve irtibat halinde olacağız. Devletin belediyelere verdiği kaynak zaten bellidir. Bunun haricinde alternatif kaynaklar bulmaya çalışacağız. AB ve DPT''nin projelerinden faydalanacağız. Seçim süresinin çok olgun ve dürüst bir şekilde yürümesi lazım. Birlik ve beraberliğin olduğu her yerde başarı daha yakındır. Biz ekip olarak Bingöl lehine olan her gelişmenin takipçisi ve uygulayıcısı olacağız” dedi.

“Belediye üniversitenin gelişmesi için çalışacak”
Üniversitenin Bingöl için büyük önem arz ettiğini vurgulayan  Seçkin;  “Yapacağımız çalışmalarla üniversitemizin gelişimi için imkânlarımız dahilinde koordineli bir şekilde istenen noktaya getireceğiz. Bingöl dışında ikamet eden değerli bürokratlarımızdan ve üniversitelerde görev alan eğitim görevlilerinin de konu güncelliğine göre taraf gözetmeksizin engin tecrübelerinden yararlanacaktır.

Burhan Seçkin kimdir?
1959 Bingöl doğumlu olan Seçkin, 1994–1995 sezonundan kulüp başkanlığını yaptığı Bingölsporu, iyi bir yönetim sergilemesi sonucu, 95-96 sezonunda tarihinde ilk defa Türkiye 2.ligine çıkarmıştır. 1995 yılında Bingöl Ticaret ve Sanayi Odasından kendi meslek grubu komitesinden seçilerek meclis üyesi oldu. 1997 yılında yönetim kurulu üyeliğine seçildi. 1999 yılı seçimlerinde kendi meslek komitemden meclis üyeliğine seçildi. Aynı dönemde yapılan yönetim kurulu seçimlerinde yönetim kurulu başkanlığına getirildi. 2005 yılında yapılan seçimler sonucunda yönetim kurulu başkanlığına seçilen Seçkin, hala görevine aktif olarak devam ediyor.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.05.2025
17:39
Bingöl`de yabancı uyruklu hırsız deport edildi
Bingöl'de yabancı uyruklu hırsız deport edildi
Bingöl'de bir bank üzerinde unutulan telefonu çalan yabancı uyruklu şahıs, polis tarafından tespit edilerek yakalandı. Vatandaşın zararı karşılatılırken, şahıs, İl Göç Müdürlüğü tarafından alınan karar ile ülkeden deport edildi.
15.05.2025
16:37
Bingöl Engelliler Platformu Kuruldu
Bingöl Engelliler Platformu Kuruldu
Bingöl'de farklı kategorilerde çalışma sürdüren engelli dernekleri bir araya gelerek platform oluşturdu. Platform başkanlığına Bingöl Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mücahid Korkutata getirildi.
15.05.2025
14:25
Liselere yeni ders geldi: Not verilmeyecek…
Liselere yeni ders geldi: Not verilmeyecek…
Millî Eğitim Bakanlığı 12 yıllık zorunlu eğitim tartışmaları sürerken liselerle ilgili dikkat çeken bir karara daha imza attı. Lise son sınıf öğrencilerinin akademik başarısını artırmak ve üniversiteye hazırlık sürecini desteklemek için müfredata yeni bir ders daha ekliyor. İşte liselerdeki yeni ders ile ilgili detaylar…
15.05.2025
14:17
Memura Haciz Şoku! Ödemeyen yandı!
Memura Haciz Şoku! Ödemeyen yandı!
Memurlara 2012 yılından beri yapılan 'giyim yardımı'nın Sayıştay'a takıldığı öğrenildi. Sayıştay'ın 2021 yılında ödenen giyim paralarını faiziyle geri istediği, ödemeyene haciz gönderileceği aktarıldı. İlk uygulamanın ise DSİ çalışanlarına yönelik olduğu belirtildi.
15.05.2025
13:56
HüDAPAR, kanun teklifi için toplumsal destek turuna çıktı!
HüDAPAR, kanun teklifi için toplumsal destek turuna çıktı!
Hür Dava Partisi (HÜDAPAR) Bingöl İl Başkanı ve beraberindeki heyet, Meclis'e sunulan 'Ailenin Korunması, Sapkınlığın Suç Sayılmasına Dair Kanun Teklifi'ne yönelik toplumsal desteğin sağlanması kapsamında sivil toplum örgütlerini ziyaret edip destek istediler.
15.05.2025
13:33
Bingöl Umut Kervanı`nda Deprem Semineri
Bingöl Umut Kervanı'nda Deprem Semineri
Umut Kervanı Vakfı Genel Başkan Yardımcısı ve Afet Yönetimi Başkanı Cafer Ökmen, Bingöl Umut Kervanı Arama ve Kurtarma Birimine deprem semineri verdi. Afet anı ve sonrasında yapılacaklarla ilgili bilgi veren Ökmen, yürütülecek hazırlıklar için de bilgiler paylaştı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın