KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Temmuz 2026 Salı
°C

Seda pakize'nin önünü kesti mi

Yapımcı Hasan Bora, Pakize Suda'nın önünü Seda Sayan kesti deyince kıyamet koptu.

Seda pakize`nin önünü kesti mi
02 EKİM 2007 SALI 14:43
0
1038
0
AA aa
Yapımcı Hasan Bora, şok iddialarına bir yenisini daha ekledi. Kanal D'deki Dobra Dobra programında, Pakize Suda'nın önünü Seda Sayan'ın kestiğini söyledi. Bora, Suda'nın o dönem hakettiği yerde olmamamasının nedeninin de Sayan olduğunu söyleyince kıyamet koptu.
Canlı yayına telefonla bağlanan Seda Sayan, Pakize Suda'nın ünlü olduğu dönemlerde kendisinin Kadırga sokaklarında dolaşan genç bir kız olduğunu anlattı. Suda ile çalıştığı dönemlerde kendisinin uvertür olduğunu ve alt kadrodaki birinin üst kadroya müdahale edemeyeceğini anlatan Seda Sayan, "Siz delirdiniz mi? Komik olmayın halüsinasyon görüyorsunuz, bunları da insanlara malediyorsunuz. Bitmiş insanlar ancak oturup da bir şeyler yapan insanları eleştirirler. Ayıp. Pakize Suda'nın yaşı, tecrübesi nerde benim ki nerde. Ayıptır" diyerek telefonu aniden kapattı.

Hasan Bora'ya inanmıyorum

Hasan Bora, şu anda reyting için de insanların birbirlerinin önünü kestiğini söyleyerek "Kimse zembille gökten inmedi. Herkes bir kuvvetle güçle geldi. Rahmetli Zeki Müren, Ersoy'u çıkartmamak için ne kadar uğraştı." diyerek daha fazla açıklama yapmak istemedi. Pakize Suda da Hasan Bora'ya inanmadığını ve Seda Sayan'ı çok sevdiğini, mert bir insan olduğunu ve kendisi için önemli olduğunu söyledi.












Hürriyet
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.07.2026
22:56
Murat Nehri`nde Büyük Dönüşüm Başlıyor
Murat Nehri'nde Büyük Dönüşüm Başlıyor
Genç Belediyesi, Millet Bahçesi ile Genç Köprüsü arasını kapsayan sahil düzenleme projesinin ilk etabını hayata geçiriyor. Parklar, yürüyüş yolları ve seyir teraslarıyla Murat Nehri kıyısı ilçenin yeni cazibe merkezlerinden biri olacak.
27.07.2026
22:55
Hülakü:
Hülakü: 'Barışı Müzakere ve Mücadeleyle İnşa Edeceğiz'
Genç'te vatandaşlar ve esnafla bir araya gelip talep ve beklentileri dinleyen DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, yürütülen sürece ilişkin değerlendirmelerde bulunarak kalıcı barışın diyalog, müzakere ve demokratik siyaset zemininde inşa edilebileceğini söyledi.
27.07.2026
22:54
Bingöl Masa Tenisinde Tarih Yazdı: İlk Kez 3. Lig`de!
Bingöl Masa Tenisinde Tarih Yazdı: İlk Kez 3. Lig'de!
Yükselen Gençlik Spor Kulübü Kadın Masa Tenisi Takımı, Trabzon'da düzenlenen Terfi Ligi müsabakalarında gösterdiği başarıyla Bingöl spor tarihinde bir ilke imza atarak Türkiye Masa Tenisi 3. Ligi'ne yükseldi. Tamamı Bingöl'de yetişen genç sporculardan oluşan takım, profesyonel liglerde mücadele etme hakkı kazandı.
27.07.2026
22:53
Uzmanından uyarı! Erken Tanı Hayat Kurtarıyor
Uzmanından uyarı! Erken Tanı Hayat Kurtarıyor
Kadınlarda en sık görülen kanser türlerinden biri olan meme kanserinde erken teşhisin tedavi başarısını önemli ölçüde artırdığına dikkat çeken Bingöl Devlet Hastanesi Radyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Yusuf Dener, özellikle 40 yaşından itibaren düzenli mamografi taramasının ihmal edilmemesi gerektiğini vurguladı.
27.07.2026
18:10
Zilan Tepesi`nde Gün Doğumu Coşkusu
Zilan Tepesi'nde Gün Doğumu Coşkusu
Doğaseverler, Terörsüz Türkiye süreciyle yeniden canlanan yaylalarda buluştu. TAVZ-DER tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında Zilan Tepesi'nde kamp kuran katılımcılar, gece yürüyüşünün ardından güneşin doğuşunu zirveden izledi.
27.07.2026
14:21
Hatısaru;
Hatısaru; 'Verimli Tarım Arazileri Korunmalı'
Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru, Solhan'ın Yenibaşak Köyü Barbara Mezrası'nda planlanan Güneş Enerjisi Santrali (GES) projesine ilişkin vatandaşların endişelerini yerinde dinlediklerini belirterek, verimli tarım arazilerinin enerji yatırımlarına açılmaması gerektiğini söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın