KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Mayıs 2024 Pazar
°C

Şeffaflık en önemli düsturumuz olacaktır

Ankara BİNYAR Başkanı Hüseyin Gazioğlu, “Her bir hemşerimizin sıkıntısını kendi sıkıntımız olarak kabul edip çözüm için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Şeffaflık en önemli düsturumuz olacaktır” dedi.

Şeffaflık en önemli düsturumuz olacaktır
04 MAYIS 2012 CUMA 00:29
0
1857
1
AA aa

Ankara'da faaliyet gösteren Bingöl İli İlçeleri Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği'nin (Ankara BİNYAR) 29 Nisan 2012 Pazar günü saat 14.00'da Necati Bey Caddesi/Kızılay adresindeki dernek merkezinde yoğun katılımla gerçekleştirilen 4. Olağan Genel Kurul Toplantısının ardından oluşturulan yeni yönetim kuru listesi de açıklandı.

Derneğin 3 yıllık kaderini tayin edecek olan yeni yönetimin başkanı Hüseyin Gazioğlu, daha önceki yönetim kurulu başkan ve üyelerini verdikleri emeklerden ötürü teşekkür etti.

Yeni yönetimin en önemli özelliğini “şeffaflık ilkesine bağlı, kucaklayıcı ve birliktelik sağlayıcı, ‘ben' değil ‘biz' diyen bir ekip” sözleriyle özetleyen Gazioğlu, amaç ve hedeflerini de şu ifadelerle dile getirdi. “Hemşerilerimiz arasında ayrım kesinlikle yapılmayacaktır. Bingöl ve Ankara arasında bir köprü vazifesi olmak, her platformda Bingöl'ümüzü en güzel şekilde tanıtmak, derneğimizi siyaset üstü bir kurum haline getirmek, bürokrat sayısını artırmak için çaba sarf etmek, birçok konuda sosyal etkinlikler yaparak hemşerilerimizin kaynaşmasını sağlamak, dernek binamızda çeşitli konularda paneller düzenlemek, sohbet toplantıları yapmak.”

Yine tedavi için gittiği ya da farklı sebeplerden ötürü Ankara'da yaşamını yitiren Bingöllülerin cenazelerinin Bingöl'e nakledilmesi hususunda önemli bir rol üstleneceklerini ifade eden Gazioğlu, Ankara'da ikamet edip burada taziyesi bulunan Bingöllülerin taziyelerini dernek merkezinde de kurmalarına olanak sağlayacaklarını vurguladı.

“Her bir hemşerimizin sıkıntısını kendi sıkıntımız olarak kabul edip çözüm için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diyen Gazioğlu: “Hemşerilerimiz arasında devamlı uzlaşmacı olacağız. Suizandan kaçarak hüsnüzan yaparak hemşerilerimizi kucaklayacağız. Kardeşlik üzerine kurduğumuz bu yönetim bütün Bingöllüleri kardeş olarak görecektir” diye konuştu.

Ankara BİNYAR'ın yeni yönetim kurulu listesini de açıklayan Gazioğlu, görev dağılımlarını da şöyle sıraladı:

YÖNETİM KURULU

1. Hüseyin Gazioğlu        Başkan

2. Mehmet Barulay                Başkan Vekili

3. İlhan Demir                Genel Sekreter

4. Vahdet Aydar                 Başkan Yrd.

5. Engin Alkış                 Başkan Yrd.

6. Musa Berdibek                 Başkan Yrd.

7. Murat Belge                 Muhasip

8. Harun Önalan                 Yön. Kur. Üyesi

9. Dr. Süleyman Budunoğlu Yön. Kur. Üyesi

10. Muzaffer Tuma           Yön. Kur. Üyesi

11. Fatih Atalay                 Yön. Kur. Üyesi

12. Alattin Dinler                 Yön. Kur. Üyesi

13. Vahap İşgör                 Yön. Kur. Üyesi

14. Şahin Butanrı         Yön. Kur. Üyesi

15. Evdal Kişin                 Yön. Kur. Üyesi

16. Ferhat Tekin                 Yön. Kur. Üyesi

17. Oğuz Burakgazi         Yön. Kur. Üyesi 

DENETLEME KURULU ÜYELERİ

1. M. Emin Bilmez

2. Zeki Korkutata

3. Av. Süleyman Beysülen

 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
cihat (@Misafir_8481)
05 Mayıs 2012 Cumartesi 23:55
hayirli ugurlu olsun... basarilar.....
04.05.2024
14:17
'Bingöl ovası acilen kurtarılmalıdır'
Bingöl'ün birçok konudaki sorun ve çözüm bekleyen problemlerini gündeme getirmesiyle tanınan eğitimci Doğan Karasu, Bingöl Ovası'nın son durumunu paylaştı ve hem siyasilere hem de bürokrasiye 'Bingöl Ovasının acilen kurtarılması gerekiyor' çağrısında bulundu.
04.05.2024
14:16
'İslam Dünyası İmtihanı Maalesef Kaybetti'
Bingöl Üniversitesi tarafından düzenlenen panelde konuşan Prof. Dr. Mustafa Karataş, 'Gazze imtihan olmuyor. İslam dünyası imtihan oluyor. İslam dünyası imtihanı maalesef kaybetti. Özellikle devletler, hükümetler bu imtihanı kaybetti' dedi.
04.05.2024
14:15
'Böyle devam ettiğimiz sürece biz her gün ölmeye mahkûmuz'
Bingöl Üniversitesi'nce düzenlenen 'Tarihe Yolculuk' panelinde konuşan Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma; 'Nüfusunun üçte birinin Müslüman olduğu dünyada her gün Müslümanlar ölüyor! Bugün bu hale gelmemizin sebebi okumuyoruz, araştırmıyoruz, arşivleri incelemiyoruz. Böyle devam ettiğimiz sürece biz her gün ölmeye mahkûmuz. Biz tarihi doğru okumazsak, tarihi iyi öğrenmezsek bunlara yaşamaya mahkûm kalacağız.'
04.05.2024
14:13
Vali Usta:
Vali Usta: 'Huzura bozanlara göz açtırmayacağız'
2024 Mart-Nisan dönemi asayiş raporunu açıklayan ve işlenen suçlar ile uygulanan yaptırımların detaylarını aktaran Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta; 'Bingöl'ümüz, asayiş bakımından ülkemizin en güvenli şehirleri arasında yer almaktadır. Bu, siz değerli hemşehrilerimizin bizlere verdiği destek ve güvenlerinin sonucudur. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilimiz genelinde alacağımız tedbirlerle suç işleyenlere, halkımızın huzurunu ve sükûnunu bozanlara göz açtırmayacağız inşallah' dedi.
04.05.2024
14:11
Bingöl`ün `Kayıp şehir` Pargasur şelalesi
Bingöl'ün 'Kayıp şehir' Pargasur şelalesi
Bingöl'ün Yayladere ilçesindeki tarihi kalıntı ve mağaralar ile 'kayıp şehir' olarak adlandırılan Pargasur şelalesi dron ile görüntülendi.
03.05.2024
18:21
Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı
Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı
Tarım ve Orman Bakanlığı'nca orman yangınlarının önlenmesi amacıyla başlatılan 'Orman Benim' kampanyası çerçevesinde Bingöl'de öğrencilerin de katılımıyla ormanlık alandaki çöpler toplandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın