KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Mayıs 2026 Cumartesi
°C

Şehir merkezinde çöp rezaleti

Şehrin göbeğinde çöp saatlerine uyulmaksızın, pervasızca caddeye dökülen çöpler ve uyuşturucu bağımlılarının mesken tuttuğu metruk alan, vatandaşları çileden çıkardı. Polis madde bağımlılarıyla, belediye ise saatlere uymadan çöp döken marketle başa çıkamıyor!

Şehir merkezinde çöp rezaleti
01 HAZİRAN 2015 PAZARTESİ 03:16
0
2050
0
AA aa

Yenişehir Mahallesi Özgürlük Caddesi üzerine belediyenin belirlediği kurallara uyulmaksızın dökülen çöpler, çevredeki esnafı rahatsız ediyor.

Cadde üzerinde bulunan market tarafından dökülen çöplerin çevreye kötü kokular yaydığını kaydeden vatandaşlar, durumu belediyeye bildirmelerine rağmen sonuç alamadıklarını söyledi.

Çevre ve insan sağlığının tehdit edildiğini belirten cadde sakinleri, “cadde resmen Bingöl çöplüğüne dönmüş vaziyette. Market ve duyarsız kişilerin döktüğü çöpler, etrafa kötü koku yaymakla birlikte sağlığımızı da tehdit ediyor. Cadde sakinleri olarak gerekli uyarıları yapıyoruz ama sonuç değişmiyor. Bingöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne de şikâyette bulunduk, birkaç kez gelip gittiler ama manzara aynı. Belediyenin çöp toplama saatleri: 18.00-20.00 arası ama çöp kamyonlarının çöp toplama saatleri 20.15 ve 23.30. Bu rezalet nereye kadar devam edecek. Çocuklarımızın ve bizim sağlığımız söz konusu” dedi.

MADDE BAĞIMLILARIYLA BAŞLARI DERTTE

Cadde sakinlerinin yalnızca çöp sorunu yok. Metruk görüntüsü veren iki katlı binanın arka kısmının uyuşturucu bağımlılarınca mesken tutulması, esnafı, bina sakinlerini ve çevrede oturan aileleri tedirgin ediyor. Terk edilmiş görüntüsü veren binanın arka kısmında uyuşturucu kullanan madde bağımlılarına sitem eden cadde sakinleri, “durumu kaç kez polise bildirdik. Gelip ilgilendiler ama topyekûn çözüm olmadı” dedi.

Bingöllü gençlerin uyuşturucu bataklığına sürüklendiğine dikkat çeken cadde sakinleri, “Yetkililerin bu duruma artık dur demesi gerekiyor. Seçim vaatleri verip gençliğimizi koruyacağız diyenlere nerede. Gençliğimizi hangi pozisyonda koruyacaklar” şeklinde sitem ettiler.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.05.2026
21:02
Bingöl ADEM-2`den ‘Kadın El Emeği` Sergisi
Bingöl ADEM-2'den 'Kadın El Emeği' Sergisi
Bingöl'de Aile Destek Merkezi-2 bünyesinde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı el emeği ürünler, Kalium AVM'de açılan 'Kadın El Emeği' sergisiyle vatandaşların beğenisine sunuldu. Sergide yer alan eserlerin büyük emek ve özveriyle hazırlandığını kaydeden Nermin Çelik, bu ürünlere sahip çıkmanın aynı zamanda kadın emeğine sahip çıkmak anlamına geldiğini vurguladı.
08.05.2026
20:54
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Nisan ayında Bingöl'de 258 aileye 514 bin 583 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Derneğin yurt içi ve yurt dışındaki toplam yardım tutarının ise 1 milyon 474 bin 233 TL olduğu açıklandı.
08.05.2026
19:29
Mirzan Mahallesi`ne Yeni Sosyal Yaşam Alanı Yapılacak
Mirzan Mahallesi'ne Yeni Sosyal Yaşam Alanı Yapılacak
Bingöl Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Mirzan Parkı projesinde ihale süreci tamamlandı. Proje kapsamında mahalleye spor sahası, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ve sosyal donatı alanları kazandırılacak.
08.05.2026
19:07
Bingöl`de Süt Hijyeni Eğitimi!
Bingöl'de Süt Hijyeni Eğitimi!
Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğü tarafından Bingöl'de düzenlenen 'Çiğ Sütte Sağım Hijyeni, Ürün Kalitesi ve Süt Hijyenine Yönelik Eğiticilerin Eğitimi' programı yoğun katılımla sürüyor.
08.05.2026
18:44
Bingöl`de Rafting Heyecanı Başladı! 10 İlden 400 Sporcu Genç`te Buluştu
Bingöl'de Rafting Heyecanı Başladı! 10 İlden 400 Sporcu Genç'te Buluştu
Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası kapsamında Bingöl'ün Genç ilçesinde düzenlenen organizasyon, kortej yürüyüşü ve açılış programıyla başladı. Şampiyonaya 10 ilden 77 takım ve yaklaşık 400 sporcu katıldı.
08.05.2026
12:44
Bingöl`de Uyuşturucu Operasyonu: 6 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de Uyuşturucu Operasyonu: 6 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın