KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Temmuz 2025 Cumartesi
°C

Şehiriçi yolcu taşımacılığına zam!

Bingöl Belediyesi ile S.S 18 Nolu Motorlu Taşıtlar Kooperatifi yetkilileri arasında şehir içi yolcu taşıma ücretleri konusunda yapılan görüşmeler zamla sonuçlandı. Peki, ne kadar zam geldi?

Şehiriçi yolcu taşımacılığına zam!
02 NİSAN 2008 ÇARŞAMBA 10:33
0
1652
0
AA aa
Bingöl Belediyesi ile S.S 18 Nolu Motorlu Taşıtlar Kooperatifi yetkilileri arasında önceki gün şehir içi yolcu taşıma ücretleri konusunda görüşme yapıldı. Yapılan görüşmelerde, Bingöl Merkez Düzağaç, Sanayi ve Kaleönü bölgesine yolcu taşıma ücretlerinin 75 Yrk'den 85 Ykr'ye, Kültür Mahallesi yolcu taşıma ücretinin de 50 YKR'den 60 YKR'ye yükselmesine karar verildi. Öğrenciler ise 50 Ykr'ye taşınacak.
Konu ile ilgili bilgi veren S.S 18 Nolu Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Sait Metin, en son 2005 yılı Kasım ayında yolcu taşıma ücretlerine zam yapıldığını söyleyerek, 2007 yılı sonunda yeni rayiç için talepte bulunduklarını ifade etti.
Görüşmelerde vatandaşların ekonomik durumları göz önünde bulundurularak, hiç kimsenin mağdur edilmeyeceği yönünde artış yapıldığını kaydeden Metin: “ 2005 yılı Kasım ayında yolcu taşıma ücretlerine artış yapılırken mazotun litresi 2 YTL 18 kuruştu. Bu gün ise bir litre mazot 2 YTL 98 kuruşa çıktı. 2 yıl aradan sonra yeni rayiç belirlendi dün 10 Ykr zam yapıldı. Ne acıdır ki, sabah mazota yine zam yapıldı. Bu artışın vatandaşlar tarafından da anlayışla karşılanacağını umuyorum” dedi.
 

 




BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.07.2025
00:58
12Bingölspor`dan sponsorluk çağrısı!
12Bingölspor'dan sponsorluk çağrısı!
Yönetim kurulu üyeleri haricinde bir sonuç alınamadığını ve takıma dışarıdan hiçbir maddi destek bulunamadığını vurgulayan Başkan Özturan; 'Gerekli destekleri sağlayamazsak bu durum bizlerin tek başına üstelenebileceği bir yük değildir. Herkesi, takımımıza sahip çıkmaya davet ediyorum!'
12.07.2025
00:54
Seven`den ‘Terörsüz Türkiye` vurgusu
Seven'den 'Terörsüz Türkiye' vurgusu
AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven: 'Terörsüz bir Türkiye, sadece güvenlik açısından değil, sosyal ve ekonomik açıdan da büyük bir dönüşümün kapılarını aralayacaktır.'
11.07.2025
18:32
Bingöl`de aranan şahıs yakalandı, kırsalda uyuşturucu ele geçirildi
Bingöl'de aranan şahıs yakalandı, kırsalda uyuşturucu ele geçirildi
Bingöl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarda 4 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs Garip Köyü'nde yakalandı. Sağgöze Köyü kırsalında ise 1.410 kök kenevir ve silah ele geçirildi, iki şahıstan biri yakalandı.
11.07.2025
18:30
DEM Parti Önergesine Yanıt İstedi
DEM Parti Önergesine Yanıt İstedi
DEM Parti gurubundan yapılan açıklamada: 'DEM Parti Belediye Meclis grubu olarak yaklaşık 4 ay önce verdiğimiz önergeye de hala cevap verilmemiştir ve Bingöl Belediyesi yaptığı torpillerle Bingöl gençlerinin vicdanının altında kalmıştır' denildi.
11.07.2025
17:59
LGS`de 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu
LGS'de 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu
Bingöl merkez TOBB Cevdet YILMAZ Ortaokulu öğrencisi Ahmet Kerem Katar, 2025 Lise Giriş Sınavı'nda (LGS) 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu! Sonucu 'Bingöl'ümüzü gururlandıran büyük başarı!' notuyla paylaşan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'Yolun açık, başarıların daim olsun Ahmet Kerem!'
11.07.2025
17:29
Kuyuldar`dan çağrı!
Kuyuldar'dan çağrı! 'Herkesin fikrine, katkısına ihtiyacımız var'
Bingöl'ün acil çözülmesi gereken sorunlarını 'işgal, su, trafik ve deprem' başlıklarıyla sıralayan ve çözüm için kamu, sivil toplum ve halkın katılımı çağrısında bulunan Bingöl Kent Konseyi Başkanı Yunus Kuyuldar: 'Bu şehirde yaşayan herkesin fikrine, katkısına, deneyimine ihtiyacımız var. Bingöl'ü hep birlikte daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek istiyoruz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın