KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Haziran 2026 Pazartesi
°C

Şehiriçi yolcu taşımacılığına zam!

Bingöl Belediyesi ile S.S 18 Nolu Motorlu Taşıtlar Kooperatifi yetkilileri arasında şehir içi yolcu taşıma ücretleri konusunda yapılan görüşmeler zamla sonuçlandı. Peki, ne kadar zam geldi?

Şehiriçi yolcu taşımacılığına zam!
02 NİSAN 2008 ÇARŞAMBA 10:33
0
1804
0
AA aa
Bingöl Belediyesi ile S.S 18 Nolu Motorlu Taşıtlar Kooperatifi yetkilileri arasında önceki gün şehir içi yolcu taşıma ücretleri konusunda görüşme yapıldı. Yapılan görüşmelerde, Bingöl Merkez Düzağaç, Sanayi ve Kaleönü bölgesine yolcu taşıma ücretlerinin 75 Yrk'den 85 Ykr'ye, Kültür Mahallesi yolcu taşıma ücretinin de 50 YKR'den 60 YKR'ye yükselmesine karar verildi. Öğrenciler ise 50 Ykr'ye taşınacak.
Konu ile ilgili bilgi veren S.S 18 Nolu Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Sait Metin, en son 2005 yılı Kasım ayında yolcu taşıma ücretlerine zam yapıldığını söyleyerek, 2007 yılı sonunda yeni rayiç için talepte bulunduklarını ifade etti.
Görüşmelerde vatandaşların ekonomik durumları göz önünde bulundurularak, hiç kimsenin mağdur edilmeyeceği yönünde artış yapıldığını kaydeden Metin: “ 2005 yılı Kasım ayında yolcu taşıma ücretlerine artış yapılırken mazotun litresi 2 YTL 18 kuruştu. Bu gün ise bir litre mazot 2 YTL 98 kuruşa çıktı. 2 yıl aradan sonra yeni rayiç belirlendi dün 10 Ykr zam yapıldı. Ne acıdır ki, sabah mazota yine zam yapıldı. Bu artışın vatandaşlar tarafından da anlayışla karşılanacağını umuyorum” dedi.
 

 




BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.06.2026
01:03
5 Ünlü Sanatçı, Efrayim Bebek İçin Bingöl`e Geliyor
5 Ünlü Sanatçı, Efrayim Bebek İçin Bingöl'e Geliyor
SMA Tip-1 hastası Efrayim Gökalp'in tedavisine destek olmak amacıyla anlamlı bir dayanışma organizasyonu düzenleniyor. Bir sinema filmi çekimi için Muş'ta bulunan 5 ünlü sanatçı, 30 Haziran Salı günü Bingöl'de vatandaşlarla buluşarak Efrayim bebeğe umut olacak.
29.06.2026
01:02
Bingöl`de sıcaklık alarmı!
Bingöl'de sıcaklık alarmı!
Meteoroloji'nin son tahminlerine göre Bingöl'de hava sıcaklıkları yeni haftayla birlikte yükselişe geçiyor. Salı gününden itibaren etkisini artıracak sıcak hava dalgasıyla birlikte kentte hafta sonuna doğru sıcaklığın 38 dereceye ulaşması bekleniyor.
29.06.2026
01:01
Bingöl`de Arazi Yangını Eve Sıçradı
Bingöl'de Arazi Yangını Eve Sıçradı
Bingöl merkeze bağlı Alatepe köyünde çıkan arazi yangını, rüzgârın etkisiyle büyüyerek müstakil bir eve sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınırken evde maddi hasar meydana geldi.
29.06.2026
00:58
GSB Bin 200 Sözleşmeli Antrenör Alacak! Bingöl`e 8 Kontenjan Ayrıldı
GSB Bin 200 Sözleşmeli Antrenör Alacak! Bingöl'e 8 Kontenjan Ayrıldı
Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2026 yılı personel alımı kapsamında Türkiye genelinde 1.200 sözleşmeli antrenör istihdam edecek. Bingöl'e ise 7 farklı branşta toplam 8 kontenjan ayrıldı. Başvurular 6-17 Temmuz tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacak.
27.06.2026
20:40
Çotla Dağı`nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Çotla Dağı'nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Doğayla iç içe bir gün geçirmek isteyenler, 5 Temmuz Pazar günü Genç ilçesindeki Çotla Dağı'nda buluşacak. Zıkte SÜRKAP tarafından ilk kez düzenlenecek Çotla Festivali'nde konserlerden geleneksel oyunlara, yarışmalardan yöresel ikramlara kadar gün boyu birçok etkinlik gerçekleştirilecek.
27.06.2026
20:39
TİMBİR`de Yeni Dönem Heyecanı
TİMBİR'de Yeni Dönem Heyecanı
Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), 2. Olağan Genel Kurulu Ankara'da gerçekleşti. Dr. Süleyman Basa'nın yeniden Genel Başkanlığa, Bingöl temsilcisi Hakim Bayraktar'ın da yönetim kuruluna seçildiği Genel Kurulda, TİMBİR'in yeni dönem yol haritası da belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın