KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

Şehit astsubay harun ceylan'a hazin tören

BİNGÖL'ün Genç İlçesi yakınlarında Sikorsky S- 70 Black Hawk tipi helikopterin kalkış anında teröristlerin yerleştirdiği mayının patlaması sonucu dengesini kaybederek araziye düşmesi sonucu şehit olan Astsubay Harun Ceylan, memleketi Kırıkkale'de toprağa verildi.

Şehit astsubay harun ceylan`a hazin tören
08 ARALIK 2006 CUMA 15:00
0
5795
0
AA aa
Henüz bir yıllık evli olan ve 23 yaşına girdikten bir gün sonra şehit olan Harun Ceylan'ın annesi Gültekin, “Kurban Bayramı öncesi geleceğini söyleyip, ‘Kurbanınızı ben alacağım' demişti, cesedi geldi” diye ağıt yaktı. Henüz bir aylık hamile olan eşi Şebnem Ceylan ise “Ansızın beni karnımdaki yavrumla bırakıp gittin. Emanetine sahip çıkacağım. Erkek olursa vatan için yetiştireceğim” dedi. Cenazede şehit astsubayın babası Mustafa, annesi Tekin, eşi Şebnem, kardeşleri ve yakınları göz yaşlarına boğuldu.

Ankara'da Etimesgut Askeri Havaalanı'nda görevli bulunan Kara Hava Astsubay Harun Ceylan'ın cenazesine ANAP Genel Başkanı Erkan Mumcu, Kırıkkale Valisi Mustafa Bahrettin Demirer, milletvekilleri, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, askerler, il müdürleri, siyasi partilerin il başkanları ve ellerinde Türk bayraklı yaklaşık 7 bin kişi katıldı. Cenaze töreninde ‘Apoasılsın', ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganları atıldı.

Şehit Astsubay Harun Ceylan'ın cenazesi, Nur Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra askeri ciple Cumhuriyet Meydanı'na getirilip, tören düzenlendi. Şehit Astsubay'ın cenazesi daha sonra Kırıkkale Şehitliği'nde toprağa verildi.

Haber
Hürriyet Gazetesi
www.hürriyet.com.tr
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.08.2026
03:45
Seçim öncesi yeni hamle! Ortak listeler zorlaşacak mı?
Seçim öncesi yeni hamle! Ortak listeler zorlaşacak mı?
Bahçeli'nin seçim sistemi ve Siyasi Partiler Yasası'nın değiştirilmesi çağrısının ardından AK Parti kulislerinde yeni düzenleme iddiaları gündeme geldi. Resmi ittifak sisteminin korunması, ancak ortak liste ve çatı parti gibi seçim iş birliklerinin zorlaştırılması üzerinde durulduğu öne sürüldü.
24.08.2026
03:43
Bingöl`de peş peşe iki acı:
Bingöl'de peş peşe iki acı: 'Daha kaç can gidecek?'
Genç'te Murat Nehri'nde Mehmet Hazar'ın, ertesi gün Çevrimpınar'da Ahmet Kişeçok'un yaşamını yitirmesi Bingöl'ü yasa boğdu. Art arda gelen ölümlerin ardından sosyal medyada 'Bingöl'de neden dalgıç ekibi yok?', 'Baraj sirenleri çalışıyor mu?' ve 'Daha kaç can kaybedilecek?' tepkileri yükseldi.
24.08.2026
03:42
Akaryakıt zamlandı! Benzin 74 lirayı aştı
Akaryakıt zamlandı! Benzin 74 lirayı aştı
Motorinin ardından benzine de zam geldi. Benzinin litre fiyatı 2 lira 74 kuruş artarken, Bingöl'de benzin 74,08 TL, motorin ise 85,51 TL'den satılıyor.
24.08.2026
03:41
MHP`de delegelik krizi! Akça`dan sert tepki
MHP'de delegelik krizi! Akça'dan sert tepki
MHP Bingöl Merkez İlçe eski Başkanı Yusuf Akça, merkez ilçe delegeliğinin gerekçe gösterilmeden listeden çıkarıldığını belirterek karara tepki gösterdi. Akça, 'Bu karar üyelerin iradesine ve parti içi demokrasiye vurulmuş açık bir darbedir' dedi.
24.08.2026
03:40
Bingöl`de örtü yangını kontrol altına alındı
Bingöl'de örtü yangını kontrol altına alındı
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Bulgurluk köyünde çıkan örtü yangını, ekiplerin koordineli müdahalesiyle kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.
24.08.2026
03:38
Bingöl`de kayaların arasından kilo kilo bal buldu
Bingöl'de kayaların arasından kilo kilo bal buldu
Bingöl'de kayalıklar arasında doğal kaya balı bulundu. Hüseyin Anacur, yaptığı inceleme sırasında fark ettiği balı kayalıkların arasından çıkartarak o anları görüntüledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın