KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Mayıs 2025 Cumartesi
°C

Şehit polisler unutulmadı

Bingöl Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı’nın 169. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Şehit Polisler için Ulu Cami’de mevlit okuttu.

Şehit polisler unutulmadı
10 NİSAN 2014 PERŞEMBE 08:40
0
1577
0
AA aa

Dün ikindi namazına müteakip Ulu Camii'de düzenlenen mevlit programına, Ulu Cami'de düzenlenen mevlit programına İl Emniyet Müdürü Ercan Taştekin, İl Müftüsü Mecit Can, Kurum Müdürleri, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Emniyet Müdür Yardımcıları, şube müdürleri, çok sayıda emniyet personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mevlit programında, görevli polisler tarafından vatandaşlara gül suyu ve lokum dağıtılırken, Cami İmamı ve müezzinler, vatan uğruna şehit düşen polis ve Mehmetçikler için Kur'an-ı Kerim ve dua okudu.

Mevlit programının sonunda bir açıklama yapan İl Emniyet Müdürü Taştekin, görev başındayken Bingöl halkının her zaman yardımlarına koştuklarını ve polisin de Bingöl insanının huzur ve güveni için görev yaptığını belirti.

Taştekin, şunları söyledi: “Aziz milletimizin huzuru, yüce devletimizin bekası, mukaddes vatanımızın bütünlüğü, şanlı bayrağımızın dalgalanması için şehit olmuş tüm polis kardeşlerimize mevlidi şerifimizi icra ettik. Bu mevlidi şerifin icra edilmesinde emeği geçen, katılan, destek veren, Bingöl halkına ve Bingöl polisine şükranlarımızı sunuyoruz. Bu vatanda, bu devlet, bu millet, bu bayrak için canımızı vermeye her daim hazırız. Huzur ve güven içersinde bu toprakların olması için görevdeyiz. Bingöl insanının yüksek bir teveccüh göstermesi, bizleri ziyadesiyle memnun ediyor, her zaman bizlere destek ve katkıda bulunuyorlar. Bingöl insanı, her zaman bizim en büyük moral kaynağımızdır. Bizler, Bingöl insanının huzur ve güveni için görev yapıyoruz. Onlarda bizler görev başındayken büyük destek ve katkıyı sunuyorlar. Bingöl halkına şükranlarımı arz ediyorum.” 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.05.2025
21:38
Bingöl`de otomobil uçuruma yuvarlandı: 2 yaralı
Bingöl'de otomobil uçuruma yuvarlandı: 2 yaralı
Bingöl'ün Genç ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil uçuruma yuvarlandı. Kazada 2 kişi yaralandı.
30.05.2025
21:30
Narkotik köpekleri uyuşturucuyu zulasından çıkardı
Narkotik köpekleri uyuşturucuyu zulasından çıkardı
Bingöl'de bir evde yapılan aramada ilaç kutuları ile çamaşır makinesindeki çoraplara zulalanmış halde kokain maddesi ele geçirildi.
30.05.2025
21:29
Bingöl`de jandarmadan kenevir baskını
Bingöl'de jandarmadan kenevir baskını
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada 4 bin 763 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
30.05.2025
14:48
Genç ilçemiz sahipsiz mi?
Genç ilçemiz sahipsiz mi?
'Kiralar fahiş seviyelere ulaşmış, vatandaşlarımız barınma kriziyle boğuşmaktadır' diyen HÜDAPAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru: 'Solhan'da 196 konut planlanırken, yapı stoku daha zayıf ve ihtiyacı daha fazla olan Genç'te bu sayı sadece 150 olarak belirlenmiş, o da henüz ihaleye çıkmamıştır. Bu kabul edilemez bir durumdur. Artık oyalayıcı açıklamalara değil, net adımlara ihtiyaç vardır.'
30.05.2025
14:20
Naci Görür Bingöl depremi sonrası üstüne basa basa uyardı!
Naci Görür Bingöl depremi sonrası üstüne basa basa uyardı!
Bingöl Kiğı'da dün saat 21.14'te 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı sonrası olumsuz bir gelişme yaşanmazken Prof. Dr. Naci Görür, bu depremin ne anlam ifade ettiğiyle ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Görür, bölgedeki son depremi de hatırlatarak 'Bu deprem stres alanında değişime ve stresin artmasına neden olabilir' ifadelerini kullandı.
30.05.2025
13:27
İBAN ile para gönderme artık değişti!
İBAN ile para gönderme artık değişti!
Mobil bankacılıkta yeni dönem başlıyor. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte mobil bankacılığın kullanımı da arttı. Bankalar hem güvenliği hem de kullanıcı konforunu artırmak için uygulamalarına 'Ödeme İste' gibi yenilikçi bir özellik entegre etti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın