KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Kasım 2025 Salı
°C

'Şehit ve gazi ailelerine her daim sahip çıkacağız'

Vali Kadir Ekinci; 'İnşallah bizler de şehitlerimizi ve gazilerimizi ebediyen unutmayacak, bu vatanı onlara layık şekilde korumaya devam edecek, aziz hatıralarına ve muhterem ailelerine her daim sahip çıkacağız.'

12 NİSAN 2023 ÇARŞAMBA 17:31
2
1468
0
AA aa

Vali Kadir Ekinci ve eşi Tuba Ekinci, Ramazan ayı iftar programları kapsamında İl Jandarma komutanlığı tarafından düzenlenen iftar programında şehit aileleri ve gaziler ile bir araya geldi.

İl jandarma Komutanlığı sosyal tesislerinde düzenlenen iftar programı öncesinde şehit ailelerini masalarında tek tek ziyaret eden Vali Kadir Ekinci ile eşi Tuba Ekinci, şehit aileleri ile bir süre sohbet etti; sorunlarını ve taleplerini dinledi.

İftar öncesinde şehit aileleri ve gazilere hitaben yaptığı konuşmada Vali Ekinci şunları söyledi:

‘Öncelikle iftar soframıza teşrifleriniz için ‘hoş geldiniz' diyor; hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Bizleri aynı sofrada buluşturan ve kardeşlik duygularımızı pekiştiren rabbimize hamd olsun. Malumunuz Ramazan ayı, Kur'an'ın kendisinde indirildiği bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesinin içinde bulunduğu bir ay. Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bu ayın ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Bu vesileyle, ezan, bayrak ve millet gibi değerler uğruna şehadet mertebesine erişmiş tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyor, sağlık ve afiyet diliyorum. Bugün bu topraklarda rahat ve huzur içinde yaşıyorsak, al bayrağımız özgürce dalgalanıyor ve ezanlarımız okunuyorsa, bu, şehitlerimizin ve gazilerimizin sayesindedir. İnşallah bizler de şehitlerimizi ve gazilerimizi ebediyen unutmayacak, bu vatanı onlara layık şekilde korumaya devam edecek, aziz hatıralarına ve muhterem ailelerine her daim sahip çıkacağız. Sizlerden tek bir isteğimiz var: üzerimizden dualarınızı eksik etmeyin. Çünkü bizler için en büyük ödül sizlerin hayır dualarıdır. Her zaman ifade ettiğimiz üzere, şehitlerimizin aileleri başımızın tacıdır, bizlere şehitlerimizin emanetidir. Kapımız her zaman şehit yakınlarına ve gazilerimize açıktır, açık kalmaya devam edecektir inşallah. Soframızı onurlandıran siz değerli misafirlerimize bir kez daha teşekkür ediyor, şükranlarımı arz ediyorum. İftar programını düzenleyen Jandarma Komutanlığımıza ve kıymetli personeline teşekkür ediyorum. Aziz şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi de minnet ve şükranla yâd ediyorum. Cenab-ı Allah bizleri bu mübarek günlere eriştirdiği gibi bin aydan daha kıymetli kadir gecesine ve bayram sabahına da ulaştırsın diyor sizleri sevgi, saygı ve hürmetle selamlıyorum.”

İftar programına Vali Kadir Ekinci'nin yanı sıra 49. Komando Tugay Komutan V. Albay Necdet Durak, İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan Şahin, İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat, İl Jandarma Komutanlığı personeli, STK Temsilcileri ve çok sayıda şehit yakını ve gazi katıldı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.11.2025
14:58
Bingöl Belediyesi güneşten ve çöpten kazanıyor!
Bingöl Belediyesi güneşten ve çöpten kazanıyor!
Bingöl Belediyesi, çevre dostu yatırımlarla hem doğayı koruyor hem de kendi bütçesiyle ülke ekonomisine katkı sağlıyor. Güneş enerjisi santrali ve evsel atıklardan elektrik üreten belediye, tıbbi atıkları güvenle steril ederek her yıl milyonlarca liralık gelir elde ediyor.
04.11.2025
14:18
Bingöl Havalimanı PAT Sahaları Yeniden İhaleye Çıkıyor
Bingöl Havalimanı PAT Sahaları Yeniden İhaleye Çıkıyor
Defalardır iptal edilen ihaleler nedeniyle yenilenemeyen Bingöl Havaalanı PAT sahaları, yeniden ihaleye çıkıyor. Yaşanan ihale iptalleri, kamuoyunda yanıtı merak edilen bir soruya dönüşüyor: 'Kime vereceklerine karar mı veremiyorlar?'
04.11.2025
11:10
Yeni `Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi` Resmi Gazete`de
Yeni 'Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi' Resmi Gazete'de
Türkiye Barolar Birliği'nin belirlediği Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi güncellendi. Yeni tarifeye göre kira davası açmak için avukata 30 bin lira, bu davayla ilgili icra için 9 bin lira, tahliye için ise 20 bin lira ödenecek.
04.11.2025
10:54
Bu taşıtlarda eldiven ve koruma gözlüğü zorunluluğu
Bu taşıtlarda eldiven ve koruma gözlüğü zorunluluğu
Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde yapılan değişikliğe göre bisiklet, motosiklet, traktör ve elektrikli bisiklet kullananlara eldiven ve koruyucu gözlük gibi ekipman kullanma zorunluluğu geldi. Motosiklette arka tarafta oturan kişi de gözlük ve eldiven takacak.
03.11.2025
19:15
12 Bingölspor`dan Kayseri`de Son Dakika Puanı!
12 Bingölspor'dan Kayseri'de Son Dakika Puanı!
Haftayı bir puanla kapatan 12Bingölspor, 3. Lig 2. Grup'ta liderliğini sürdürdü ve şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha geride bıraktı.
03.11.2025
15:16
Bingöl`de modern ticaret alanı için ilk adım
Bingöl'de modern ticaret alanı için ilk adım
Bingöl Belediyesi, şehrin ticari yaşamını güçlendirecek önemli bir projede daha ilk adımları attı. Sebze hali, oto galericiler ve toptancılar için belirlenen yeni alanda saha düzeltme çalışmaları başladı. Başkan Arıkan; 'Çalışmaların tamamlanmasının ardından alan, detaylı imar ve proje planlamasına tabi tutulacak'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın