KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Temmuz 2026 Cuma
°C

'Şehitlerimize ve gazilerimize çok şey borçluyuz'

Gaziler Günü nedeniyle bir açıklama yapan Vali Ekinci: 'Devletimizin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne kasteden her türlü karanlık güce karşı kararlılıkla sürdürdüğümüz mücadelede, şehitlerimize ve gazilerimize çok şey borçluyuz.'

`Şehitlerimize ve gazilerimize çok şey borçluyuz`
17 EYLÜL 2021 CUMA 16:05
1
1492
1
AA aa

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, '19 Eylül Gaziler Günü' nedeniyle bir açıklama yaptı.

Vali Ekinci, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Ezan, bayrak, vatan ve millet gibi değerler adına canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen gazilerimiz, bilincimizin sembol değerleri, tarihimizin parlayan yıldızı, kahramanlığın eşsiz timsalidir.

Birlik ve beraberliğimizin, dostluk ve kardeşliğimizin korunması ve perçinlenmesi, yarınlara daha güçlü ve diri taşınması adına nice destanlar yazan gazilerimiz, muzaffer tarihimizin ebedi kahramanlarıdır.

Eşine rastlanmayacak bir fedakarlık ile dahili ve harici bedhahlara göz açtırmayan, bu uğurda tarihimize gurur dolu şanlı sayfalar ekleyen kahraman gazilerimizle ne kadar iftihar etsek azdır.

Aziz milletimiz Malazgirt'te, Kut'ul Amare'de, Çanakkale'de, Sakarya'da, Dumlupınar'da ve 15 Temmuz'da vatanımıza, kutsal değerlerimize ve milli birliğimize kast edenlere karşı verdiği bütün mücadelelerde “Ölürsek şehit oluruz, kalırsak gazi” diyerek şehadeti ve gaza ruhunu her türlü değerin üstünde tutmuştur.

Unutmayalım ki, bu vatan, bir hilal uğruna toprağa düşen şehitlerin kanları ve canından geçen gazilerimizin fedakârlıklarıyla var oldu ve inşallah ilelebet var olacaktır. Devletimizin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne kasteden her türlü karanlık güce karşı kararlılıkla sürdürdüğümüz mücadelede, şehitlerimize ve gazilerimize çok şey borçluyuz.

İstiklal ve istikbalimizin teminatı olan gazilerimizle birlikte, daha güçlü  ve aydınlık yarınlar hedefiyle çalışmaya devam ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatan ve millet için canlarını hiç düşünmeden feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilerimize de huzurlu ve sağlıklı uzun ömürler diliyorum.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_85558)
18 Eylül 2021 Cumartesi 10:19
Tabi tabi . Ondan dolayı geçmişinde terör sempatizanlığı olan bireyler şartları tutmadığı halde dayısı olduğu için hak eden şehit yakınlarının yerine şaibeli şekilde alınıyor .
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
03.07.2026
12:46
Bingöl`de refüje çarpan otomobil hurdaya döndü! 1`i ağır 2 yaralı
Bingöl'de refüje çarpan otomobil hurdaya döndü! 1'i ağır 2 yaralı
Bingöl-Erzurum karayolunda meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkarak refüje çarpan otomobil kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanan 2 kişiden birinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.
03.07.2026
12:08
Memur ve emekli zammı belli oldu
Memur ve emekli zammı belli oldu
TÜİK'in haziran ayı enflasyon verilerini açıklamasıyla birlikte memur ve memur emeklilerinin 2026 yılının ikinci yarısında alacağı maaş zammı netleşti. Temmuz ayından itibaren geçerli olacak artış oranı yüzde 13,52 olarak belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın