KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Mart 2026 Cuma
°C

Şehitlerin ailelerine 'Devlet Övünç Madalyası'

Suriye'nin İdlib kentinde şehit düşen Bingöllü 2 askeri personelin ailesine 'Devlet Övünç Madalyası ve Beratları' düzenlenen törenle verildi.

Şehitlerin ailelerine `Devlet Övünç Madalyası`
18 MART 2021 PERŞEMBE 17:54
13
1668
2
AA aa

Suriye'nin İdlib kentinde şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Selman Cankara ve Piyade Astsubay Çavuş Muharrem Öğütçü'nün ailesine ‘Devlet Övünç Madalyası ve Beratları' verilmesi için tören düzenlendi. İl Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen törene Vali Kadir Ekinci,49'uncu Tugay Komutan Vekili Topçu Albay Ercan Aygündüz, İl Jandarma Komutanı Abdurrahman Başbuğ, İl Emniyet Ali Canbolat, şehit aileleri, gazi ve gazi yakınları katıldı. Törende şehit Selman Cankara'nın eşi Semra Cankara ile Şehit Muharrem Öğütçü'nün babası Ramazan Öğütçü'ye Vali Kadir Ekinci tarafından ‘Devlet Övünç Madalyası ve Beratı" verildi.

Bu milletin hiçbir zaman aziz vatanı düşmana bırakmayacağını belirten Vali Kadir Ekinci, “Sadece 15 Temmuz'da değil bu milletin her dönemde başından geçen badireler hepimizin malumudur. Dolayısıyla bugüne kadar bu aziz millet bu şanlı vatanı bu cennet vatanı asla ve asla düşmana terk etmeyeceğini her defasında göstermiştir. İnşallah bundan sonra da gençlerimiz bu ruhu taşıdığı müddetçe bu vatana hiçbir zaman düşman çizmesinin giremeyeceğini tüm dünya milletleri öğrenmiştir. Ben bu ruhun kıyamete kadar bu milletin üzerinde tecelli edeceğini düşünüyorum" dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_81929)
18 Mart 2021 Perşembe 22:33
Devlet övünç ödülü verilen bir çok kişi terörist ilan edildi. Yazık çok yazık. Ne kadar donanımlı insan varsa ya hapis de ya yurt dışında.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_81995)
21 Mart 2021 Pazar 12:13
@Misafir Kullanıcı FETO'nun örgütü FETÖ aracılığıyla AMERİKA'ya uşaklık edenler CEZASINI çekecekler.
FETÖ'nün polis, asker görünümlü hainleri cezaevine tıkıldıktan sonra canlı bomba olayı gerçekleşti mi?
Halbuki 2014-2016 döneminde iki haftada bir CANLI BOMBA/BOMBALAMA eylemi gerçekleşiyordu.
06.03.2026
02:53
Saadet Partisi`nden Bingöl İçin acil önlem çağrısı
Saadet Partisi'nden Bingöl İçin acil önlem çağrısı
Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı M. Fatih Tiryaki, 1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada Bingöl'ün deprem riski açısından kritik bir bölgede bulunduğunu belirterek yetkilileri acil önlem almaya çağırdı. Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca'nın konuyu Meclis gündemine taşıdığı bildirildi.
06.03.2026
02:51
Bingöl`de Dünya Yetimler Günü`nde Anlamlı İftar
Bingöl'de Dünya Yetimler Günü'nde Anlamlı İftar
Bingöl Valisi Cahit Çelik ve eşi Nermin Çelik, Dünya Yetimler Günü dolayısıyla düzenlenen iftar programında yetim çocuklarla bir araya geldi. Programda konuşan Vali Çelik, yetim ve öksüzlere sahip çıkmanın medeniyetin en önemli miraslarından biri olduğunu vurguladı.
06.03.2026
02:50
Akaryakıta zam! Tabelalar güncellendi
Akaryakıta zam! Tabelalar güncellendi
ABD-İsrail ile İran arasındaki çatışmanın tırmanmasıyla Orta Doğu'daki petrol ve LNG arzına ilişkin endişelerin artması fiyatları etkiledi. Gelişmeler benzin ve motorin fiyatlarına zam olarak yansıdı. Bingöl'de motorin fiyatı 66 lirayı da aştı!
06.03.2026
02:49
Bingöl`de ‘Zimem Defteri` Geleneği Bu Yıl da Yaşatıldı
Bingöl'de 'Zimem Defteri' Geleneği Bu Yıl da Yaşatıldı
Ankara'da yaşayan Bingöllü iş insanı Cevdet Ateş, Osmanlı'dan günümüze uzanan 'Zimem Defteri' geleneğini bu yıl da sürdürdü. Bingöl merkez ve Genç ilçesinde ihtiyaç sahiplerinin bakkal ve market borçları kapatılırken, yaklaşık 14 bin alışveriş kartı da mahalle muhtarları aracılığıyla dar gelirli ailelere ulaştırılmak üzere dağıtıldı.
06.03.2026
02:47
Havalimanı kapanıyor ama bilet satılıyor!
Havalimanı kapanıyor ama bilet satılıyor!
Bingöl Havalimanı bakım çalışmaları nedeniyle bayram bitiminde kapanacak ancak bazı havayolu şirketlerinin kapanma tarihinden sonra da bilet sattığı, sonrasında da 'olumsuz hava koşulları' nedeniyle bileti iptal ettiği görüldü. Bayram dönüşü mağdur olmamak için dikkat edin!
06.03.2026
02:47
Bingöl`de KYK öğrencilerinden Ramazan dayanışması
Bingöl'de KYK öğrencilerinden Ramazan dayanışması
Bingöl'de KYK öğrencileri 'Komşum Projesi' çerçevesinde yurtta hazırlanan yemekleri komşuların iftar sofrasına ulaştırarak dayanışma örneği sergiliyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın