KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Aralık 2025 Çarşamba
°C

Şehre göre yatırım!

Ak parti ekonomi işler başkan yardımcısı prof. dr. erdal tanas karagöl, ak parti ekonomi işler başkanlığı tarafından 81 ilde gerçekleşecek şehirlerin ekonomik beklentileri forumu proje toplantısında; en önemlisi hangi şehir hangi sektörle ön plana çıkıyors

Şehre göre yatırım!
24 KASIM 2017 CUMA 22:52
0
2080
0
AA aa

AK Parti Genel Merkezi tarafından illerin ekonomilerinin nabzını tutmak, beklentileri ve talepleri ortaya koyarak çözüm önerileri sunmak için 81 ilde gerçekleştireceği toplantılar bugün Bingöl, Zonguldak ve Kırşehir'de başladı.  Toplantılar 4 ay süre içinde 81 ilde gerçekleştirilecek.

Bingöl Belediyesi Kültür Merkezi toplantı salonunda 2 oturumdan oluşacak olan toplantının ilk oturumunda, Bingöl'ün ekonomik beklentileri ve talepleri dinlenerek çözüm önerileri masaya yatırıldı. 

Bingöl'de “Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu” proje toplantısında konuşan AK Parti Ekonomi İşler Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Erdal Tanas Karagöl, 81 ili kapsayan projenin ilk oturumun Bingöl, Zonguldak ve Kırşehir'de eş zamanlı olarak başlatıldığını anımsattı.

Şehirlerin ekonomik beklentileri partililer başta olmak üzere, STK temsilcileri ve vatandaşlarla yapılacak anketlerle ortaya çıkaracaklarını belirten Karagöl, “Bu formun amacına bakacak olursak AK Parti Ekonomi İşler Başkanımız ve AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Cevdet Yılmaz'ın öncülüğünde şehirlerin ekonomik beklentilerini masada tartışacağız. Geçmiş dönemlerdeki memnuniyet düzeyi nedir, bundan sonra yapılması gerekenler nelerdir, ya da şuan mevcut yatırımlarda sıkıntılar, engeller varsa bunlar nelerdir bunları konuşacağız. En önemlisi bu şehirlerin önümüzdeki 10 yıl içinde nereye doğru gitmesi gerektiğini yada buraların cazibe merkezi olabilmesi için neler yapmamız gerekiyor bunu tartışacağız” diye konuştu.

“ŞEHRİN SEKTÖRÜNE GÖRE YATIRIM YAPILACAK”

Proje sonunda yapılacak olan yatırımlarla işsizlik düzeyini de düşüreceklerini kaydeden Karagöl, “Vatandaşlarımız kendi illerinde hangi projeyi veya yatırımı görmek istediğini öğrenmek olmamız en temel kazanımlarımızdan biridir. Vatandaşların taleplerini öncelik yatırım listelerini hazırlayarak, bu yatırımları şehirler düzeyinde somutlaştırarak ve her bir şehirdeki projeyi hayata geçirmiş olacağız. En önemlisi hangi şehir hangi sektörle ön plana çıkıyorsa, o sektöre yönelik yatırımların arttırılmasıyla şehirlerin gelişmişlik düzeyini arttırmayı ve işsizliği azaltmayı hedefliyoruz” dedi.

“2019 SEÇİMLERİ ÖNCESİNDE BÜYÜK BİR ÖNEM TAŞIYOR”

Bu projenin 2019 yılında yapılacak olan seçimlerde büyük bir rol oynadığını vurgulayan Karagöl, “2019 seçimleri öncesinde büyük bir önem taşıyor. Cumhurbaşkanlığı, Milletvekilliği ve yerel seçimlerin gerçekleşeceği 2019 yılına kadar 81 ilde ulaşabileceğimiz tüm vatandaşların ekonomik beklentilerini, taleplerini ortaya çıkarmayı ve bu taleplere yanıt vererek seçmenlerimizin memnuniyetini sağlamayı ise kendimize hedef belirledik. Dolayısıyla 2019 yılı içerisinde hedeflediğimiz Türkiye ekonomisi yol haritasında, şehirlerin ekonomik beklentilerini önemli bir adım olarak görüyoruz. Türkiye çapında gerçekleştireceğimiz toplantılar ve halkla yüz yüze gerçekleştirilecek anketlerle 2019 seçimlerine güçlü bir hazırlık yaparak seçmen ve parti arasındaki bağları da kuvvetlendireceğiz” şeklinde konuştu.

Toplantıya AK Parti Ekonomi İşler Başkan yardımcısı Prof. Dr. Erdal Tanas Karagöl'ün yanı sıra, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi ve partililer katıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.12.2025
15:24
Yılmaz:
Yılmaz: 'Terörsüz Türkiye, çok daha güçlü bir Türkiye demektir'
AK Parti Bingöl Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl'de yaptığı konuşmada terör yapılanmalarının dış güçler tarafından araç olarak kullanıldığını belirterek, 'Terörsüz Türkiye, güçlü ve huzurlu bir geleceğin anahtarıdır' dedi.
30.12.2025
14:59
Hisarcıklıoğlu`na Fahri Hemşehrilik Beratı
Hisarcıklıoğlu'na Fahri Hemşehrilik Beratı
Bingöl Belediye Meclisi'nin oy birliğiyle aldığı karar doğrultusunda, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na Fahri Hemşehrilik Payesi ve Beratı verilmesi kararlaştırıldı. Kararın ardından, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Dr. Cevdet Yılmaz'ın teşrifleriyle düzenlenen törenle paye ve berat takdim edildi.
30.12.2025
14:29
'Korsan emlakçılar piyasayı manipüle ediyor'
Mülk ve kira fiyatlarındaki kontrolsüz artışların korsan emlakçılardan kaynaklandığını belirten Tüm Emlakçılar Derneği Bingöl Başkanı Serhat Bukan, yetki belgesi olmayan kişilerin sektöre verdiği zarara dikkat çekerek; 'Bu meslekle ilgisi olmayan şahıslar hem vatandaşları mağdur ediyor hem de mesleğimizi yıpratıyor' dedi.
30.12.2025
14:04
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz:
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: 'Türkiye, belirsizlikler ortasında istikrar adası'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl'de yaptığı konuşmada Türkiye'nin küresel belirsizliklere rağmen büyümesini sürdürdüğünü belirterek, 'Savaşların ve çatışmaların ortasında istikrarla yoluna devam eden bir Türkiye var' dedi. Yılmaz, Türkiye ekonomisinin bu yıl 1,5 trilyon doları aşacağını, enflasyonda ise 2027'de tek haneli rakamların hedeflendiğini söyledi.
30.12.2025
13:26
Bayraktar, Kadın Meclisi`nin Kitap Atölyesinde Okurlarla Buluştu
Bayraktar, Kadın Meclisi'nin Kitap Atölyesinde Okurlarla Buluştu
Bingöl Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından Turhan Kitap-Kırtasiye'de düzenlenen Kitap Atölyesi programında Gazeteci Yazar Hakim Bayraktar, Aşkın Sağı Solu adlı romanı üzerine söyleşide bulundu ve kitaplarını imzaladı.
30.12.2025
12:23
Bingöl`de Mesleki Yarışmalara Selahaddin Eyyubi Damgası
Bingöl'de Mesleki Yarışmalara Selahaddin Eyyubi Damgası
2025–2026 Mesleki Yarışmaları Bingöl il finallerinde Kur'an-ı Kerim, hafızlık, ezan ve hutbe okuma dallarında Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, lise ve ortaokul kategorilerinin tamamında dereceler elde ederek Bingöl'ü bölge finallerinde temsil etme hakkı kazandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın