KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Aralık 2025 Çarşamba
°C

Sel emekleri süpürdü

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde dün sabah saatlerinde başlayan şiddetli yağmur sele neden oldu. Sel, köylünün biçtiği tüm otları sildi süpürdü.

Sel emekleri süpürdü
08 TEMMUZ 2014 SALI 23:23
0
3964
0
AA aa

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde köylülerin kış hazırlığı olarak hayvanları için biçtikleri otlar, etkili olan yağmur ve dolu yağışı nedeniyle meydana gelen sele kapıldı. İlçeye 25 kilometre uzaklıkta olan Kaşıkçı köyünde 120 dönümlük arsada biçilen otlar yağan yağmurdan dolayı tamamen harap oldu. Dün Sabah saatlerinde etkili olan yağmur ve dolu yağışı Kaşıkçı köyünde sele neden olarak çayırda bulunan köylünün bütün otları sele kapıldı.

Kaşıkçı köyünde 120 dönümlük çayırda biçilen otlarının tamamen sele kapıldığını dile getiren Menderes Kalkan: “Hayvanlarımız için kışlık otlarımızı sekiz kişiyle beraber 15 gündür biçmeye çalışıyorduk. Bu sabah da kardeşlerimle beraber çayıra giderek kalan işleri halletmeye çalıştık, çalıştığımız sırada yağmur ve dolu yağması sonrası sel oldu ben ve benim gibi birçok köylünün otları tamamen ziyan oldu. Bütün emeklerimiz boşa gitti, ne imkânımız varsa buraya harcadık başka da imkanımız yok, ben yetkililerin bize yardım etmelerini istiyorum” dedi.

Kaşıkçı köyünde biçtikleri otları sele kapılan birçok köylü Karlıova Kaymakamlığına dilekçe vererek kendilerine yardımcı olunmasını istedi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.12.2025
16:57
12 Bingölspor Cephesinde Disiplin Gündemi
12 Bingölspor Cephesinde Disiplin Gündemi
Tartışmaların gölgesinde kalan Silifke Belediyespor–12 Bingölspor karşılaşmasının ardından disiplin süreci başladı; kulüp, başkan Özturan ve bir futbolcu PFDK'ya sevk edildi.
24.12.2025
16:36
Bingöl`deki silahlı saldırı olaylarıyla ilgili 2 şüpheli tutuklandı
Bingöl'deki silahlı saldırı olaylarıyla ilgili 2 şüpheli tutuklandı
Bingöl'de meydana gelen iki ayrı silahlı saldırı olayıyla ilgili gözaltına alınan ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
24.12.2025
16:34
Hayatını kaybeden Uzman Çavuş Arı, son yolculuğuna uğurlandı
Hayatını kaybeden Uzman Çavuş Arı, son yolculuğuna uğurlandı
Kuzey Irak harekât alanında görev yapan ve hayatını kaybeden Piyade Uzman Çavuş Taner Arı, memleketi Bingöl'de son yolcuğuna uğurlandı
24.12.2025
16:33
Jandarma trafik ekiplerinden kış lastiği denetimi
Jandarma trafik ekiplerinden kış lastiği denetimi
Bingöl-Erzurum yolunda jandarma trafik ekipleri kış lastiği denetimi yaptı.
24.12.2025
16:32
Pasaport, ehliyet, aile cüzdanı gibi belgelere yüzde 19 zam
Pasaport, ehliyet, aile cüzdanı gibi belgelere yüzde 19 zam
Pasaport, sürücü belgesi ve aile cüzdanı gibi değerli kâğıt ücretlerine 2026 yılı itibarıyla yüzde 19 oranında zam yapıldı. Artış oranının, yüzde 25,49 olarak açıklanan yeniden değerleme oranının altında kaldığı belirtildi.
23.12.2025
20:56
Bingöl`de ürküten tablo! Uyuşturucu rakamları dikkat çekti
Bingöl'de ürküten tablo! Uyuşturucu rakamları dikkat çekti
Sentetik haplar, esrar ve kokain… Güvenlik güçlerinin 7 günlük bilançosu, uyuşturucunun ulaştığı tehlikeli boyutu gözler önüne serdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın