KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Ocak 2026 Perşembe
°C

Sel emekleri süpürdü

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde dün sabah saatlerinde başlayan şiddetli yağmur sele neden oldu. Sel, köylünün biçtiği tüm otları sildi süpürdü.

Sel emekleri süpürdü
08 TEMMUZ 2014 SALI 23:23
0
4015
0
AA aa

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde köylülerin kış hazırlığı olarak hayvanları için biçtikleri otlar, etkili olan yağmur ve dolu yağışı nedeniyle meydana gelen sele kapıldı. İlçeye 25 kilometre uzaklıkta olan Kaşıkçı köyünde 120 dönümlük arsada biçilen otlar yağan yağmurdan dolayı tamamen harap oldu. Dün Sabah saatlerinde etkili olan yağmur ve dolu yağışı Kaşıkçı köyünde sele neden olarak çayırda bulunan köylünün bütün otları sele kapıldı.

Kaşıkçı köyünde 120 dönümlük çayırda biçilen otlarının tamamen sele kapıldığını dile getiren Menderes Kalkan: “Hayvanlarımız için kışlık otlarımızı sekiz kişiyle beraber 15 gündür biçmeye çalışıyorduk. Bu sabah da kardeşlerimle beraber çayıra giderek kalan işleri halletmeye çalıştık, çalıştığımız sırada yağmur ve dolu yağması sonrası sel oldu ben ve benim gibi birçok köylünün otları tamamen ziyan oldu. Bütün emeklerimiz boşa gitti, ne imkânımız varsa buraya harcadık başka da imkanımız yok, ben yetkililerin bize yardım etmelerini istiyorum” dedi.

Kaşıkçı köyünde biçtikleri otları sele kapılan birçok köylü Karlıova Kaymakamlığına dilekçe vererek kendilerine yardımcı olunmasını istedi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.01.2026
16:51
Bingöl`de 20 Bin Su Sayacı Ücretsiz Değiştirilecek
Bingöl'de 20 Bin Su Sayacı Ücretsiz Değiştirilecek
Bingöl Belediyesi, ölçüm güvenilirliğini artırmak ve hatalı faturalandırmanın önüne geçmek amacıyla, kullanım süresi 10 yılını dolduran 20 bin su sayacını belediye bütçesinden karşılayarak ücretsiz olarak yenileyecek.
29.01.2026
16:30
Yeni plaka dönemi başlıyor!
Yeni plaka dönemi başlıyor!
Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu, plaka basım işlemlerinde radikal bir değişikliğe gidiyor. 2 Şubat 2026'dan itibaren plaka bedelleri artık elden veya kartla değil, yalnızca kamu bankaları üzerinden tahsil edilecek. Yeni dönemle birlikte 2026 yılı plaka basım ücreti de 850 TL olarak revize edildi.
29.01.2026
16:29
Satılık Konut İlanlarında Yeni Dönem: EİDS 1 Şubat`ta Başlıyor
Satılık Konut İlanlarında Yeni Dönem: EİDS 1 Şubat'ta Başlıyor
Ticaret Bakanlığı'nın hayata geçirdiği Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS), 1 Şubat'tan itibaren satılık taşınmaz ilanları için de zorunlu hale geliyor. e-Devlet onayı olmayan ilanlar yayımlanamayacak.
28.01.2026
22:30
Bingöl Üniversitesi`nde Akıllı Tarım 4.0 için yol haritası belirlendi
Bingöl Üniversitesi'nde Akıllı Tarım 4.0 için yol haritası belirlendi
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen Akıllı Tarım 4.0 ve Tarımsal Ar-Ge Politikası Toplantısı'nda, tarım ve hayvancılıkta dijitalleşme, akıllı üretim sistemleri ve bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacak yenilikçi projeler ele alındı.
28.01.2026
22:29
DAP Bölgesi Kalkınma Ajansları Yerel Kalkınma İçin Buluştu
DAP Bölgesi Kalkınma Ajansları Yerel Kalkınma İçin Buluştu
DAP Bölgesi'nde yer alan kalkınma ajansları, 'Yerel Kalkınma Hamlesi' vizyonu doğrultusunda iş birliği ve koordinasyonu güçlendirmek amacıyla Erzurum'da bir araya geldi. Toplantıya Bingöl'ün de aralarında bulunduğu 15 ilden kalkınma ajansı temsilcileri katıldı.
28.01.2026
22:29
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 2 kilo 866 gram kubar esrar ele geçirilirken, 3 şüpheli gözaltına alındı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın