KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Nisan 2026 Cumartesi
°C

Sel emekleri süpürdü

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde dün sabah saatlerinde başlayan şiddetli yağmur sele neden oldu. Sel, köylünün biçtiği tüm otları sildi süpürdü.

Sel emekleri süpürdü
08 TEMMUZ 2014 SALI 23:23
0
4122
0
AA aa

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde köylülerin kış hazırlığı olarak hayvanları için biçtikleri otlar, etkili olan yağmur ve dolu yağışı nedeniyle meydana gelen sele kapıldı. İlçeye 25 kilometre uzaklıkta olan Kaşıkçı köyünde 120 dönümlük arsada biçilen otlar yağan yağmurdan dolayı tamamen harap oldu. Dün Sabah saatlerinde etkili olan yağmur ve dolu yağışı Kaşıkçı köyünde sele neden olarak çayırda bulunan köylünün bütün otları sele kapıldı.

Kaşıkçı köyünde 120 dönümlük çayırda biçilen otlarının tamamen sele kapıldığını dile getiren Menderes Kalkan: “Hayvanlarımız için kışlık otlarımızı sekiz kişiyle beraber 15 gündür biçmeye çalışıyorduk. Bu sabah da kardeşlerimle beraber çayıra giderek kalan işleri halletmeye çalıştık, çalıştığımız sırada yağmur ve dolu yağması sonrası sel oldu ben ve benim gibi birçok köylünün otları tamamen ziyan oldu. Bütün emeklerimiz boşa gitti, ne imkânımız varsa buraya harcadık başka da imkanımız yok, ben yetkililerin bize yardım etmelerini istiyorum” dedi.

Kaşıkçı köyünde biçtikleri otları sele kapılan birçok köylü Karlıova Kaymakamlığına dilekçe vererek kendilerine yardımcı olunmasını istedi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.04.2026
04:35
12Bingölspor`a çirkin saldırı!
12Bingölspor'a çirkin saldırı!
U14 Gelişim Ligi Play-Off'ta Diyar İnter'i 2-1 mağlup ederek tur atlayan 12Bingölspor'un altyapı oyuncuları maç sonrası saldırıya uğradı. Yeşil Beyazlı Kulüp, 10 sporcunun hastanelik olduğunu açıklarken, olayın farklı yansıtılmasına tepki gösterdi.
04.04.2026
02:49
Bingöl`de Üreticilere Yüzde 50 Hibeli Sebze Fidesi Desteği
Bingöl'de Üreticilere Yüzde 50 Hibeli Sebze Fidesi Desteği
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, TAKE Projesi kapsamında sebze üreticilerine yönelik yüzde 50 hibeli fide desteği başvurularının 6 Nisan itibarıyla başlayacağını duyurdu.
04.04.2026
02:36
SP Lideri Arıkan Bingöl`den seslendi;
SP Lideri Arıkan Bingöl'den seslendi; 'Erken Seçim Şart'
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, Bingöl'de yaptığı açıklamada ekonomik şartlar ve toplumsal kutuplaşmanın yönetilemez noktaya geldiğini savunarak erken seçim çağrısında bulundu.
04.04.2026
02:00
Gençliğin
Gençliğin 'Abisi' Arif Kaya İlçe Müdürü Oldu
Genç ilçesinde uzun yıllar Spor Eğitim Uzmanı olarak görev yapan Arif Kaya, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine getirildi. Kaya'nın görevlendirmesi spor camiasında memnuniyetle karşılandı.
04.04.2026
01:26
HÜDA PAR`dan İmar Talebine Ret:
HÜDA PAR'dan İmar Talebine Ret: 'Emsal Oluşturur'
HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, Genç Belediye Meclisi'nde gündeme gelen parsele özel imar talebine iki ayrı toplantıda da ret oyu verdiklerini açıkladı. Talebin ise diğer partilerin oylarıyla kabul edildiği belirtildi.
04.04.2026
01:02
Zikte Sürkap Gelecek Yol Haritasını Belirledi
Zikte Sürkap Gelecek Yol Haritasını Belirledi
Zikte Sürkap Platformu'nun 2025–2026 değerlendirme toplantısında hem geride kalan yılın çalışmaları masaya yatırıldı hem de yeni döneme ilişkin hedefler netleştirildi. Toplantıda özellikle eğitim ve sosyal yardımlaşma faaliyetleri öne çıktı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın