KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Haziran 2025 Pazar
°C

Selim aksoy'a veda yemeği

Bingöl Bayındırlık ve İskân İl Müdürü Selim Aksoy için veda yemeği
düzenlendi.

Selim aksoy`a veda yemeği
21 MAYIS 2010 CUMA 11:37
1
2152
0
AA aa
Düzce Bayındırlık ve İskân İl Müdürlüğü'ne atanan Bingöl Bayındırlık ve İskân Müdürü Selim Aksoy için dün saat 19.00'da Bayındırlık ve İskân İl Müdürlüğü'nde veda yemeği düzenlendi. Veda yemeğine Vali İrfan Balkanlıoğlu, Vali Yardımcıları Ahmet Odabaş ve Abdulaziz Aydın, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Gündoğdu, kamu kurum müdürleri ve Bayındırlık ve İskân İl Müdürlüğü personeli katıldı.

Verilen yemek sonrası bir konuşma yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, Düzce Bayındırlık ve İskân İl Müdürlüğü'ne atanan Bingöl Bayındırlık ve İskân Müdürü Selim Aksoy'un dürüstlüğüne vurgu yaparak, “Hakkında şaibeli veya yoksuzluktan dolayı dosyalar açılmamış dürüst bir arkadaşımızdır. Kendisini bu nitelikleriyle tanıyoruz. Kendisini bundan dolayı tebrik ediyorum” dedi.

10 yıldır Bingöl'de görev yaptığını hatırlatan Bingöl Bayındırlık ve İskân Müdürü Selim Aksoy, 18 Mart 2010 tarihinden itibaren Bingöl'deki görevinden ilişkisini kestiğini söyleyerek, “Bingöl'de olan sıkıntılara rağmen kurum amirlerimizle beraber güzel şeyler yapmaya çalıştık. Bize verdiği desteklerden dolayı Sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu'na, Vali Yardımcılarına ve tüm kamu kurum müdür arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Her ne kadar buradan gitsem dahi kalbim ve gönlüm sizlerle olacaksınız. Benim hakkım kimin üzerinde varsa ben helal ediyorum. Allah rızası için kiminde hakkı benim üzerimde varsa bana haklarını helal etsinler” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Bayındırlık ve İskân İl Müdürlüğü personelinin almış olduğu hediye Vali İrfan Balkanlıoğlu tarafından Selim Aksoy'a verildi.

Bingöl Online Haber Servisi

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.06.2025
22:54
Turhan`dan Bingöl`e vefa! İki okul yaptıracak
Turhan'dan Bingöl'e vefa! İki okul yaptıracak
Bingöl'de birçok alanda destek sunan Katılımevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan, bu kez eğitime sunduğu büyük katkıyla adından söz ettirdi. Turhan, Bingöl'de anne ve babası adına iki okul yaptıracak. Protokol sonrası Turhan'a teşekkür eden Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta; 'Okullarımızın Bingöl'ümüze ve evlatlarımıza hayırlı olmasını diliyorum' dedi.
20.06.2025
21:35
HSK kararnamesi yayımlandı! Bingöl`e gelen ve giden hâkim ile savcılar belli oldu
HSK kararnamesi yayımlandı! Bingöl'e gelen ve giden hâkim ile savcılar belli oldu
HSK Birinci Dairesi'nin hâkim ve cumhuriyet savcılarının talepleri doğrultusunda yaptığı değerlendirme sonucu hazırlanan kararname, Kurulun internet sitesinde yayımlandı. Kararname kapsamında Bingöl geneli 22 isimin yeri değişti. İşte Bingöl'e gelenler ile Bingöl'den gidecekler…
20.06.2025
18:17
Bingöl`de satışa çıkarılan o konutlar neden pahalı?
Bingöl'de satışa çıkarılan o konutlar neden pahalı?
Konuyu uzmanına sorduk ve fiyat yüksekliğinin sebepleri, diğer illerle fiyat farklığının sebepleri, kurumsal çerçevenin kamuoyunda yanlış yorumlanışı ve dahil edilmeyen konutların akıbetini tek tek açıkladı. Fiyatı yüksek bulan uzman isim, yapılacakları ise şöyle sıraladı;
20.06.2025
17:02
Bingöl`de 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 5 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı ve işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi.
20.06.2025
16:54
Bingöl`de 19 bin kök skunk bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de 19 bin kök skunk bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 4 farklı noktada toplam 19 bin 513 kök skunk bitkisi ele geçildi.
20.06.2025
16:37
Bingöl`de ihbar üzerine denetim yapan ekipler zincir markete cezayı kesti
Bingöl'de ihbar üzerine denetim yapan ekipler zincir markete cezayı kesti
Bingöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bir zincir markette tarihi geçmiş süt, tavuk ve açıkta bırakılmış kıyma ürünleri tespit etti. Denetim sonrası markete 21 bin TL ceza kesildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın