KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Ekim 2026 Cumartesi

Semerkand yayın grubu temsilciliği açıldı

Semerkand Yayın Grubu Bingöl Temsilciliği törenle hizmete açıldı.

Semerkand yayın grubu temsilciliği açıldı
23 MAYIS 2011 PAZARTESİ 08:41
0
2801
0
AA aa

Yenişehir Mahallesi Hastane Caddesi Müftülük Karşısı Uzunyayla Apartmanı altında hizmet verecek olan Semerkand Yayın Grubu Bingöl Temsilciliği törenle hizmete açıldı.

Pazar günü saat 17.00'da gerçekleşen açılış törenine Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, TÜMSİAD Genel Başkanı Dr. Hasan Sert, Vali Mustafa Hakan Güvençer, Belediye Başkanı Serdar Atalay ve çok sayıda davetli katıldı.
Semerkand Yayın Grubu Bingöl Temsilciliği'nin açılış programında açılış konuşmasını yapan Buhara Vakfı Bingöl Başkanı Cengiz Değişgeç, Semerkand'ın tarihin derinliklerinden engin yarınlara bir sevgi ve selam olduğunu ifade ederek, “Hizmet nimettir anlayışıyla açmakta olduğumuz Semerkand Bingöl Temsilciliğimizin ilimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Semerkand Bingöl Temsilciliği'nin açılmasında sundukları katkılardan dolayı katkı sunanlara teşekkür ediyorum” dedi.
Semerkand Bingöl Temsilciliği'nin hayırlı olmasını dileyen Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, bu tür faaliyetlerin toplumu gerçek anlamda güçlendirmesini sağladığını söyleyerek, “Bu anlamda bu faaliyetler son derece anlamlı faaliyetlerdir. Biz burada niyetin halis olduğuna inanıyoruz. Burada hayırlı hizmetlerin yapılmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Semerkand Yayın Grubu Bingöl Temsilciliği'nin açılış kurdelesi kesildi. Kurdele kesiminin ardından Bakan Yılmaz ve beraberindekiler, temsilciliği dolaştılar. Bakan Yılmaz, burada kitap satın aldı.
 
 
 
 
 
 
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.10.2026
15:41
Bingöl balı için hedef büyüdü: Uluslararası pazarlarda daha fazla yer alacak
Bingöl balı için hedef büyüdü: Uluslararası pazarlarda daha fazla yer alacak
9. Bingöl Bal Yarışması ve Bal Şenliği'nde kentin bal potansiyeli, markalaşma ve üretim kalitesinin korunması gündeme geldi. Vali Cahit Çelik, Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve protokol üyeleri Bingöl balının ulusal ve uluslararası pazarlarda daha güçlü yer edinmesi gerektiğini vurguladılar.
23.10.2026
15:18
Kızılay kan bağışı tırı Bingöl`de: 8 gün boyunca kan toplanacak
Kızılay kan bağışı tırı Bingöl'de: 8 gün boyunca kan toplanacak
Türk Kızılay'ın kan bağışı tırı, 24-31 Ekim tarihleri arasında Bingöl Türk Telekom İl Müdürlüğü önünde vatandaşlardan kan bağışı kabul edecek. Her gün 10.30-18.30 saatleri arasında hizmet verecek tır için Bingöllülere çağrı yapıldı.
23.10.2026
13:28
Bingöl`de 322 köy muhtarına bal üreticilerinden teşekkür
Bingöl'de 322 köy muhtarına bal üreticilerinden teşekkür
Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı, üretim sezonu boyunca köylerinde konaklayan arıcılara destek veren 322 köy muhtarına teşekkür ederek dayanışmanın Bingöl balının marka değerini güçlendirdiğini vurguladı.
23.10.2026
12:53
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde ticaretine yönelik yürütülen çalışma kapsamında yakalanan 1 şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
23.10.2026
12:09
Bingöl`de gençlere sıfır atık çağrısı: `Metan gazı iklimin fren pedalı`
Bingöl'de gençlere sıfır atık çağrısı: 'Metan gazı iklimin fren pedalı'
Bingöl Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatma Esen, metan gazı salımının azaltılmasının küresel ısınmayı yavaşlatabileceğini belirterek evsel atıkların doğru ayrıştırılmasının önemine dikkat çekti. Esen, iklim hedefleri doğrultusunda gençleri yeni meslek alanlarına yönelmeye çağırdı.
22.10.2026
20:28
Üniversitelilere proje eğitimi! Kim, nasıl destek alacak?
Üniversitelilere proje eğitimi! Kim, nasıl destek alacak?
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen eğitim programında öğrencilere TÜBİTAK 2209-A Araştırma Projeleri Destekleme Programı'nın başvuru şartları, bütçe sınırı ve değerlendirme süreçleri anlatıldı. Eğitimle öğrencilerin araştırma fikirlerini bilimsel projelere dönüştürmeleri hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın