KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Mayıs 2024 Çarşamba
°C

Semiramis hoca unutulmadı

Bingöl Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi Üyeleri, Eğitim ve Toplum Gönüllüsü Karaarslan’a plaket ve çiçek takdim ettiler.

Semiramis hoca unutulmadı
08 MART 2012 PERŞEMBE 22:39
0
2309
0
AA aa

Eğitim ve Toplum Gönüllüsü Semiramis Karaarslan'a 2011 Yılı Toplum Gönüllüleri Dalında plaket verildi. Bingöl Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi Üyeleri Tuba Atalay, Yeter Altun, Feyza Başak Koç ve Songül Tan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Eğitim ve Toplum Gönüllüsü Semiramis Karaarslan'ı evinde ziyaret ederek, plaket ve çiçek takdim ettiler.
Eğitim ve Toplum Gönüllüsü Semiramis Karaarslan'ı çalışmalarının takdire şayan olduğunu belirten Kadın Koordinasyon Merkezi Üyesi Tuba Atalay: “Değerli hocamıza bu plaketi takdim etmekten onur duydum. Hocamız ömrünü eğitime harcamıştır. Sürekli hastaların yanında olarak onların maddi manevi sıkıntılarına ortak olmuştur. Slikozis hastalarıyla ilgili yaptığı çalışmalarla 2011 yılının başarılı kadını seçilmiştir. Hocamızın Bingöl'de yaptığı çalışmalar küçükten büyüğe herkes tarafından bilinmektedir. Değerli hocamıza yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Kadın Koordinasyon Merkezi Üyesi Atalay, Karaarslan'a 2011 Yılı Toplum Gönüllüsü seçildiği için plaket verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaarslan: “Öncelikle bana layık gördüğünüz ve günün anlamını içeren plaketten dolayı en içten şükranlarımı sunuyorum. Günün anlamı 365 güne sığmayacak kadar büyük. Kadın evrensel ahlakın vicdanıdır” dedi.

‘Erkeğiyle kadınıyla el ele, omuz omuza yaşanabilir bir dünya dileğiyle nice 8 Mart'a' diyen Karararslan: “Ezilen, hor görülen, şiddete maruz bırakılan, namus cinayetlerine kurban edilen kadının, anam, bacım unutmasınlar ki sizler toplumun olmazsa olmazlarındansınız. Düşünen düşündüğü için sorgulayabilen, üreten ve sorunlara çözüm yolları arayan kadınlarımıza kadın haklarının savunucusu erkeklerimize saygılar sunuyorum. Erkeğiyle kadınıyla el ele, omuz omuza yaşanabilir bir dünya dileğiyle nice 8 Martlara diyorum. Bu zor günlerimde beni yalnız bırakmayan sevgili eşime, çocuklarıma manevi kızım Şükran'a, dost ve yakınlarıma binlerce teşekkür ediyorum. Beni unutmayıp yanımda olan siz değerli dostlara da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın