KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Mayıs 2024 Pazar
°C

Serdar Turhan'dan rekor yardım

İstanbul'da yaşayan Bingöllü hayırsever işadamı Serdar Turhan, yaklaşan Ramazan Ayı nedeniyle Bingöl'deki ihtiyaç sahibi yaklaşık 1250 aileye, 600 bin TL civarında gıda kolisi yardımında bulundu.

Serdar Turhan`dan rekor yardım
21 NİSAN 2020 SALI 18:44
42
13362
21
AA aa

Covid-19 salgını nedeniyle hayat durma noktasına gelirken, zor günlere yaşayan vatandaşlara yapılan yardımlar yüz güldürmeye devam ediyor. Her yıl önemli miktarda yardımda bulunan ve bu yıl da Ramazan Ayı nedeniyle Bingöl'deki ihtiyaç sahibi 1.250 aileye yaklaşık 600 Bin TL'lik gıda kolisi dağıtan Katılımevim Yönetim Kurulu Başkanı hemşehrimiz Serdar Turhan, gönülleri ısıtmaya devam ediyor.

Yerel esnafında katkılarıyla dağıtılan yardımlar, dünyanın ve ülkemizin geçirdiği bu zor günlerde ihtiyaç sahipleri için böylesi bir yardımın yapılması takdire şayan oldu. Gıda sektöründen Cemal Balat ve Fatih Kaan işbirliğiyle yerel esnafında kalkınmasına faydası oldu.

Bu tür yardımlar yapılırken yerel esnafında düşünülmesinin anlamlı olduğunu belirten Cemal Balat, “Katılımevim Yönetim Kurulu Başkanı hemşehrimiz Serdar Turhan beyin bu zor zamanda memlekete böylesi bir yardımda bulunmasından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun” dedi.

Yardımlarla hem esnafın hem de muhtaçların yüzünün güldüğünü kaydeden Fatih Kaan ise Katılımevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan'a teşekkür etti.

Yardım paketlerinde Bingöl balının olmasını isteyen Turhan, bal işi ile uğraşan Bingöllü balcıları da memnun etti.

Bingöllü balcılar Cemal Bahadır ve Osman Burulday da Katılımevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan'ın hem yerel esnafı hem de ihtiyaç sahiplerini düşünmesinden dolayı memnun olduklarını ve böyle güzel organizasyondan ötürü teşekkür ettiler.

Yapılan yardım çalışmaları ilgili konuşan vatandaşlar ise, Bingöl'ü unutmayarak yardımda bulunan Katılımevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan'a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_82703)
24 Nisan 2021 Cumartesi 18:47
Adamı çok iyi tanıyorum vefalı bir insandır ve hayır gizlidende aşikarda olur dinde illa gizli yapılacak diye bi kaidede yok, allah malına mal katsın diyorum ben ki zaten bu türden hayırsever insanların önünü allah herdaim açmıştır bunun zaten açmış ve daha çok maddi anlamda açacakta bu lafımıda unutmayın
Misafir Kullanıcı (@Misafir_64668)
22 Kasım 2020 Pazar 14:51
Allah razı olsun , Serdar Turhan binlerce insana hem istihdam sağlıyor ekmek veriyor hemde gözümle gördüğüm birebir tanık olduğum yardıma muhtaç insanlara yardımcı oluyor. Hatta geçenlerde bir aileyle muhabbet ettim çocuklarının tüm sağlık masraflarını karşılamış. Ben hataylıyım düşünün Hataydaki yardıma muhtaç insanlara dahi yardımda bulunuyor. Allah bin defa razı olsun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_58430)
12 Mayıs 2020 Salı 21:56
Allah hayrını kabul etsin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_57874)
23 Nisan 2020 Perşembe 16:17
Memleketimizin böyle güzel icraatlara ihtiyacı var, ne güzel birşey.. Allah kabul etsin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_57872)
23 Nisan 2020 Perşembe 15:44
Hiç bir şey yapmayıp her şeyi bekleyen ve başkasının her eylemini sorgulamayı maharet kabul eden kitle yorumlara üşüşmüş yine başlamışlar niyet sorgulamaya. Arkadaş adam her niyetle yapmişsa yapmış bu onun Rabbinden bekleyeceği ecirle alakalı. Ayrıca bu zamanda hayrın reklamı bu tip faaliyetlerin artması için gereklidir. Adam bu genç yaşında servetin altında ezilmeyip insanlara yüklü yardım yapıyor fakat bizim niyet sorgulayıcı insanlarımızı tatmin edemiyor. İlginç bir toplumuz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_57855)
23 Nisan 2020 Perşembe 13:27
Öncelikle serdar beyin böyle insani yardım anlamında yoksul ailelere gıda paketi düzenleyip gönderdiği için teşekkür ederim lakin hemşehrileri olarak kafamızda bir kaç takım soru işareti var bingöl online aracılığı ile yeni bir basın açıklaması yaparsa halk olarak memnun oluruz.
1- 600 milyarlık yardım paketi hazırladığına dair elinde dekont varmıdır.
2-Hangi ilde bu gıda peketleri hazırlandı kimler aracılığı ile bingöle gönderildi.
3-1200 yoksul ailelerin adreslerini bulmanızda kimler yardımcı oldu.
4-Seçimde bir siyasi partiden aday olmak için hayırsever iş adamı imajı tanınma hamlesi olabilir mi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_57966)
25 Nisan 2020 Cumartesi 14:29
@Misafir Kullanıcı Bence reklam yapmadan yardim etmek daha dogrudur.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_57772)
23 Nisan 2020 Perşembe 00:22
serdar bey geçen şu anda cami müezini olan yakın bir dostunuz üzerinden para miktarını belirtip camiye yardım yaptığınızı gazeteye ilan vermiştin şimdide güya koronodan dolayı memleketinde yaşıyan insanlara gıda paketi yardımı ve size ne kadara mal olduğunu belirtmişsin sizce bunu bingöldeki yardım ve dernek kuruluşları ile konuşup onlar üzerinden adınızı soyadınızı belirtmeden uygulamanız daha mütevazi olmazmıydı genelde bu tür insani yardımları yapıp gazeteye ilan verenler nedense seçimlere yakın ortaya çıkıyorlar bana öyle geliyorki milletvekili aday adaylığı için yapılan bir hamle
Misafir Kullanıcı (@Misafir_57865)
23 Nisan 2020 Perşembe 15:02
@Misafir Kullanıcı Hem bir bingöllü olarak serdar beyin ismini ilk defa duyduğunuz belirtiyorum hemde bingöldeki bir toptan gıda satışı yapan yer aracılığı ile yardımın yapıldığından bahsediyorsun söylediklerinleçelişiyorsun sen ya serdar beyin yada çevresinde onu tanıyan insansın rahat ol stres yapma senin bildiklerini biz yıllar önce unuttuk milletvekili adayı olmasından rahatsız olmadım reklam ile hayır tanıtım yapılmaz bilmiyorsan öğren
Misafir Kullanıcı (@Misafir_57840)
23 Nisan 2020 Perşembe 12:22
@Misafir Kullanıcı Bir Bingöllü olarak Serdar beyin adını ilk defa duydum. Çok hayırlı bir iş yapmış. Haberden de anlaşılacağı üzere Bingölde Gıda sektöründe hizmet veren iki firma ile bu işi yapmış. Her vatandaş gibi bir gün siyasete girmek istemesi onun da doğal hakkı.Sizin üzerinizden bu işi yapmadığı için zorunuza mı gitti.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_57748)
22 Nisan 2020 Çarşamba 20:38
Reklam yaparak yardım edilmez en hayırlı iyilik ve yardım gizli olandır Allah zaten görüyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_57718)
22 Nisan 2020 Çarşamba 15:39
Haluk Levent gibi geçmişi iyi olmayan itici biri yerine hemşehrilerinizi haber yapmanız güzel
Misafir Kullanıcı (@Misafir_57713)
22 Nisan 2020 Çarşamba 12:10
Allah razı olsun diyelim bağış tutarı ile sayı arasında çok uçurum var 4000 -5000 tl arası koli yardımı yapılmış sanki maşallah serdar bey iyi reklam.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_57841)
23 Nisan 2020 Perşembe 12:29
@Misafir Kullanıcı Allah hayrını kabul etsin...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_57717)
22 Nisan 2020 Çarşamba 14:12
@Misafir Kullanıcı 600.000/1250=480 tl kardeş. ortada bir iyilik var. biz böyle çamur attığımız sürece mesafe kat edemeyiz. reklam mı değil mi onla Allah arasında. ancak o yargılar dostum.
04.05.2024
14:17
'Bingöl ovası acilen kurtarılmalıdır'
Bingöl'ün birçok konudaki sorun ve çözüm bekleyen problemlerini gündeme getirmesiyle tanınan eğitimci Doğan Karasu, Bingöl Ovası'nın son durumunu paylaştı ve hem siyasilere hem de bürokrasiye 'Bingöl Ovasının acilen kurtarılması gerekiyor' çağrısında bulundu.
04.05.2024
14:16
'İslam Dünyası İmtihanı Maalesef Kaybetti'
Bingöl Üniversitesi tarafından düzenlenen panelde konuşan Prof. Dr. Mustafa Karataş, 'Gazze imtihan olmuyor. İslam dünyası imtihan oluyor. İslam dünyası imtihanı maalesef kaybetti. Özellikle devletler, hükümetler bu imtihanı kaybetti' dedi.
04.05.2024
14:15
'Böyle devam ettiğimiz sürece biz her gün ölmeye mahkûmuz'
Bingöl Üniversitesi'nce düzenlenen 'Tarihe Yolculuk' panelinde konuşan Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma; 'Nüfusunun üçte birinin Müslüman olduğu dünyada her gün Müslümanlar ölüyor! Bugün bu hale gelmemizin sebebi okumuyoruz, araştırmıyoruz, arşivleri incelemiyoruz. Böyle devam ettiğimiz sürece biz her gün ölmeye mahkûmuz. Biz tarihi doğru okumazsak, tarihi iyi öğrenmezsek bunlara yaşamaya mahkûm kalacağız.'
04.05.2024
14:13
Vali Usta:
Vali Usta: 'Huzura bozanlara göz açtırmayacağız'
2024 Mart-Nisan dönemi asayiş raporunu açıklayan ve işlenen suçlar ile uygulanan yaptırımların detaylarını aktaran Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta; 'Bingöl'ümüz, asayiş bakımından ülkemizin en güvenli şehirleri arasında yer almaktadır. Bu, siz değerli hemşehrilerimizin bizlere verdiği destek ve güvenlerinin sonucudur. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilimiz genelinde alacağımız tedbirlerle suç işleyenlere, halkımızın huzurunu ve sükûnunu bozanlara göz açtırmayacağız inşallah' dedi.
04.05.2024
14:11
Bingöl`ün `Kayıp şehir` Pargasur şelalesi
Bingöl'ün 'Kayıp şehir' Pargasur şelalesi
Bingöl'ün Yayladere ilçesindeki tarihi kalıntı ve mağaralar ile 'kayıp şehir' olarak adlandırılan Pargasur şelalesi dron ile görüntülendi.
03.05.2024
18:21
Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı
Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı
Tarım ve Orman Bakanlığı'nca orman yangınlarının önlenmesi amacıyla başlatılan 'Orman Benim' kampanyası çerçevesinde Bingöl'de öğrencilerin de katılımıyla ormanlık alandaki çöpler toplandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın