KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Şubat 2026 Perşembe
°C

Sertifikalı güzellik uzmanı oldular

Berberler ve Kuaförler Derneği’nin SODES desteğiyle açtığı “Güzellik ve Cilt Bakım Kursu”na katılan 24 kursiyer sertifikalarını aldı.

Sertifikalı güzellik uzmanı oldular
13 ŞUBAT 2013 ÇARŞAMBA 08:53
0
2027
0
AA aa

Meslek edindirme amacıyla Berberler ve Kuaförler Derneği'nin SODES kapsamında açtığı “Güzellik ve Cilt Bakım Kursu” eğitimleri son a erdi.

Kursu başarıyla bitiren 24 kursiyer için dün Saat 14.00'de Halk Eğitim Merkezi'nde sertifika töreni düzenlendi.

Törende konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdurrahman Ensari, amaçlarının toplumun her bireyi için uygun meslek eğitimi vermek olduğunu söyledi. İşsiz gençlerin meslek sahibi olması için güncel meslek kursları açtıklarını belirten Ensari, STK'lar ile işbirliği yaparak yeni çalışmalar yapacaklarını sözlerine ekledi.

Berberler ve Kuaförler Derneği Başkanı Mehmet Olcay 24 kursiyerlere 64 gün boyunca 256 saatlik eğitim verildiğini söyledi.

Kursun önemine değinen Olcay, gelişen dünyaya ayak uydurmak için projeler ürettiklerini belirterek: “İstanbul'daki güzellik merkezleri e kuaförlerde verilen kaliteli hizmetin Bingöl'de de verilmesini istiyoruz. Neden manikür ve pedikür Bingöl'de de yapılmasın? Kalkınma Bakanlığımızın SODES programıyla modern dünyaya ayak uyduruyoruz. İnşallah eğitim programlarımız devam edecek” dedi.

Tören yapılan konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikalarının verilmesiyle sona erdi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.02.2026
14:58
YKS 2026 başvuruları başlıyor
YKS 2026 başvuruları başlıyor
Üniversite hayali kuran milyonlarca adayın katılacağı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için geri sayım başladı. 20-21 Haziran'da yapılacak YKS'de başvurular 06 Şubat 2026 Cuma günü başlıyor. Adaylar ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden başvuru işlemlerini yapabilecek.
04.02.2026
15:41
Dinç: Dillere Düşmanlık Fıtrata ve Allah`ın Taksimatına Düşmanlıktır
Dinç: Dillere Düşmanlık Fıtrata ve Allah'ın Taksimatına Düşmanlıktır
HÜDA PAR'ın Bingöl'de düzenlediği 'Anadilimi Seçiyorum' panelinde konuşan Mersin Milletvekili Faruk Dinç, dil çeşitliliğinin ilahi bir nimet olduğunu belirterek, dillere yönelik düşmanlığın fıtrata ve Allah'ın taksimatına karşı çıkmak anlamına geldiğini söyledi.
04.02.2026
15:06
Bingöl Devlet Hastanesi`nde İlk Kez Hematoloji Uzmanı Göreve Başladı
Bingöl Devlet Hastanesi'nde İlk Kez Hematoloji Uzmanı Göreve Başladı
Bingöl Devlet Hastanesi'ne yapılan atamayla Hematoloji Uzmanı Uzm. Dr. Osman Can Öztürk hasta kabulüne başladı. Atama ile birlikte kentte hematoloji alanında ilk kez hizmet verilmeye başlandı.
04.02.2026
14:56
Bingöl Umut Kervanı Umut Olmaya Devam Ediyor
Bingöl Umut Kervanı Umut Olmaya Devam Ediyor
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Ocak ayında Bingöl'deki ihtiyaç sahibi aileler ile Filistin ve Suriye başta olmak üzere yurt dışında toplam 1 milyon 654 bin 311 TL tutarında ayni ve nakdi yardımda bulundu.
04.02.2026
14:39
Gelir Tamamlayıcı Aile Destek Sistemi geliyor
Gelir Tamamlayıcı Aile Destek Sistemi geliyor
Pilot uygulama olarak belirli illerde başlatılması planlanan sistemle, ekonomik olarak dezavantajlı hanelere gelir desteği sağlanması hedefleniyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz; '2026'da birkaç ilimizde, 2027'de ise tüm ülkeye yaymayı planlıyoruz' dedi.
04.02.2026
13:04
Vatandaş erken seçim istiyor mu?
Vatandaş erken seçim istiyor mu?
Türkiye'de ekonomik gelişmeler ve siyasi gündemdeki hareketlilik, kamuoyu araştırmalarında erken seçim talebine yönelik dikkat çekici sonuçlar ortaya koydu. İşte anketlere yansıyan sonuçlar;
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın