KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Mayıs 2026 Pazar
°C

Servi göleti 2018'de tamamlanacak

Genç ilçesine Servi bölgesinde 2013’te inşaatına başlanan ‘Servi Göleti ve Sulama” İşi 2018 de tamamlanacak.

Servi göleti 2018`de tamamlanacak
31 TEMMUZ 2017 PAZARTESİ 21:04
0
2028
0
AA aa

Servi'nin uzun yıllar özlemini çektiği Servi Sulama göledindeki çalışmaları devam ediyor.

Konu ile ilgili DSİ 9.Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada “Servi Göleti ve Sulamasında inşaat çalışmaları devam etmekte olup fiziki gerçekleşmesi yüzde 62'dir” denildi.

2013 yılında ihalesi gerçekleşen ve işi alan firma tarafından ilk olarak inşaat alanına gidecek yol yapımı tamamlamasının ardından Servi Sulama göledinin, gövde yapımı ise üçte ikisinin yapıldığı öğrenildi. DSİ 9.Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “Bingöl'ün Genç ilçesi Servi Göledi ve Sulaması'nda inşaat çalışmaları devam etmekte olup fiziki gerçekleşmesi yüzde 62 olan Gölet ile 2 Bin 450 dekarlık tarım arazisi sulanacaktır” ifadeleri kullanıldı.

DSİ 94'üncü Şube Müdürlüğü'nün 2012 yılı yatırım programına giren işin ihalesi 22 Ağustos 2013 tarihinde yapıldı. Sözleşmesi 06 Kasım 2013 tarihinde 9 Milyon 675 Bin TL'ye imzalanan Genç Servi Göleti ve Sulaması, Gumasu Deresi üzerinde inşa edilerek göletin tamamlanması ile birlikte Servi'de yaklaşık 2 Bin 450 dekarlık alan, su ile buluşacak.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.05.2026
16:28
Psikolog Aydın:
Psikolog Aydın: 'Akran Zorbalığı Bir Çocukluk Değil, Ruh Sağlığı Sorunudur'
Klinik Psikolog Sercan Aydın, son dönemde artış gösteren akran zorbalığına dikkat çekerek, erken müdahale ile bu sorunun önlenebileceğini vurguladı.
01.05.2026
16:14
Öğrenciler için artık zorunlu oldu, müfredata girdi!
Öğrenciler için artık zorunlu oldu, müfredata girdi!
Akran zorbalığına karşı yeni adım atıldı. TBMM komisyonunun raporuna göre okullarda akran zorbalığına karşı müfredata zorunlu bir ders ekleniyor.
01.05.2026
16:03
Altunbay:
Altunbay: 'Emeğin Değeri Korunmalı, Çalışanların Koşulları İyileştirilmeli'
Türk-İş Bingöl İl Başkanı Şeyhmus Altunbay, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, artan hayat pahalılığı, gelir adaletsizliği ve çalışma hayatındaki sorunlara dikkat çekti.
01.05.2026
15:43
Bingöllü Öğrencilerden TÜBİTAK Finallerinde Büyük Başarı
Bingöllü Öğrencilerden TÜBİTAK Finallerinde Büyük Başarı
TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye finallerinde Bingöllü öğrenciler, yapay zekâ destekli 'RoboFeeder-AI' projeleriyle Türkiye ikincisi oldu.
01.05.2026
15:17
15 yaş altına sosyal medya yasağı Resmî Gazete`de yayımlandı
15 yaş altına sosyal medya yasağı Resmî Gazete'de yayımlandı
Resmî Gazete'de yayımlanan kanuna göre sosyal medya platformları 15 yaşını doldurmamış çocuklara hizmet sunamayacak ve bu hizmetin sunulmaması konusunda yaş doğrulama dahil gerekli tedbirleri almakla yükümlü olacak.
01.05.2026
15:13
İsrail`in alıkoyduğu Sumud aktivistleri Girit Adası`na bırakıldı
İsrail'in alıkoyduğu Sumud aktivistleri Girit Adası'na bırakıldı
Gazze'ye yönelik işgal ve ablukasını sürdüren İsrail'in Yunanistan açıklarında müdahale ettiği Küresel Sumud Filosu aktivistleri Yunanistan'ın Girit Adası'na bırakıldı. Aralarında Bingöllü isimlerinde bulunduğu 20 Türk aktivistinin bugün 17.00-18.00 aralığında İstanbul Havalimanı'nda olması bekleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın